Пъзели - 36

• 24 860
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Минавам само да се похваля какви красоти очаквам 😍

# 631
Честито, да си ги нареждаш с удоволствие Simple Smile

Да ви кажа какво странно нещо забелязах в Озон, съвсем случайно. Аз обикновено разглеждам там, като отварям категория "Пъзели" и филтрирам по производител. Та, ако се направи това, за производител Pomegranate показва 99 пъзела. А ако се напише в търсачката "Пъзел Pomegranate", се показват 119 пъзела. Излиза, че има 20 "скрити" пъзела! И кой знае дали проблемът е само при този филтър.

# 632
  • гр. София
Чудесни красоти. Дано ги заредят и в Бг Simple Smile

# 633
Ghibli, еталонът не са ли Wentworth, поне на мен така ми изглежда от скромния ми опит. Тези Unidragon се появиха наскоро сякаш (ако не се лъжа), но с доста реклама станаха модерни и като се нароиха китайските им копия може би започнаха да изпъкват с по-прилично качество.
Да, пропуснах да кажа, че на много от парчетата имаше съвсеем леко забелено.
Преди време бяха ми попаднали някакви американски, при които всяка част беше специална фигурка в определена форма, но ще трябва доста да се разровя, за да ги открия. Тогава бях много впечатлена.
Изненадана съм, че ви е отнело толкова време, на мен моя ми отне не повече от 2-3 часа. Но предполагам са различни, трябва да ги пробвам.

# 634
  • София
Честито, да си ги нареждаш с удоволствие Simple Smile

Да ви кажа какво странно нещо забелязах в Озон, съвсем случайно. Аз обикновено разглеждам там, като отварям категория "Пъзели" и филтрирам по производител. Та, ако се направи това, за производител Pomegranate показва 99 пъзела. А ако се напише в търсачката "Пъзел Pomegranate", се показват 119 пъзела. Излиза, че има 20 "скрити" пъзела! И кой знае дали проблемът е само при този филтър.

Ghibli, веднага започнах проверка SmileНамери ми занимавка за вечерта Grinning

# 635
Страхотни пъзели показвате. Дървените са уникални, много красиви.

Ghibli, много благодаря за информацията. Мисля да взема за подарък и се бях насочила
към Unidragon, но сега ще се пренасоча към Trefl.

На Wentworth, къде мога да разгледам?

# 636
Изненадана съм, че ви е отнело толкова време, на мен моя ми отне не повече от 2-3 часа. Но предполагам са различни, трябва да ги пробвам.
Ние все пак вечеряхме и почивахме, но просто сме си по-бавни. Питах сега и мъжа ми, според него - около четири часа ни е отнело, плюс минус половин час.

Относно Unidragon, точно защото толкова много други фирми ги копират, очаквах нещо по-специално.

vox, Wentworth ги имаше преди години "на живо" в една книжарница в София, Мол Скай Сити. Не знам съществува ли още книжарницата, предлагат ли се тези пъзели там. На друго място не съм ги виждала, имам предвид в български магазин или сайт. Иначе ходя от време на време на официалния им сайт да точа лиги.

sali, ето ти ме разбираш. Мислех си, че вече съм видяла всеки един наличен пъзел в целия Озон, а сега изведнъж не съм сигурна дали не съм изпуснала още някой, без който не мога да живея Laughing

Боже, а сега пък на какво попаднах. От страницата на Wentworth във Фейсбук:
https://www.facebook.com/wentworthpuzzle/videos/10156244067491826

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 21:58 от Ghibli

# 637
Благодаря!

# 638
Бухтичка, прекрасен е пъзела ❤ И аз съм им хвърлила око в Озон на дървените на Trefl ,но задържам за сега малко цифра ми идват 🙈☺
Различните дължини на парчетата в мастъра който редя, за сега ка ми много удобни , помрънках малко днес  Blush  ,но им свикнах и ми харесва вече  
Харесах едно Чери  в Озона ,но до като се усетя и му свърши наличността , та сега се чудя с какво да си задоволя “жаждата”  ,

Загледах на White mountain , не знам обаче големите парчета дали ще ми харесат , загледах и още 5-6
А бе , така  ми се иска да пробвам от всичко 🙈😂 и на всеки час ровя в Озона

# 639
  • София
Тони, по принцип Йоана беше преди мен, но Мими ми го даде първо на мен, защото Йоана беше заета тогава.

Не знам кой е точно пъзелът с вълка, но щом на теб ти се опъва мога да си представя какво чудо на чудесата е.

И последно за разминаващите се парчета, имах предвид, че на този пъзел не би трябвало да се разминават така, просто нещо е станало, то си личи, на повечето места парчетата преливат плавно едно в друго, но има места, на които са криви и то по начин, по който те кара да се чудиш дали парчето е на мястото си, защото влиза на още 5-6 места поне наоколо.
Е, ама то е хубаво да сме на различни мнения! Обаче виж, за влизането на повече от 2-3 места - съвсем еднакво го усещаме. Ако е съчетано и с другото затруднение, става вече нервиращо вместо предизвикателно.
Взимам си пъзела от Йоана, значи - тъкмо ще се видим пак да побъбрим. Макар че се бях навила и с теб да се запознаем най-накрая (айде, признах си) Grinning

# 640
  • София
На Москва ми остана само фона.
Утре чакам една поръчка от озона .

# 641
  • Варна
Готов Simple Smile Eurographics 1000.

# 642
  • София, България
HighSpeed, как беше като качество?

Искам да споделя приятното си впечатление от Black sea, днес ще започна пътуващия пъзел, но на пръв поглед е с перфектно качество - включително кутията и плаката. Много жалко, че почти никак не ми харесват картинките.

Аничка, Мастърите са с такива части, нестандартни, стърчат във всички посоки.

# 643
  • Варна
Средна работа. Не беше много стегнат като сглобка, но ме забавляват нестандартните части. Нямаше обаче нищо общо с онзи австралийския, който ти пратих, там беше доста по-стегнато.

# 644
Този път още от началото на втория плик ми се наложи да почна да сортирам по форма. Но не ми пречи. Засичам си, интересно ми е дали ще стане по-бързо или по-бавно този плик.

Изобщо нямаше да ми хрумне, че Wentworth са се предлагами във физически магазин тук. Само на официалния им сайт ги гледам аз. Ще стигна и до тях някой ден. Клипчето беше забавно Joy

1. emjay
2. Eleyn
3. Vox
4. Mimi_Demi
5. мона лиза
6. ioana_g
7. ТониШу
8. white duckling
9. sali
10. vartoglava
11. HighSpeed
12. R_Dew