Улавяте ли се, че харчите залудо пари?

• 50 826
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 1 110
Аз пак си взех хубави едри хермафродити от Лидл. По близо 700 грама парчето и на промоция. Така е още по-сладко като са на изгодна цена.

# 1 111
ЧС, какво е това? Аз също не обичам да харча залудо. Ето сега ще заредя бонбонки шоколадови, защото са на промоция голямата кутия.

# 1 112
Не беше ли в тази тема като писах, че обичам ципура, а някой каза, че не ядял тази риба, защото били хермафродити. Ма може и в друга тема да е било.

# 1 113
Точно тук беше! И ние обичаме ципура. Както и сьомга. На скара и на чорба. Simple Smile

# 1 114
  • София
Тука беше и толкова не съм се смяла от години като написа, че ги купуваш, за да ги ядеш, а не да правиш секс с тях 🤣🤣🤣.

# 1 115
О, не помня, че така е писано за ципурите, аз помислих че за пилета иде реч, че гледах някаква брошура и ги видях в едни тарелки и ми направиха впечатление, от тия по две дето са едно връз друго и приличат на нещо странно Satisfied Иначе ципурите ги харесват повече моите хора, но по-сложни ми се видяха за приготвяне, а и аз не ям ципура, не ми е добре от нея на стомаха, веднъж даже връщах поръчката, може и друга да е била причината, но аз съм запомнила ципурата и тъй, детето и ММ обаче я харесват. Да ви кажа, аз обичам американски сом, обаче отблъскващо грозна глава има и заради това рядко купувам.

Тука беше и толкова не съм се смяла от години като написа, че ги купуваш, за да ги ядеш, а не да правиш секс с тях 🤣🤣🤣.

Ооооо, а пък това съвсем не съм го чела иначе щях да го запомня LaughingLaughingLaughing

# 1 116
  • пустинята Гоби
Аз изхвърлям храна заради децата. Не мога да вървя и да изяждам всичко по чиниите им. Гледам да сипвам минимално и да готвя, каквото уж обичат и пак като се закучат, че не им харесва или не са гладни… До гуша ми е дошло просто!

Днес нищо скъпо не успях да купя, даже спестих, защото в магазина видях, че съм си забравила портфейла на бюрото Rage . Е утре ще похарча същите пари, че нещата ми трябват, ама с един ден отложих момента.

# 1 117
  • Sunshine state
Сьомга и у нас мнооого рядко се яде, поснала ни е, а е и много тежка. Предпочитаме дори скумрия пред нея. Смятайте.. 🤣
И за да съм по темата - пореден чифт сандали и то не един, а два едни и същи, за да си имам като се скапят. Крия ги от мъжа ми, че и сега мрънка колко обувки имам.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 03:19 от Pupitka

# 1 118
Това с обувките не го мога. Новите докато ги разходя и наместя все ми правят пришки и го мразя тоя момент. Без значение скъпи, евтини, спортни, фръц, кожени ли кво... Все ми убиват (от малка съм така). И като се оправят ги суркам до откат, да избегна пак драмата първоначално 😁 а и мразя да им търся място на тия кутии в нас и все да не мога да ги наредя..
Имам 10тина чифта макс, ботуши, боти, туристически, сандали, маратонки 2 бр, нещо с токче по-фръц 2бр., ежедневни за пролет-есен и кецове лежерни. Толкоз. Старите спортни докъсвам на вилата.

# 1 119
А, с обувките съм точно по темата и аз, все са ми неудобни. Но докато намеря "моите", купувам разни дето после не ги  нося. Точно пари за лудо са това, нося само един чифт до скапване, останалите си ги колекционирам в шкафа да ми заемат място Confused
Бих си купила още два чифта от същите и да не се занимавам повече, но докато се сетя, този модел изчезна.

# 1 120
  • пустинята Гоби
И аз бях така с обувките, докато не открих 2-3 марки, които не ми правят пришки и сега нямам подобен проблем, или се случва много по-рядко.

# 1 121
Тъкмо си дръпнах един рипорт от онлайн банкирането - предимно плащам с карта и лесно следя кое, колко.

Около 450 лв само за храна съм дала аз. Мъжът ми сигурно и той толкова. Двама сме вкъщи, не ядем скъпарски неща.

Не, че храната са пари залудо, но са огромно перо.

# 1 122
  • пустинята Гоби
Оф, аз пък тази учебна година съм дала над 500 кинта за подаръци на приятели на децата. Народа е изтрещял, само се чуди за какво да прави партита. Днес купих поредния, затова се присетих да се жалвам.

# 1 123
  • София
По едно време имаше предложение за рождения ден на госпожата в градината (1ва група) да ѝ взимаме ваучер за уикенд в някой хотел. Не са много пари, разделени на всички родители, но ми се стори доста неуместно. Добре, че не се одобри.

# 1 124
  • пустинята Гоби
Тъкмо се оплаках, че купих поредния подарък за рожден ден и другото дете ми връчи нова покана. Честно ви казвам, разорих се!

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 02:06 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт