Магазини със стоки за бебета и мами - гр. Варна

• 154 717
  • 509
  •   1
Отговори
# 420
Мами,къде мога да намеря колички Грако стадиум дуо за породени във Варна?

# 421
  • София
Мами,къде мога да намеря колички Грако стадиум дуо за породени във Варна?

Грако мисля, че има в "Рошко". Може да се поръчва и по каталог. Аз онзи ден ходих за шишенца и зареждаха колички.

може да се обадиш, за да не се разкрваш напразно.

Телефони за контакти:
052 468 709
0895 074 341
0885 135 101

# 422
Грако по едно време имаше в един магазин на ул. Топола, не знам как се казва.
Но можеш да се обадиш на вносителите и да ги попиташ къде във Варна има такива колички
http://www.silvex1.com/manufacturer/2/graco.html

# 423
Нов детски магазин в Гръцката махала срещу входа на Римските терми на ул.Сан Стефано. Има и много Медицинска Козметика

# 424
Здравейте!Някой срещал ли е бебешки бодита на фирма Mymosa/турски са/?Много съм доволна но тук във варна не зная къде ги има.

# 425
Здравейте!Някой срещал ли е бебешки бодита на фирма Mymosa/турски са/?Много съм доволна но тук във варна не зная къде ги има.
Бодита има в 1 от магазините за детски дрешки на пазар Чаталджа, в магазин Щастливо бебе на бул. Цар Освободител срещу детската кухня също. Това се сещам на прима виста.

# 426
  • varna
Момичета някой знаели къде ще отварят магазин Джъмбо.Пуснали са обява че търсят персонал.

# 427
Мога ли да намеря във Варна количка Бугабу Бий? В магазина на Стоке гледах днес - нямат я! Имате ли идея къде на друго место мога да я видя?

# 428
Никъде не се продава. И вече няма да се внася от досегашните вносители. Оглеждай се в Морската  за някоя майка с такава

# 429
Благодаря ти eli_mama,ще проверя при първа възможност!

# 430
Мога ли да намеря във Варна количка Бугабу Бий? В магазина на Стоке гледах днес - нямат я! Имате ли идея къде на друго место мога да я видя?

Къде е този магазин  newsm78

# 431
Магазина е Долче Вита, зад Теранова.

# 432
Магазини "Куалити кидс фешън" са закрити ли?
Имаше в "Била" до Колхозния на 2ет. и до ВИНС. newsm78

# 433
  • Deutschland/HE
Магазини "Куалити кидс фешън" са закрити ли?
Имаше в "Била" до Колхозния на 2ет. и до ВИНС. newsm78

този до ВИНС-а е затворен, за този в БИЛА-та не знам.

# 434
Здравейте, къде мога да намеря пелени за многократна употреба и да се продават отделно подложки за тях? Само за "Сладури" знам, че зареждат, но от месеци нямат доставка. Не ми се иска да поръчвам от интернет, че доставката е доста скъпа, пък и в българските сайтове няма точно тези от които съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт