Магазини със стоки за бебета и мами - гр. Варна

• 154 725
  • 509
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Дрехи за бременни има и в Кауфланд и в Овиесе. Peace

# 211
В някой магазин да продават коледни празнични дрешки? За момиченце на 6 месеца се интересувам Hug

Виж тази рокличка http://za-nas.com/product_info.php?products_id=1038

# 212
Az uspiah da razbera ,kade se e premestil magazina za bremenni.Na sasedniia magazin za detski dreshki imashe zalepeno saobshtenie s noviia adres na magazin "Amorei"i daje mi dadoha flaerche s  karta na garba.Ne sam sigurna za tochniiat adres,no shte se opitam da ti go obiasnia.Veche dva pati hodih i sam ocharovana.Naistina imat mn.modeli pantaloni,danki,djinsi,a povecheto ot bluzkite i tunikite im sa obiknoveni modelcheta,koito obache sa podhodiashti i za golemi koremcheta,a shte si gi nosia i sled kato rodia.Namira se na glavnata ulica "Kniaz
Boris"sreshtu hotel "Musala"tochno do obuvki"Giani"do nego e magazin na parviiat etaj za oficialni rokli i vatre v nego na vtori etaj e magazina za bremenni.Ste vidish na vitrinata bremenen maneken.Dano sam uspiala da ti obiasnia dobre! Simple Smile

# 213
Благодаря за информацията,мисля че се сещам къде е.Ще го посетя обезателно Simple Smile,че е много труден избора дано намеря нещо подходящо!

# 214
В търговският център където е Билла(на пазара) ,са отворили нов детски магазин.Има колички,дрехи,кошари и разни други неща.

# 215
 Някой знае ли в момента има има ли магазин в Бургас или Варна, който предлага марката Ceylan? Много ще съм Ви благодарна!

# 216
В търговският център където е Билла(на пазара) ,са отворили нов детски магазин.Има колички,дрехи,кошари и разни други неща.
Ходих там,но един господин взе да ми развива едни теории за колички,ако не купя сега,че юни ще...........и тръгнах.
Влязох след 2 дни /погледнах,че го няма /и разгледах доста подробно.
Има хубави неща на средна цена и много любезни продавачки Peace

# 217
За кой пазар става въпрос? Дори не знаех, че във Варна вече има Билла.

# 218
  • Варна
За кой пазар става въпрос? Дори не знаех, че във Варна вече има Билла.
Колхозния пазара.А Билла има и в Пфое мол.Вече са 2 Билли във Варна. Laughing

# 219
Ние ходиме на Биллата до Пазара, срещу рибната борса се намира. Но да ме светнете, освен входа с ескалаторите, има ли друг норламен вход, откъдето може да се влезе с количка Rolling Eyes.

# 220
Ние ходиме на Биллата до Пазара, срещу рибната борса се намира. Но да ме светнете, освен входа с ескалаторите, има ли друг норламен вход, откъдето може да се влезе с количка Rolling Eyes.
Има и от другата страна,но там пък са само стълби.
Нито за мами,нито за инвалиди е помислено.

# 221

Ами ние количката я дигаме по ескалатора като влизаме, таткото е станал спец, но на връщане аз трябва да чакам да занесе покупките и да се върне за нас с дребната и количката. Наистина, недообмислено #2gunfire
А и асансьор няма Rolling Eyes

# 222
относно била  до пазара,не е вярно че няма от къде да се влезе с колички: ИМА АСАНСЬОР от страни където са стълбите
достъпно е за всички !!!!!

# 223

Ами ние количката я дигаме по ескалатора като влизаме, таткото е станал спец, но на връщане аз трябва да чакам да занесе покупките и да се върне за нас с дребната и количката. Наистина, недообмислено #2gunfire
А и асансьор няма Rolling Eyes
Има асансьор ,от страничният вход е.Има и паркинг,но май не са го пуснали още.

# 224
Все си милех,че тези входове трябва да са видими,т.е . не да ги търсим и някой хора пак да се чувстват изолирани.
В училища,община не  се влиза отстрани.Има рампи ,асансьори и др. видими до стълбите ползвани от всички.
Явно пак някой не е мислил в проекта на този обект.
Извинете за спама Praynig

Общи условия

Активация на акаунт