Пъзели - 36

• 24 850
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
От дървените поръчах този
https://www.ozone.bg/product/darven-pazel-trefl-ot-500-1-chasti- … svetno-kuchentse/
Дъщеря ми март е рожденичка, обожава кучета и мисля, че много ще и хареса.

В поръчката добавих https://www.ozone.bg/product/pazel-exploding-kittens-ot-1000-cha … tki-igrayat-shah/
за проба на марката.

# 646
vox, точно това куче загледах след като наредих моя. Метнах го в любими, но не съм сигурна дали изрязването не е същото, трябва да се разтърся да проверя. Защото ако е същото ще ми е малко скучно втори път да редя същото.

А котките са много яки, и на мен ми се иска да си взема поне един от серията Blush

# 647
  • София, България
Моята сага с пъзела приключи in flames дет се казва. Не стига, че последните 200 части бяха оранжево-червени и влизаха абсолютно навсякъде, ами и се оказа че няма едно парче. Рових навсякъде, обвиних детето, рових в боклука да видя дали не е в отпадъка от прахосмукачката, нищо никъде Joy

Днес започвам пъзела на Бухтичка.

# 648
  • София
Мона Лиза, търся липсващото парче от пъзела ти на снимката и не го виждам? Да не си го намерила накрая? Grinning Кажи, че ще се побъркам накрая, ако не го видя къде е.

# 649
Мона Лиза, много неприятно, особено с липсващото парче Sad
Сега ще си оправиш настроението с Пътуващия пъзел.

Аз също съм разочарована от качеството на Арт пъзел. На пръв поглед изглеждаше добре,
но като започнах да редя виждам доста забелени частички.

p.p. Eleyn, погледни купата на момиченцето Simple Smile

# 650
Мона Лиза, търся липсващото парче от пъзела ти на снимката и не го виждам? Да не си го намерила накрая? Grinning Кажи, че ще се побъркам накрая, ако не го видя къде е.
Купата, в която бърка момичето

# 651
  • гр.София
Ха-ха, и аз не успях да го видя. Благодаря на Йоана:)
Мона Лиза, и аз за първи път редих пъзел на Black sea и по хлабава сглобка ми е в топ 3 заедно с Едука и Степ пъзел. Има и парчета, които влизат на повече от едно място (направо налучквах, докато подредя къдравото зеле горе в ляво. Все не бях сигурна дали това е вярното парче:joy:)

# 652
  • София, България
Да, точно на купата го няма парчето. Ако беше някое крайно щях да мисля, че фабрично го няма, но то е точно по средата, явно ние сме го изгубили някъде.
Имам още 2-3 пъзела на Блубърд, които се чудех дали да отварям изобщо, сега съм сигурна, че ще ги продам.

# 653
Мона Лиза, покажи кои са.

# 654
  • Варна
Я пусни снимки, може да си намерят новите стопани тук Simple Smile

# 655
Познайте какво съм започнала да редя Sunglasses

Скрит текст:
Петлите на Cobble Hill са:

# 656
  • гр. София
Петели, както казват децата и другояче казано Кокош Joy или петли Simple Smile

# 657
  • София, България
Скоро пак ще имам една купчина за продаване, защото мъжа ми сега е в Айтос и му казах да донесе всички пъзели, които останаха там.

Тези петли са с уникални цветове.

Аз се чудя дали да не си купя този пъзел, който купи HighSpeed, на Кобъл с къщите, но не знам дали ще е лесен, как мислите?

# 658
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, приемате ли нови попълнениявъв въшите редици?
Аз от доста години не бях редила пъзели, заради малки детски ръчички, които пипат навсякъде. Наскоро купих подолжка за пъзели, която се навива на руло и така се съхранява. Та я пробвахме с ето това: 
То самия пъзел не беше нищо особено, но събуди желането ми да редя още. Та сега съм отворила ozone  и тази тема и си избирам и разучавам. Ориентирах се към кои марки да се насоча, за което благодаря. Тези котенца бях Клементони. Печатът на пъзела е доста по-блед отколкото на кутията и имаше дребни боклучета от частите. Иначе самите части са от хубав картон и добре пасваха (не сме се чудили за никоя част там ли е или не).

# 659
  • Русе
Привет и от мен Flowers Hibiscus
Събота и неделя намам никакво време за редене,но през седмицата ще наваксвам.

Мона Лиза,аз го взех този с къщите.На живо е с много хубави цветове и не ми се вижда труден,пък и добре е намален.
Аз в момента редя сувенирите от Мина Лиза,които после ще предам,но днес реших да наредя два малки MasterPieces да разнообразя.Сувенирите са много приятни,между другото
 Единия Мастър се оказа с липсващо парче,но се замислям дали да пиша на Озон,защото в момента не е наличен и няма с какво да ми го заменят.Пъзела обаче много ми хареса и като сложих постера отдолу липдсдата не се вижда и май ще си го запазя.

ето го и с постера отдолу
и втория Мастър

Общи условия

Активация на акаунт