Улавяте ли се, че харчите залудо пари?

• 51 542
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 780
май иска да каже, че като си вземеш обувки за джогинг от които не ти миришат краката си е напълно нормално нещо и не се брои за пари за лудо.

# 781
Не е заяждане, но ти направи опит за фукня и получи реплика. Форум е, какво да правиш. Ако ще бягаш или риташ топка, найкът е идеален. 😊

# 782
И аз мисля, че някои хора купуват излишно и храна, която после се разваля и хвърлят, както и прекалено и ненужно скъпа храна. Затова е по темата. Излишно е за мен и да се купува ново, след като старото ти е в добро състояние - за дреха, уред, мебел, обувки, за всичко ми важи този принцип. Също се съмнявам в бг контрол (и етикети), но принципът ми е по-добре с, отколкото без етикет (с указания какво съдържа например или как е отгледано). Предполагам, че има как да се провери има ли или не хормони, та едва ли им е все едно какво пишат по етикетите. Гледам да не хвърлям храна, много ми е жал и ме е яд, ако се наложи. Затова и не прекалявам с покупките.

# 783
Не е заяждане, но ти направи опит за фукня и получи реплика. Форум е, какво да правиш. Ако ще бягаш или риташ топка, найкът е идеален. 😊

Не знам защо реши, че е фукня. Темата е за пари, похарчени залудо. В последните страници говорехме за храна, дали и кое е залудо щом е храна. Аз си споделих, че моите обувки са си залудо, защото имам много. Не знам защо мислиш, че ми трябва да се фукам с найкове във форум, пълен с непознати. Честно, не ми е ясно. Пък дали бягам, ритам или въобще какво правя, сигурна съм, че не знаеш.

# 784
Кое е бла-бла? Че Найк не е и близо до върха или че не изброявам марки?😂

Аз съм фенка на Асикс, но и Найк са си измежду най-добрите маратонки, нищо им няма. Вече въпрос е кои модели се внасят - напоследък гледам, че всички наблягат на изгъзени лайфстайл модели, а не на моделите с качества.

# 785
Черна станция няма да го чета това на моите тийнове, че много ще ги огорчиш. Няма нужда да ти разправям какво пазарувам и не за лудо разбира се. За децата е Simple Smile

# 786
Сега се присмиваме на жената, че си е купила  Найк и Скечърс ли? Ми дай Боже всекиму, че като прочета какво става в темата за Пепко, направо трябва да се “срамуват” хората! Аз не съм го приела, че се фука!
Аз пък си купих парфюми намалени, от Дъглас, не са от Париж, нито от безмитната, дали стават от Бютито или са фалшиви? Нищо де, само да се изфукам исках 🤔😆😎

# 787
Ясно. Така си и мислех. Бла-бла

Хаха, колко точно, Г-жа Малдини! Бла-бла, ама с какъв патос само.

# 788
Какво за Пепко? Защо да се срамуват?

# 789
Шега беше, като предишната! Неуместна…

# 790
  • пустинята Гоби
Във Фантастико продават българско месо, пише го на етикета. Има и вносно, което наистина често е на промоция, но основното им месо е нашенско. Лично аз много уважавам луканките им, нищо общо с оцветените боклуци и много общо с луканките, които много тачех през 80-те години. Фермата знам къде се намира, имам близки в региона, които я хвалят.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 23:51 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 791
Във Фантастико има най-добрите питки за кесадия. Едно към едно с мексиканските.
Иначе залудо не броя обувките,,но виж мечтаните Джордан си на синът ми са в тази Графа. Нищо, че майка му остана без думи като видя цените в България.

# 792
Нищо, че майка му остана без думи като видя цените в България.

Точно щях да пиша, че цените в България са такива, че изглежда като нещо невероятно хубаво. За богатството на асортимента да не говорим. За деца и спортуващи хора, естествено че са хубави.

# 793
Тъкмо купих едни Скечърс на майка ми и сега ме накарахте да се засрамя Simple Smile.

# 794
  • Пловдив
Е, по тая логика - аз имам ски яке за бая цифра пари. Не са похарчени залудо, защото на -25 не може без добро яке ( и панталон). Градското ми яке е 60 кинта от аутлета на уайкики - по-евтино няма.

От друга страна тия ски - залудо похарчени пари, всичките.

Общи условия

Активация на акаунт