Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 81

• 48 676
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте,
Утре ми предстои трансфер...много съм притеснена, първо защото не знам какво се е случило с тези 3 оплодени Я , още ли са 3, не са ли..Disappointed Relieved Друго нещо което ме мъчи, е утре е 4 ден, (пункцията не я броя). А аз знам че се връщат най-често на 3 или 5 ден Mask Има ли някой с успешен трансфер на 4ти ден, защо според Вас е така....Утре ще ги питам, обаче мира не ми дава...от два дни ходя като отнесена, само това мисля.

# 631
Здравейте,
Утре ми предстои трансфер...много съм притеснена, първо защото не знам какво се е случило с тези 3 оплодени Я , още ли са 3, не са ли..Disappointed Relieved Друго нещо което ме мъчи, е утре е 4 ден, (пункцията не я броя). А аз знам че се връщат най-често на 3 или 5 ден Mask Има ли някой с успешен трансфер на 4ти ден, защо според Вас е така....Утре ще ги питам, обаче мира не ми дава...от два дни ходя като отнесена, само това мисля.

По спомени и вие сте в Афродита, нали? Защото не събират екип в събота ли ще правят трансфер на ден 4? Попитахте ли защо така са решили ембриолозите?

За съжаление и аз в деня на свежия отидох в абсолютно неведение 1 ли има 2 ли, 3 ли останали или 0 и отивам за нищо. Чувала съм, че в другите клиники звънят през ден, тук не звънели, защото не ги вадят, тъй като всяко вадене ги компрометира.

Като цяло малко странно ми беше и на свежия и на замразения. Дали се получават нещата на ден 4 нямам опит да споделя. Моят беше на ден 5, но имах биохимична. Сегашните две са замразени в същия ден 5 и съм на трети ден след трансфер.

# 632
  • София
Да, и аз съм Афродита. Не знам как процедират, но това неведение ме съсипва... Не се сдържах и звъннах на док. каза ми че можело и в събота, обаче са малко на брой, ще ги върнат утре, а ако има за замразяване, то ще е в събота (5ти ден).
Страх ме е да не отида утре...и да се окаже, че няма ни една за свеж, камо ли за замразяване Cry Филма е кошмар...

# 633
Здравейте, момичета! Предстои ми ин-витро в КИРМ-Плевен. Историята ми е дълга, но накратко-от почти6 години правим опити, бяхме в Надежда, последно при Цветков. Имам 2 инсеминации, въоеото с положителен тест и мисед след около седмица, след това имам една извънматочна-спонтанно забременяване, която беше хваната мн късно и още ден-два и щеше да е фатално. После правихме ин-витро на естествен цикъл и ми извадиха празна яйцеклетка. Сега ще подаваме документи по фонда и се надявам да имаме успех.  В КИРМ получих такова отношение, което никога не съм имала в Надежда и ми направиха доста изследвания, коио преди това не бяха. В Надежда спермограмата на ММ беше доста лоша-астенозооспермоя беше диагнозата преди 3 години, сега вече е много добра. Желая на всички късмет и скоро да се сбъдне най-съкровената ви мечта! И ако някъде почивствате, че не е вашето място-не се замисляйте, а сменете болницата/доктора, защото ние така загубихме няколко години!

# 634
Да, и аз съм Афродита. Не знам как процедират, но това неведение ме съсипва... Не се сдържах и звъннах на док. каза ми че можело и в събота, обаче са малко на брой, ще ги върнат утре, а ако има за замразяване, то ще е в събота (5ти ден).
Страх ме е да не отида утре...и да се окаже, че няма ни една за свеж, камо ли за замразяване Cry Филма е кошмар...

Ще има. В колко часа говорихте днес? По принцип арестират на ден 3, рядко нещо се случва на ден 4. Ако днес, когато сте говорили с него, някой ги е видял и ги е имало, ще ги има и утре. Вярвайте ми. Утре ще имате и ще имате и трансфер, вярвам го!!! Просто от това, което ми казаха на мен е, че не ги вадят, но щом докторът ви е казал, че ги има, значи са ги видели и са му го казали. Всичко ще е наред! Моля се за вас! 🙏

# 635
Здравейте, момичета! Предстои ми ин-витро в КИРМ-Плевен. Историята ми е дълга, но накратко-от почти6 години правим опити, бяхме в Надежда, последно при Цветков. Имам 2 инсеминации, въоеото с положителен тест и мисед след около седмица, след това имам една извънматочна-спонтанно забременяване, която беше хваната мн късно и още ден-два и щеше да е фатално. После правихме ин-витро на естествен цикъл и ми извадиха празна яйцеклетка. Сега ще подаваме документи по фонда и се надявам да имаме успех.  В КИРМ получих такова отношение, което никога не съм имала в Надежда и ми направиха доста изследвания, коио преди това не бяха. В Надежда спермограмата на ММ беше доста лоша-астенозооспермоя беше диагнозата преди 3 години, сега вече е много добра. Желая на всички късмет и скоро да се сбъдне най-съкровената ви мечта! И ако някъде почивствате, че не е вашето място-не се замисляйте, а сменете болницата/доктора, защото ние така загубихме няколко години!

Здравей,на мен също ми предстои инвитро в КИРМ Плевен при доц. Страхотно отношение и подход имат към пациентите. Успех ти пожелавам!, ☘️🙏

# 636
И аз съм в афродита. По същия начин обадиха ми се само в деня след пункцията да ми кажат, колко са се оплодили и после чак в деня на трансфера разказват, какво се случва.
По-добре не се тревожете. Трябва да сте отпусната с хубави мисли.
На мен ми беше за първи път и си казах просто ще се пусна по течението.
Всичко ще е наред, ще видите!

# 637
.

Axenia, не се притеснявай , щом да ти казали да отидеш за трансфер, значи все пак има какво да върнат... Поне аз така те разбрах...В моята клиника ми казаха утре 4-ти ден ще ми звъннат да ми кажат, развил ли се е нормално и дали събота 5ти ден ще правим трансфер. Ама при мен чакаме да стане до бластуцид и затова ще ми е на 5-ти ден. Но ми е странно, че не ти звънят ,🤔🤔🤔Просто бъди спокойна, наспи се и утре стискаме палци да имаш трансфер с развито ембрионче! ❤️❤️❤️ Успех, борбено момиче!

# 638
  • София
Благодаря Ви момичета Heart
Говорих с него към 18.30ч. , остава си трансфера в 10ч.
За първи път ми е в тази клиника и ми е непонятна организацията им, но пък дано да е за добро.
Успех и ще чакам инфо и от Вас Heart

# 639
Здравейте момичета, моята пункция беше на 12.03. Извадиха ми 28 яйцеклетки, от които 25 са били зрели и при оплождането са останали 9. Днес ми се обадиха на пети ден, че са замразили 8. Аз ще бъда живот и здраве със ЗЕТ. Болките бяха доста силни първите два дни, но вече не усещам нищо.

# 640

Здравей, аз съм пациентка на д-р Станулов в Афродита. Трансфера ми беше на един ембриона на 4ти ден - успешен! Вярвай и всичко ще е наред ! Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 641
Здравейте,имам замразени 2 яйцеклетки и ми предстои опит за оплождането им с ИКСИ метод. Кои дни от цикъла се ходи на прегледи за да се следи кога точно ще настъпи овулацията и предписва ли се нещо специално като медикаменти преди трансфера?

# 642
Не ти ли казаха. Това не е ли подобно на ЗЕТ. Може би тр да започнеш от втория, ако решат да ти предпишат нещо

# 643
Момичета, рева и не знам какво става и какво ще правим. Предния месец имах 17 фоликула, този месец на 2ри ден док изписа регулон заради 1 по голям. И спрях после регулон и отивам днес на 2ри ден и шок 8 фоликула общо 😲. Изписа ми фемара за 5 дни и да отида да видим дали и колко са започнали нарастване и дали ще продължим с друга стимулация. Направо съм в шок, какъв обрат за 1 месец. Може ли регулона да ги е подтиснал. Пусна и изследвания на прогестерона и естрадиола. Не мога да се успокоя просто, какво се случва, сили нямам вече.

# 644
Две стимулации една след друга ли правиш Open Mouth

Общи условия

Активация на акаунт