Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 81

• 48 547
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Много ви благодаря,момичета 🙏🏼🙏🏼🙏🏼Добре,че сте вие 💗
Преди 20 дни правихме sdi и зона тест-излезна всичко перфектно и нормозоспермия(крюгер 4%).
Днес-този повишен вискозитет и 8% (от 14%) морфология,и съответно тератозооспермия 🥴
Има над 20 спермограми и никога това не е излизало… не пиеше последните дни дори и чашката вино,която си позвалава иначе вечер,не пуши от 3-4г.,уж много вода пие….нищо не го боли(ако е възпаление)…само повечко стрес последните 15 дни и май с кафетата прекалява…
 дано е моментно и при нас,и днес да хванали 1 читав плувец,че сме само с икси този път.

Някоя да си е поставяла декапептил депо още на 15-16 ден от мц?
И знаете ли дали инжекциите с хормон на растежа се поемат по фонда?

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 07:54 от Devilche

# 196
Здравейте и от мен, предстои ми Ин витро. За първи път ми е и малко се притеснявам, което май си е нормално. По дълъг протокол ще съм, поставиха ми Декапептил депо на 20 ден от МЦ и започнах да чакам новия. Малко бях се шашнала, че закъснява, но пък дойде и вече се поуспокоих. Предстои ми да започна същинската стимулация. Хубаво е, че ви има и мога да намеря отговори на много от въпросите си в този форум. Лек ден, успех и много + резултати.

# 197
Здравейте, дами. Предстои ми ин витро по къс протокол с начало края на този месец, но съм с диагноза аденом на хипофизата. Откриха ми го преди година и сега предстоеше да направя контролен ЯМР, но за да го направя трябва да отложа началото на ин витро процедурата. Пролактина ми е в норма, пия бромокриптин. Някоя има ли с такава диагноза и казвали ли са ви да правите нещо по-различно заради аденома? Благодаря предварително.

# 198
Здравейте, дами. Предстои ми ин витро по къс протокол с начало края на този месец, но съм с диагноза аденом на хипофизата. Откриха ми го преди година и сега предстоеше да направя контролен ЯМР, но за да го направя трябва да отложа началото на ин витро процедурата. Пролактина ми е в норма, пия бромокриптин. Някоя има ли с такава диагноза и казвали ли са ви да правите нещо по-различно заради аденома? Благодаря предварително.

Здравей, аз също имам аденом на хипофизата и пия достинекс. Просто трябва пролактина да е в норма! Нищо по-различно не се прави. И през 2 години контролен ЯМР за да се види дали расте или намалява. Това е ! 😉

# 199
Диди, в 2 различни клиники имам по един опит и в двете ми искаха имунология преди да стартирам. При д-р Матев е вторият и успешен, от който имаме бебче на 2 месеца. Там искат и тромбофилия- аз си пуснах пълният пакет в Геника и добре, че го направих.

Извинявам се за невежеството, но имунология трябва ли и за мъжа?

# 200
Здравейте, момичета! От днес започвам стимулация с Гонал 300. На тази доза ще съм 3 дни засега и после ще мина преглед, на който ще преценят, с каква доза ще продължим. Първа стимулация ще ми е, с нисък АМХ съм. Според вас това лека стимулация ли е и има ли странични реакции от Гонал? Благодаря предварително Simple Smile

Здравейте,
от вчера и аз започнах същата стимулация с Гонал 300/ 3 дни и предстои преглед и кръвни. И при мен е първа стимулация с АМХ  - 2.12.

Как продължи при вас? Simple Smile Повлия ли ви добре стимулацията?
На преглед от 2 ри ден на цикъла имах  3 фоликула в десен яйчник, в ляв нищо, но той е скоро опериран.

# 201
Не.
Диди, в 2 различни клиники имам по един опит и в двете ми искаха имунология преди да стартирам. При д-р Матев е вторият и успешен, от който имаме бебче на 2 месеца. Там искат и тромбофилия- аз си пуснах пълният пакет в Геника и добре, че го направих.

Извинявам се за невежеството, но имунология трябва ли и за мъжа?

# 202
Момичета ,знам че не е тук мястото за такъв тип въпроси,моля да ме извините,но знаете ли дали е възможно при отдаването на материал от мъжа за ин витро процедурите да се извършва извън болницата и да бъде доставен на място.

# 203
Момичета ,знам че не е тук мястото за такъв тип въпроси,моля да ме извините,но знаете ли дали е възможно при отдаването на материал от мъжа за ин витро процедурите да се извършва извън болницата и да бъде доставен на място.
Може, разбира се, вероятно ще ви кажат колко време след отделянето да я донесе партньорът ви. Задължително говорете с лекаря си и ембриолозите, има организация, която трябва да се направи. Успех!

# 204
Може, разбира се, вероятно ще ви кажат колко време след отделянето да я донесе партньорът ви. Задължително говорете с лекаря си и ембриолозите, има организация, която трябва да се направи. Успех!
Благодаря ти,много Danita 14.😊😊😊

# 205
При кой доктор, планирате вашата инвитро процедура.
Успех на всички борбени момичета!

# 206

Доц. Иванов- МЦ КИРМ Плевен

# 207

Доц. Иванов- МЦ КИРМ Плевен
Имама едно тичащо из хола в момента и съм в 17г.с. от него. Препоръчвам с две ръце

# 208
Моят трансфер мина изписаха ми но-шпа 80мг 3х1, дуфастон, естрофем, неофолик, медрол, акард и утрогестан.

Боли ме корема, някои казват, че е добър знак, но аз се тревожа и вчера питах дали мога да пия по-голяма доза от предписанато но шпа?
Дадоха ми съвет да си купя магнезий?

На някой да са му изписали магнезий? - Чудя се какъв магнезий да купя - на пазара има много ... магнерич, магнетон, не знам има ли значение името... и как се пият, пак ли 3х1?

# 209
Но-шпа можеш да го пиеш и 3х2 . Магнезий не е много добра идея толкова рано. Обикновено се изписва от втори триместър. Аз лично приемах магнезиев цитрат на прах. За мен хапчетата са големи, съдържат малко чист магнезий и не в най-добрата форма.

Общи условия

Активация на акаунт