Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 81

• 48 731
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
Да помрънкам малко-сега разбрах че ще ме сменят в друг офис, същата работа и шефове ама други колеги, место, обстановка. Как ще ми се отрази на тялото и цялата процедура, ох какво да правя не знам. Отговорните лица ще са други, тук поне се разбирахме със закъсняване и отсъстване без да се обеснявам, а там какво ще казвам. Оф ще ми се стресира организма знам аз...
Еми Мрън мрън

# 436
Здравейте, момичета и аз да се включа в темата Simple Smile Четвърти ден и аз съм на Регулон, както и вие и аз се притесних за хормоните. Преди 1 месец отново бях на регулон и на втори ден започнахме лека стимулация, при което на 7-ми ден ЛХ вече беше 29. Питах доки дали не е от противозачатъчните, но той каза че не е. На въпроса дали може по някакъв начин да го смъкна лх, каза ми с противозачатъчни. Имах един фоликул, който така и не направихме пункция. Сега на втори ден отидох, задържан фоликул и така отново съм на регулона. Много ми е странно всичко това, защото преди съм нямала задържани фоликули. От две години съм по доктори и всъщност лятото за първи път ми казаха, че имам задържан. Тогава пак пих регулон и сега имам чувството, че нещо от него ми се разбъркаха всички хормони. До преди приема на противозачатъчни не съм имала проблеми с хормоните, а тях ми ги изписаха за първи път миналата година преди процедура. Пожелавам ви успех и дано да са напразно притесненията, които имаме!

# 437
Даа pilarita, и аз не съм имала до сега задържани фоликули. С този регулон всичко се разбърква и хормони и цикъл, после по 2 пъти в месеца идва, защото сега като го спрем чак ще ни дойде.. Аз го разбирам все едно правят някакво нулиране на фоликулите. Да стискам палци всички да успеем. Вие в коя болница и при кой док сте?

# 438
Определено на мен тези противозачатъчни не ми влияят добре. Предния път като ги пих, тогава 21 дни и през цялото време имах кървене. Сега съм за 10 дни. Иначе съм в Селена при д-р Матев.

# 439
Pilarita, аз също съм при д-р Матев, ти от колко време се опитваш да забременееш при него?
Определено на мен тези противозачатъчни не ми влияят добре. Предния път като ги пих, тогава 21 дни и през цялото време имах кървене. Сега съм за 10 дни. Иначе съм в Селена при д-р Матев.

# 440
От август месец съм при него. Като цяло ми харесва това, че ме изслушва и взема под внимание и моите притеснения. При мен го има и това, че не реагирам на стимулации и затова се опитваме с леки такива да стигнем до пункция, но уви предния цикъл лх беше високо.

# 441
А преди това всички хормони ли са били в норма?
От август месец съм при него. Като цяло ми харесва това, че ме изслушва и взема под внимание и моите притеснения. При мен го има и това, че не реагирам на стимулации и затова се опитваме с леки такива да стигнем до пункция, но уви предния цикъл лх беше високо.

# 442
Честно казано при първото ми посещение при репродуктивен пуснахме хормони и всичко беше в норма, но ниско АМХ. Започнахме с инсеминации 2 броя и след това инвитро като преди процедурата пих противозачатъчни. Втори ден след тях нищо не беше в норма ФСХ и ЛХ бяха над 20, Е2 под долна граница, въобще всичко беше разбъркано. Неуспешен опит беше инвитрото и от там мисля, че един или два пъти съм пускала хормоните като отново бяха над референтните. А сега при д-р Матев пробваме с малка стимулация, т.е почти естествен цикъл и не съм пускала хормони, но предвид, че ЛХ на 7-ми ден беше 29,мисля че отново е от регулона.

# 443
Здравейте, чета, че всички по един или друг начин се оплакват от контрацептива, в частност Регулон. А някоя има ли наблюдения над другите. Аз съм пред процедура с ДЯ, чакам цикъл, за да започна прием на Жанги. По принцип често съм със задържани фоликули и предполагам, че докторката иска да избегне точно това. Успех на всички❤

# 444
Здравейте, чета, че всички по един или друг начин се оплакват от контрацептива, в частност Регулон. А някоя има ли наблюдения над другите. Аз съм пред процедура с ДЯ, чакам цикъл, за да започна прием на Жанги. По принцип често съм със задържани фоликули и предполагам, че докторката иска да избегне точно това. Успех на всички❤
Здравейте, аз също съм пила регулон, като двама различни доктори са ми го изписвали. Хормони не съм изследвала, но нямам проблем с цикъла. Идва ми 2-3 дни след като ги спра. Първоначално също ми ги бяха изписали заради задържан фоликул, след това съм ги пила след стимулация.

# 445
Здравейте, колко време след неуспешен СЕТ, правихте ЗЕТ? Може ли, ако се прави диагностична хистероскопия, да се направи ЗЕТ на следващия цикъл?

# 446
В единия месец хистероскопия, в следващия ЗЕТ може. Даже казват, че след хистерото много лесно се забременява.

# 447
В единия месец хистероскопия, в следващия ЗЕТ може. Даже казват, че след хистерото много лесно се забременява.
Много благодаря ❤️

# 448
Здравейте, колко време след неуспешен СЕТ, правихте ЗЕТ? Може ли, ако се прави диагностична хистероскопия, да се направи ЗЕТ на следващия цикъл?

Здравейте Кактус, съжалявам за отрицателния резултат Sad Преживявам го с всеки тук и знам колко е гадно и тъпо. Миналата седмица след моя такъв и аз се бях засилила да правя хистероскопия, лапароскопия, ЕРА, и какво ли още не, което бях изчела. Докторът ми каза, че дори хистероскопията, което е един вид най-лекото от всичките, е някакво ръчкане вътре и освен ако няма изрична индикация за това, не се прави току така понеже имаш отрицателен резултат. Натърти ми го доста сериозно. Вие имате ли препоръка за това от лекуващия лекар или искате просто превантивно да го направите?

# 449

Здравейте Кактус, съжалявам за отрицателния резултат Sad Преживявам го с всеки тук и знам колко е гадно и тъпо. Миналата седмица след моя такъв и аз се бях засилила да правя хистероскопия, лапароскопия, ЕРА, и какво ли още не, което бях изчела. Докторът ми каза, че дори хистероскопията, което е един вид най-лекото от всичките, е някакво ръчкане вътре и освен ако няма изрична индикация за това, не се прави току така понеже имаш отрицателен резултат. Натърти ми го доста сериозно. Вие имате ли препоръка за това от лекуващия лекар или искате просто превантивно да го направите?
Хистерото увеличава шансът за имплантация, няма как да навреди, само може да помогне 😊 Много е важно да се огледа матката отвътре, а искам и да я надраскат. До сега не съм правила, а това не е първият ми неуспех, не съм имала имплантация, а това не е нормално. Имам вътрешно усещане, че там е разковничето. Имах същото шесто чувство и преди да направя лапароскопията. Бях убедена, че имам проблем с тръбите и се оказах права, дори премахнаха едната. НК клетки не съм изследвала, но пък имунологичната ми биопсия беше чудесна. Хубаво е да следваме инстинктите си и да правим всичко, което зависи от нас.

Общи условия

Активация на акаунт