Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 81

• 48 525
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
Kactus, аз също бях по дълъг протокол и блок декапептил депо. След цикъла имах кафяво зацапване няколко дни преди да почна същинската стимулация.. Казаха ми че било нормално, тъй като естрадиола беше паднал под 5, което е и целта.
Здравейте, борбени момичета!
В момента съм по дълъг протокол, като блокажът беше с Декапептил. Цикълът ми дойде навреме, като по принцип ми е 5 дни(5я само зацапване), днес ми е 9ти ден от цикъла и продължавам да имам леко кървене от време на време. Честно казано съм доста притеснена. Казаха ми, че е нормално, но аз се тревожа 😔 Днес поставих петата инжекция Рековеле. Предишното инвитро бях с Гонал по къс протокол и не съм имала кървене. Някоя от вас имала ли е кървене или удължаване на цикъла при стимулация?

# 166
Здравейте пак момичета, предстои ми трансфер утре, но имам въпрос. По лекарско предписание слагам 3х2 вагинално Утрогестан всеки ден от нощта след пункцията. Въпросът ми е тъй като трансферът ще е в 10 часа сутринта, сутринта преди трансфера слагам ли ги пак или се подразбира, че не?

# 167
Попитай в клиниката как процедират... На мен ми бяха казали задължително да поставя, трансфера беше в 12ч... Успех!!! 🍀

# 168
  • Варна
На мен също винаги са ми казвали, че преди трансфер се поставя, но за твое успокоение, се обади и попитай.

# 169
  • Пловдив
Juyii, аз също слагах.Казаха, че доктора прави промивка така или иначе.Успех! 🍀

# 170
Здравейте пак момичета, предстои ми трансфер утре, но имам въпрос. По лекарско предписание слагам 3х2 вагинално Утрогестан всеки ден от нощта след пункцията. Въпросът ми е тъй като трансферът ще е в 10 часа сутринта, сутринта преди трансфера слагам ли ги пак или се подразбира, че не?
Слагай ги, те промиват , правят трансфер и отново ще ти сложат .

# 171
Много ви благодаря на всички! Страхотни сте. Бъдете здрави и успех по пътя към щастието!

# 172
Момичета,преди да започнете стимулации на ЕЦ или СЦ, какви изследвания пуснахте?

# 173
Момичета,преди да започнете стимулации на ЕЦ или СЦ, какви изследвания пуснахте?

Здрасти Дид37о, това бяха задължителните, които клиниката изисква за стартиране на стимулиран цикъл :

За жената - микробиология, цитонамазка
За мъжа - микробиология на еякулат
За двамата - кръвна група с резус фактор, вирусология : хепатитите ( три вида единият от които дали в момента имаш анти тела), сифилис, хламидия, спин.

# 174

Здрасти Дид37о, това бяха задължителните, които клиниката изисква за стартиране на стимулиран цикъл :

За двамата - кръвна група с резус фактор, вирусология : хепатитите ( три вида единият от които дали в момента имаш анти тела), сифилис, хламидия, спин.
А пълен пакет имунологични?

# 175
Това вече е при съмнение за проблем и някакви неуспехи. На нас и кръвна група не са ни искали, само микробиологии, вирусологии и цитонамазка.

# 176
Това вече е при съмнение за проблем и някакви неуспехи. На нас и кръвна група не са ни искали, само микробиологии, вирусологии и цитонамазка.

Странно,ние ще започнем точно с това. Може би доки иска да е напълно сигурен във всичко понеже започвам първи опит и не е наясно с нищо в организма ми.....нямам представа как да реагирам в четвъртък ще ми махат конците от лапарото и ще се срещна с него за остатъка от изследвания които ще поиска.

# 177

Странно,ние ще започнем точно с това. Може би доки иска да е напълно сигурен във всичко понеже започвам първи опит и не е наясно с нищо в организма ми.....нямам представа как да реагирам в четвъртък ще ми махат конците от лапарото и ще се срещна с него за остатъка от изследвания които ще поиска.

И аз съм чувала, че имунологиите са само при предни неуспехи. Както и че са скъпички. Но похвално, че ги иска от по-рано, за мен всичко, което може да се види от по-рано е в плюс, просто понякога явно се стараят и да не натоварват финансово хората излишно. Между другото, добре е да погледнете и тромбофилиите ( аз го направих на своя глава много преди да подам заповедта дори), докторът чак сега преди трансфера ме подпита.

# 178
Това също е включил към първоначалните изследвания. Записал ми е на едно листче пълен имунологичен пакет и пълен пакет тромбофилия ,а в четвъртък ще ми каже останалите.😊

# 179
Диди, радвай се че имаш толкова заинтересован доктор. Щом проверява тези неща, иска да е сигурен че всичко е наред преди да рискува неуспех и повярвай ми, по-добре така, отколкото после да не стане нищо и да се питаш ти - Къде сгреших? Какво пропуснах?

Може ли да споделиш при кой доктор си ?

Успех със стимулацията! Heart

Общи условия

Активация на акаунт