Улавяте ли се, че харчите залудо пари?

• 51 520
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 810
Вече няма да се харчат пари за лудо. От новините:

"ЕС готви мерки срещу бързата мода. Европа ще предприеме мерки срещу бързата мода с конкретни предложения за създаването на дрехи,които са по-издръжливи и могат да се поправят и рециклират." Yum

# 811
  • София
Янтра, много сте хубави! И се сетих за едни снимки на тави, които не знам даже в коя тема си показвала… ама тези пълнени чушки го помня още.

# 812
Аз на минус 25 просто няма да изляза на пистата Simple Smile Все пак ските са ми кеф, а не борба със стихиите. На под -15 май не съм карала.

# 813
  • Great Britain
Янтра, много сте хубави! И се сетих за едни снимки на тави, които не знам даже в коя тема си показвала… ама тези пълнени чушки го помня още.
Всички ги помним тавите с пълнени чушки на Янтра.Уникални.Замислих се за парите ми изхарчени в Карибския басейн за лудо ли са или не.Един апартамент вероятно замина ей така за кеф цена няма.

# 814
  • Пловдив
Аз на минус 25 просто няма да изляза на пистата Simple Smile Все пак ските са ми кеф, а не борба със стихиите. На под -15 май не съм карала.
При нас е и въпрос на селска чест, "ние мъже ли сме или какво".

# 815
При нас е и въпрос на селска чест, "ние мъже ли сме или какво".
Да мръзна зарад чуждия кеф? Невър.
Тва си е залудо 😂😂

# 816
Аз на минус пет градуса няма да изляза навън, а да карам ски никогаш. Като съм ходила на Пампорово и Боровец почти не излизах от хотелите. Отдавна не съм стъпала на такова нещо и дори мъжът ми не успя да ме накара да отида на снежна почивка. Така че тези неща за мен са изцяло залудо. Виж на дърти години с удоволствие бих си купила сърф и да се науча да го "карам".

# 817
Всички ги помним тавите с пълнени чушки на Янтра.Уникални.Замислих се за парите ми изхарчени в Карибския басейн за лудо ли са или не.Един апартамент вероятно замина ей така за кеф цена няма.
За мен твойте пари за карибския басейн не са за лудо! Ако имах възможността и аз бих ги дала. То това ти остава от живота какво си видял, какво си почуствал и кого си зарадвал (ако ще и себе си). Апартамент, апартамент и накрая се гъкнеш (извинявяам се за израза) и някой друг му се радва на тоя апартамент, а така си зарадвала себе си Hug пожелавам ти още 100 такива почивки на различни красиви места! Ако ходиш в Сингапур настоявам за снимки, мечта ми е хихи Bowtie

# 818
Ни на 0, ни на -25 бих карала ски. Не е нашето.Достатъчно дълга зима имаме и предпочитаме зимата да не практикуваме точно пък зимни спортове.

За нас лично пари дадени за пътуване, храна, глезотия, обучение или по- хубава къща не са харчения залудо.

Но пари дадени за нещо, което не ни е приятно или само за престиж/ марково  са си дадени нахалост пари.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 23:27 от Анонимен

# 819
Янтра готини сте. И аз съм била на Маркуджиците при -22 и със сигурност имах скреж на миглите , на бретона, за на веждите не знам как е било. 
Аз си спомням като ученичка как съм тръгвала за тренировки сутринта в 7 зимата при минус 24 . спомням си и прозорците с цветя от скреж зимата и шейните в парка ...
Днес залудо напазарувах много интересни неща в един екзотичен супермаркет. Но ми се бяха дояли интересни неща. Като лютеница дерони , пикантна с търски банички като пурички Simple Smile За това удоволствие дадох към 10 евро. За лудо, но много ме изкефи.

# 820
  • Great Britain
За мен твойте пари за карибския басейн не са за лудо! Ако имах възможността и аз бих ги дала. То това ти остава от живота какво си видял, какво си почуствал и кого си зарадвал (ако ще и себе си). Апартамент, апартамент и накрая се гъкнеш (извинявяам се за израза) и някой друг му се радва на тоя апартамент, а така си зарадвала себе си Hug пожелавам ти още 100 такива почивки на различни красиви места! Ако ходиш в Сингапур настоявам за снимки, мечта ми е хихи Bowtie
Благодаря,ти.И аз ти пожелавам същото ,ако обичаш да пътешестваш.

# 821
По- добре пари изхарчени на Карибите, отколкото всяка зима на ски и то на едно и също място Simple Smile.
Аз също не съм фенка на зимата и минусовите градуси и предпочитам на си топля костите на Карибите.
А екипите за ски и ските, таксите за лифтове и други харчове покрай тях са незначителна част от семейния бюджет е ОК, обаче ако половината заплата отива само за ските, то тогава са си пари на вятъра.

# 822
Ските са много зареждащ спорт. Страшно здравословен, особено в ковид времената, където пътуването до Карибите беше доста сложно с тия пср, ваксини и изисквания. Според мен е добре човек да редува ски с Кариби.

# 823
Така е, но все на едно и също място …

# 824
Така е, но все на едно и също място …

Ако мястото си го бива не ми пречи. Карането си е каране и е еднакво на всякаква писта със сходни параметри. Понеже не практикувам водни спортове да ходя по морето ми доскучава, докато на ски е доста по-интересно и зареждащо.

Общи условия

Активация на акаунт