Пъзели - 36

• 25 213
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Чудесни неща показвате 🙂

Да отбележа и аз празника с един етап. Редим заедно с мъжа ми. Утре продължаваме с нови сили.

# 601
  • София, България
Тони, ама и аз харесвам по принцип Блубърд, какво е това чудо не знам, сещам се сега, че този е от пъзелите, които купувахме от специалната им промоция. Може да са заредили по-некачествена стока.
Имам един Блубърд, Toy story май се казваше, еми парчетата са 2 пъти по-дебели и пълен абсурд да сложиш парче на неправилното място, имаше стегната сглобка като Фалкон, а този който редя сега е със сглобка на Едука и тънък като Кастораланд, все едно е друга марка. Късмет.

# 602
  • Варна
Гибли, разкошен е! Дано го наредите скоро и да го видим цял Simple Smile

Аз не устоях и награбих един HOP от Англия. Цакаха ме няколко пъти с цената над моите предложения и аз го отписах. Да ама в последната минута ибей ми пусна напомняне и аз ей така за спорта реших да пусна оферта, като мислех, че пак ще ме цакат. Да ама пусти инат, пък и шанс, пуснах оферта в последните буквално 3 секунди, даже не мислех, че сайта ще я приеме навреме обаче спечелих! Ония сигурно си хапят опашките от яд Simple Smile Ще пробвам новия превозвач, платих веднага и се надявам да тръгне бързо. Ей този е, много симпатичен.

# 603
  • София
Ааа, Мона Лиза, за дебелината си е друг въпрос - малките са с по-тънки. Но за мен пак са си ок.
HighSpeed, бравооооо! Много е хубав!!

# 604
Мона Лиза, и аз не бях очарована от качеството на блубърд от промоцията им 2 за 3. Наредих два от тях, единия от които върнах с липсваща част. След това редих деуг единичен и бях доволна. А този съм го редила и е страхотен, не се отказвай.

# 605
Между другото ако има нужда мога да коригирам реда в списъка. Или ако сте се разбрали помежду си няма проблем.

Вчера като отворих плика с 13-хилядника и като видях гадните части на Клементони ми стана едно такова мило и носталгично 😄 Странна работа е, обикновено не редя повторно пъзел, а сега хем се връщам към същото, хем не точно 😄 Първия плик ми беше с горния ляв ъгъл, сега почвам този отдолу - долен ляв ъгъл. Искам да пробвам как се реди долната част, защото е по-различна от горната.
Тук-таме има по някоя двойка слепени части, които не смея да разделя за да не скъсам. Но за първи път ми се падна и цяла четворка 🤭
А това пък ми е съвсем за първи път, такова чудо не бях виждала 😮

Някой питаше за стречования пъзел. Наложи се да го свалим, ето така изглежда

# 606
Започвам да осъзнавам колко огромен е този пъзел Astonished
Картонът отдолу с каква дебелина е?
Ръчичките са много мил детайл от снимката Grinning

# 607
  • Варна
Бухтичка, това го водиш цяло парче с нестандартна форма, няма как иначе.
За пътуващия пъзел нямам мнение. Както кажат останалите.

Ето го нашият Schmidt:

И последното парченце:

# 608
  • София, България
white duckling, това е висш пилотаж!

Бухтичка, пъзелът в момента е в мен, после ще го предам на Йоана, малко си разменихме местата.

Всъщност успях да формулирам, кое е най-фрапантното в прословутия Блубърд - изрязването е странно, половината парчета стърчат, другата половина не и то стърчат с малко, колкото да те побърка и да не знаеш дали наистина парчето е там или не е. Даже снимах:

Скрит текст:

# 609
white duckling, това е висш пилотаж!

Бухтичка, пъзелът в момента е в мен, после ще го предам на Йоана, малко си разменихме местата.

Всъщност успях да формулирам, кое е най-фрапантното в прословутия Блубърд - изрязването е странно, половината парчета стърчат, другата половина не и то стърчат с малко, колкото да те побърка и да не знаеш дали наистина парчето е там или не е. Даже снимах:

Скрит текст:

Като този Мастър ,който започнах 😤😶

И на всичкото отгоре, явно кофти партида набарах, парчетата са едни такива, дъвкани все едно, огънати и тук там разнищени.  Много разочарована останах за първа среща с техните пъзели , не знам дали ще повторя Smirk
[/img]

# 610
  • гр.София
Този Schmidt ми изглежда ужасно труден, не бих си го причинила.

# 611
  • Варна
Този Schmidt ми изглежда ужасно труден, не бих си го причинила.

Затова гледах да е хубава марка. Всъщност най-трудните места се оказаха само вляво и вдясно на небето. Пясъкът беше много лесен, и централната част на небето беше средна трудност.

А и го редих на лампа. На естествена светлина предполагам би било по-лесно намирането на подходящия нюанс.

# 612
Но пък самата картинка е много красива и навява спокойствие и умиротворение.

Довършихме си лисицата снощи, така че все пак я наредихме в рамките на празника. И двамата ни беше хванала пъзеловата треска "само още малко". Unidragon, Fiery Fox, 308 парчета.

В спойлер слагам традиционните снимки с парчетата със специална форма.
Скрит текст:

Най-много се умилихме на тази половин лисица, която става едно цяло с малкото лисиче. Видяхме го едва в процеса на редене. Преди това мислехме, че просто не сме намерили втората й половина при сортирането.

Забавлявах се с наличието на кокошка сред фигурките (долу вдясно е), както и с големия брой зайци.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 13:28 от Ghibli

# 613
  • София, България
Аничка, така е с Мастърите, някои са доста зле като качество. Аз съм имала ужасни пъзели на марката, но ми харесват по принцип.

Ghibli , прекрасни са тези дървени пъзели. Супер е, че мъжът ти реди с теб. Моят е доста по-зле от детето. Joy Само за караваните на Кобъл се случи чудо и се запали и реди цяла сутрин.

# 614
Хаха, обикновено не участва чак в такава степен. А ти си имаш добра помощничка в лицето на дъщеря ти.

Общи условия

Активация на акаунт