Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 81

• 48 562
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Значи при мен е от хемоглобина, винаги ми е бил в долна граница, а при предната бременност  към края доста падна, въпреки приема на хапчетата. В 8мия месец бях и на вливки. Щитовидната жлеза винаги ми е била ок.
Поне успях да си изясня и аз нещо.
Дидето виж си и хемоглобина явно

# 241
Излезе АМХ - 3.66, така че тези дни отивам да оправим документите.
На мен хемоглобинът ми е на средата, но другите показатели не са и съм с желязодефицитна анемия. Поръчала съм си желязо да приемам преди опита, ще видя и докторката какво ще каже в петък на прегледа.

# 242
Малеее, колко хубава стойност на АМХ, на колко год си и с колко АФ, направо ти завиждам хахаха.
Успех дано минете по-бързо и да действате

# 243
На 37 ставам тази година. АФ не знам колко са, в петък съм на преглед.
Дано!

# 244
Моят АМХ е 6,140 и пак малко трудно отговарям на стимулации. С ПКЯ съм. Много е относително всичко. Успех! 🍀🍀🍀

# 245
Момичета, тези които сте преминали през лапароскопия, колко време след процедурата се върнахте към нормалния си режим на хранене?

# 246
Момичета , ново 20, запушени тръби убивали ембрионите , сега и тръбите ще изследваме 😓

# 247
Това с тръбите ме уби. Нали някои за това правят ин витро, че са им запушени. Да не би да става въпрос за хидросалпингс?

# 248
Аз лично бях на 03.02 на лапароскопия и към днешна дата вече се храня нормално,първата седмица е малко кофти.
Момичета, тези които сте преминали през лапароскопия, колко време след процедурата се върнахте към нормалния си режим на хранене?

# 249
И мен ме уби , но док каза изтичала течност в матката и убивала ембрионите когато са запушени, някой нещо да знае ? Виждала сянка на едната тръба , може и за хидроскалпингс да става дума , т като направих 100 трансфера вече търсят причината , някой инфо?

# 250
Това за тръбите е точно така, аз направих лапароскопия и прекъснах и двете тръби преди процедурите. И двете бяха запушени и нагънати.

# 251
Моята едната беше запушена 2018 , отпушиха я със струя и после забременях , но сега ... и е много нагъната и тясна едната. Сега ще видим , дано да открият на-накрая причината , че искаме братче/сестриче.

# 252
По принцип хидросалпингс наистина пречи, щом говори за течност явно е това.

# 253
Здравейте, някой има ли мнение за д-р Петракиева, за хистероскопия? Изпращат ме към нея, а няма никакви отзиви в нета. Намерих само 1-2 статии. Та се чудя, дали да не потърся друг специалист. Питах и в друг форум, но все още нямам отговор. Може да ми отговорите и на лични.

# 254
Здравейте, искам да ви разкажа, моята история не за да се оплача, а по скоро като поука, която аз си взех.
Последните 3 години смених 3ма различни гинеколози (частно и държавно) и все с едно оплакване, че ме боли по време на секс. И при 3мата ми е правено и цитонамазка и микробиология, но все излизам 2ра група с чиста мирко.
Започнахме да правиме опити с приятеля ми за бебе от април 2021, но все не се получаваше, а той е 35+ и реших да го пратя на уролог ноември. Е получихме лоши новини. Ще правим ин витро. Започнаха мойте прегледи при новия доктор номер 4. Заради болката, по време на преглед, доктора прецени да ми пусне кръвни и познайте... Оказа се, че някога съм съм прекарала остра хламидийна инфекция и понеже при мен е протекла безсимптомна (преди години когато е била активна) не съм се лекувала. От това бездействие по въпроса, който не знаех, че имам, получих сраствания на една от тръбите. Направихме лапараскопия декември месец и вече всичко е наред.
Моя съвет е поне веднъж годишно кръвни изследвания за такива инфекции!
Одобрени сме от фонда от януари месец и на 20ти този месец очаквам да ми дойде и да почваме купона.
Пожелавам успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт