Улавяте ли се, че харчите залудо пари?

• 51 534
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 765
Яна, те не искат да знаят колко струва. Целта е да покажат колко са навътре в нещата и разбират от всичко.

# 766
  • Пловдив
Аз си купувай чайници. Имам към 80 чайника и продължавам.

# 767
Е това е хоби.

# 768
Честно казано не ми се коментира въпроса, защото няма смисъл.

Относно чайниците, то е хоби, ама скъпо, ако са порцеланови и редки.

Аз съм зле с обувките. Преди две седмици се сдобих с още едни спортни, сякаш нямам какво да обуя. Сега съм с контузия, не нося токчета и се почна за всеки тоалет я найкчета, я скечърси! 😂

# 769
Сега съм с контузия, не нося токчета и се почна за всеки тоалет я найкчета, я скечърси! 😂

Да ти кажа честно, това не е фукня и за тийнейджъри.

# 770
Сега съм с контузия, не нося токчета и се почна за всеки тоалет я найкчета, я скечърси! 😂

Да ти кажа честно, това не е фукня и за тийнейджъри.

Абсолютно съм съгласна с теб. Аз си имам проблем с обувките и си споделям за какво харча залудо.

# 771
Специално за найкчета и скечърчета и за мен е залудо.

# 772
е, няма да вземе някакви лидълски и да рискува да и замиришат краката от изкуствени материи

# 773
Не разбира се. Но тя се пише обувкоманиак, пък Найк и Скечърс не вървят с това.

# 774
Янтре, твоето е хоби. Сега и аз съм си харесала един чайник и все за твоите красоти се сещам, и го чакам на 50% ама се ослушват и му правят само 30 от време на време.
Това за мен е залудо, защото имам съд в който правя чай, една стъклена каничка от 500 мл, но аз съм решила, че искам чайник.

Ето този -https://duka.bg/kafe-i-chay/kani-i-chaynitsi-za-kafe-i-chay/chaynik-duka-paradise-1500-ml
Проблема е, че има цяла серия взевъзможни съдинки с тази шарка, а даже и някакви кърпи мернах онзи ден, та наистина може да похарча една сума, която не съм планирала баш да я влагам за съдове.

# 775
Не разбира се. Но тя се пише обувкоманиак, пък Найк и Скечърс не вървят с това.
А кои вървят?! Да съм просветена

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 22:21 от Г-жа Малдини

# 776
Ее, безброй хубави марки има, но при каквито и да е намаления, цените им са много над нов модел на Найк, за Скечърс да не говорим.

# 777
Ясно. Така си и мислех. Бла-бла

# 778
Кое е бла-бла? Че Найк не е и близо до върха или че не изброявам марки?😂

# 779
А не разбирам какъв е проблемът човек да си купува обувки, които харесва?

Имам повече, отколкото ми трябват -факт.

Не претендирам да са топ оф дъ топ.  Ама тук 100 лв, там малко повече и като ги сметна колко седят в гардероба.. цифра си е.

Просто не разбирам заяждането.

Общи условия

Активация на акаунт