Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 81

• 48 524
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
Запис и от мен.
За съжаление, ще трябва да почакаме да подновим заповедта началото на месец март и чак тогава да опитаме за още едно бебе.
Малко ме разочарова това, обаче нямаше как да започнем този месец. Дано просто имаме късмет и може да имаме още едно детенце.
Успех на всички 🍀

# 151
Успех и стискам палци, Devilche 🙏🍀

# 152
Здравейте, регнах се само заради тази тема. Да попитам забременелите след трансфер какво правихте ? Почивахте ли? Лежахте ли? Какво правихте за + резултат? 100 трансфера направих и нищо, някъде бъркам, а имам едно дете по двволите какво се случва с мен ?

# 153
Успех и стискам палци, Devilche 🙏🍀
Благодаря ти много 🙏🏼🙏🏼
Ето и от днес хормоните. Дали лх не е прекалено високо вече 😣

# 154
Здравейте, регнах се само заради тази тема. Да попитам забременелите след трансфер какво правихте ? Почивахте ли? Лежахте ли? Какво правихте за + резултат? 100 трансфера направих и нищо, някъде бъркам, а имам едно дете по двволите какво се случва с мен ?

Здравей, лично аз нямах никакъв шанс след трансфер да си почивам. Почивах си точно един час в лекарския кабинет. Ние сме сами с ММ и върших всичко както преди, готвеме, пазаруване, чистене, носене на багажи. Докторът ми каза да си живея както досега, единстврно на работа не съм ходила, бях в отпуск. Странното след трансфера беше че изгубих обонянието си, което се възстанови след месец.

# 155
Devilche, LH е високо според мен. Какво казва доктора?

# 156
Devilche, LH е високо според мен. Какво казва доктора?
И според мен е високо,но Стаменов каза цитротид в 14.00ч днес и довечера хориомон.пункция вторник сутринта 😣

# 157
Devilche, стискам палци да е прав доктора.

# 158
Devilche, стискам палци да е прав доктора.
Благодаря ти 🙏🏼 Дано,но се съмнявам.

# 159
Изглежда високо лх, може би трябваше и вчера един цитротид да се постави. На напълно ЕЦ ли действате?

# 160
При първото инвитро ми беше включен Цитротид от 5 ден на стимулация, но въпреки това изтърваха момента за пункция, направиха я късно т.е. не винаги може да удържи нещата. Надявам се да не стане така при Devilche, че е е голямо разочарование.

# 161
На напълно естествен цикъл съм.2018 и 2019г имам няколко опита с кломен и гледам,че тригера на лх 10 съм си поставяла и 1 път я изпуснаха и правихме инсе(биохимична имах тогава), та сега едва ли ще е ок яйцеклетката,ако я хване.
При стимулираните ми опити е друго-там и от 3ти ден са ми давали цитротид в Турция,без да мерят даже лх.
Аз си и усещам болки вече в левия яйчник + че имам и цс 😓

# 162
ЦС си е ПРЕДИ овулация и при мен на една от пункциите бях сигурна, че сме изпуснали момента, но не беше така. Факт и че ЛХ беше по-ниско тогава! Тригера пък винаги сме слагали на Ф около 19-20мм, колкото са и твоите горе-долу в момента. Не винаги всичко е точна математика, не се тревожи излишно! Хайде във вторник да се похвалиш с успешна пункция и с хубави ембриони след това 🍀

# 163
Момичета, много странен цикъл имам вече 3 месец след пункцията и намерен миомен възел, точен е, но оскъден. Преди все до 6 даже и до 7 ден съм имала, а сега на 4 вече само цапа и край. Не знам да се притеснявам ли.
Ама то жените сме страшна работа, ако нещо не е наред се притесняваме, ако е наред пак 😁😁
В петък съм на преглед, получихме си заповедта и ще видим док какво ще каже как да процедираме. Силно се надявам да не е пораснал този скапан възел и да не се налага операция, а да можем да действаме.
Еми споделих си, всяко нещо си го казвам тук, някак по-лесно е.

# 164
Здравейте, борбени момичета!
В момента съм по дълъг протокол, като блокажът беше с Декапептил. Цикълът ми дойде навреме, като по принцип ми е 5 дни(5я само зацапване), днес ми е 9ти ден от цикъла и продължавам да имам леко кървене от време на време. Честно казано съм доста притеснена. Казаха ми, че е нормално, но аз се тревожа 😔 Днес поставих петата инжекция Рековеле. Предишното инвитро бях с Гонал по къс протокол и не съм имала кървене. Някоя от вас имала ли е кървене или удължаване на цикъла при стимулация?

Общи условия

Активация на акаунт