Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 81

• 48 578
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
Чочка, здравей, радвам се че сте намерили проблема и сподели тук. Да хубаво е да се пускат такива изследвания, но много малко доктори го правят. Аз ходих при един, около овулация ми каза че имам полип и направо да ходя да ме режат. Да де ама полип се вижда в начало на цикъл, а и вече има лапароскопия и т.н. В последствие се оказа, че просто ми е била удебелена лигавицата на това место, ходих след него на 2ма за да се успокоя. Та някои доктори са си само с табелките на вратите.
Късмет желая.

# 256
Да явно... Уверих се, че някой са просто с думата доктор пред името без да знаят значението. Но хубавото при мен, е че си намерих и моя ДОКТОР!

# 257
Момичета, вече съм 14 -ти ден след ЕТ, но от ден 11 имам кръвотечение, което започна със зацапване но в последствие премина като менструация ... От клиниката казаха да продължа с прогестерона и на 16-я ден да направя кръвен тест... Някак си съм отписала и 2-те 5 дневни с това кървене Sad Колко време сте давали на организма си за нова стимулация ( аз нямам замразени ембриони )  ?

# 258
И днес да пуснете тест, ще покаже категоричен резултат.

# 259
След стимулация и тогава не ми остана нито едно ембрионче- не се разви, докторът ми каза, че нова стимулация може да започнем след един цикъл. Така че, не се чака много. Успех.

# 260
Привет от мен! Предстои ми Зет на естествен цикъл. Утре ми е 10ти ден и съм на преглед да видим как върви  с овулацията. Обаче имам други притеснения. Малко преди последния цикъл ми излезе бактерия и започнах глобули Флажил -7 ден ( като ги прекъснах за 4 дена докато ми беше цикъла и после ги продължих ) онзи ден вече след последната глобула започна да ме сърби и едно такова гадно чувство отдолу… След Флажила започнах и с пробиотични глобули Гинофилус и си мислех че от тях ще се успокоят нещата, но все така си ме сърби . Та въпроса ми е възможно ли е от флажила да се появят гъбички или нещо друго? 😒 Страх ме е да не отложим Зет заради това.

# 261
Привет от мен! Предстои ми Зет на естествен цикъл. Утре ми е 10ти ден и съм на преглед да видим как върви  с овулацията. Обаче имам други притеснения. Малко преди последния цикъл ми излезе бактерия и започнах глобули Флажил -7 ден ( като ги прекъснах за 4 дена докато ми беше цикъла и после ги продължих ) онзи ден вече след последната глобула започна да ме сърби и едно такова гадно чувство отдолу… След Флажила започнах и с пробиотични глобули Гинофилус и си мислех че от тях ще се успокоят нещата, но все така си ме сърби . Та въпроса ми е възможно ли е от флажила да се появят гъбички или нещо друго? 😒 Страх ме е да не отложим Зет заради това.

Здрасти. И при мен го имаше този дискомфорт, но не му обърнах внимание, защото често ми се случва в дните преди Ову или преди цикъл, а и слагах няколко поредни месеца след цикъл пробиотични глобули и не съм приемала антибиотици, просто нямаше как да е бактерия или гъбички от нищото. Освен това си познавам организма. Усещам кога е само външно и кога загрубяват нещата. Та в случая беше само отвън, мазах и с едно кремче няколко дни, може и то да помогна. Изведнъж ми мина и то преди трансфера.
Да не си правила коламаска скоро?
Кремчето е бетазонтрио и ми го препоръча лекаря ми при първата ми стимулация. Тогава ми взимаха МБ и беше чиста, въпреки че имаше сърбеж по време на стимулацията.
Питай все пак доктора си да не стане беля.
Успех!

# 262
Това с тръбите ме уби. Нали някои за това правят ин витро, че са им запушени. Да не би да става въпрос за хидросалпингс?

Тъй като и аз съм с една запушена тръба и много четох по въпроса. Ако има хидросалпингс, тогава се отстранява тръбата, за да не убива ембриона. При лапароскопията и това провериха при мен.

# 263
Здравейте ,момичета.
За високи стойности на НК клетки ми е ясно,но при ниски стойности какво трябва да означава това и според вас може ли да се повишат с вливки или ?

# 264
Здравейте ,момичета.
За високи стойности на НК клетки ми е ясно,но при ниски стойности какво трябва да означава това и според вас може ли да се повишат с вливки или ?

Утре съм на имунолог за високите, ще питам и за ниските.

# 265
Благодаря ти, Juyii. На мен ми излезнаха вчера НК клетките и са леко занижени 🙄🤔
Здравейте ,момичета.

Утре съм на имунолог за високите, ще питам и за ниските.

# 266
https://Момичета, моят смут продължава.
На трансфера не беше моят доктор и просто съм огорчена от липсата на отношение и че никой нищо не ми обясни.
Питаха ме предния път какво ми е предписал, при успешната ми бременност, казах утрогестан естрофем и медрол.Написаха ми същите неща.
После на гърба на епикризата някой на ръка добавил и зарзио - по едно деление през два дни.
Този препарат първия път го нямах  
Никой не обяснява защо и какво го налага. Четох, че изостря имунитета чрез увеличаване на белите кръвни клетки. Медролът пък го потиска.
Мисля да питам по-обстойно. За Надежда става въпрос.
Някой слагал ли е зарзио и знаете ли за успешни бременнодти ?
В края на краищата имам доверие да, но не съм опитно зайче и просто ме забиха с това зарзио, надраскано от някой в движение .

# 267
  • Варна
В два от трите ми трансфера имах предписано Зарзио. И трите пъти имах и Медрол.
За съжаление и трите са неуспешни.

# 268
Цитат на: kеit link=topicканала =1403657.msg44303605#msg44303605 date=1644940008
В два от трите ми трансфера имах предписано Зарзио. И трите пъти имах и Медрол.
За съжаление и трите са неуспешни.

Благодаря ти. Някой обясни ли ти защо го изписват?

# 269
  • Варна
За подобряване на имплантацията най-общо.

Общи условия

Активация на акаунт