Магазини със стоки за бебета и мами - гр. Варна

• 154 713
  • 509
  •   2
Отговори
# 375
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.4367
Хайде може да ни го честитите.
Имаме го вече у дома.
Благодаря Bluebell O'Smallheaven  Hug

# 376
  • Варна
Да си го ползва малкият с удоволствие! В Хиполенд го имаха, но само едно, което е за мостра и беше доста покарано из магазина и с изтрити колела. Иначе на мен ми допадна като съдържание и цена. Вашето от Тойтаун ли го взехте, имат ли бройки или дават това, което е изложено?

Иначе на лс можеш да ми дадеш инфо за поръчката от англ. сайтове.

# 377
Отодох в магазина Тойтаун  и тъкмо го получаваха ,нямаха мостра.Получваха 2  аз взех едното.Сега ще ти пусна линк на ЛС

# 378
  • Варна
Vali Simple Smile дай и на мен линк. Hug

# 379
Момичета,магазин Аморей видях на ул.Шипка до автоподлеза,където е XTI испанските овувки.Незнам същия м-н ли е ,за който говори Галче,но и там имаше страхотни моделчета.Повечето им неща не са като за бременни,стоят като нормалните дрешки.Ако не ми омръзнат, ще си ги нося и след като родя.

Дали все още е актуална тази информация, че скоро ще трябва да го посещавам този магазин.

# 380
Къде в района на широк център мога да видя обувки на "Капчица"?
Гледах една реклама и ми харесаха.Ако може и отзиви! Hug

# 381
Обувки на Капчица съм виждала на "Пискюлиев", от лявата страна в посока ЦКБ, магазина е с няколко стълбички нагоре. Също има и в един магазин само за детски обувки на "Бенковска", в отсечката между "Владислав" и "Пискюлиев".
Ботушите на сина ми бяха с тази марка, за цяла зима носене са почти като нови.

# 382
момичета търся магазин където мога да разгледам колички на Грако и Чико Simple Smile

# 383
Грако търся във Варна от 3 месеца.Вече никой не ги зарежда.
Но преди няколко дена в Сладури доставиха един модел,мисля че е точно Мираж.
А Чико има в повечето магазини за колички, зависи кой точно модел търсиш.
Виж и тук, имат хубави колички - модели, които ги няма по другите магазини.
Магазин" Quality kids " 1- Търговски център Била(Колхозен пазар) ул.Иван Страцимир 2
Магазин "Quality kids"2 - бул.Цар Освободител 17 а( с/у входа на Морска градина)
тел:0898452451
http://qualityfashioninvarna.blogspot.com/

# 384
Нашата е от "Куалити ...".Много съм доволна и от обслужването на Вили! Hug

# 385
И ние сме много доволни от обслужването в  Куалити. И нашата количка е от там. Мога да кажа, че това е най- доброто обслужване в детски магазин. В повечето детски магазини си мислят, че ние майките трева пасем и нищо не ни е ясно.

# 386
благодаря за бързия отговор Simple Smile
да в Куалити бях ходила преди време и наистина бяха много любезни,
явно съм уцелила готината продавачка

# 387
  • Варна
За кой от двата магазина говорите, момичета? Защото от този в Билла въобще не останах доволна. За едни сандали миналото лято ме размотаваха 3 седмици, накрая въобще не ги получиха, и това беше гарнирано с кофти отношение /да не изпадам в подробности/, което не бях предизвикала нито пък заслужила. Освен това се опитаха да ме убедят, че са от естествена кожа, а то се вижда от самолет, че са изкуствени. От тогава не съм ходила там.

# 388
за магазина на Билла става въпрос.
може би си попаднала на кофтито продавачка Simple Smile

# 389
  • Варна
SURF, магазин Аморей все още има там (до подлеза на Шипка),така че можеш да го посетиш.

Общи условия

Активация на акаунт