Душевна болка

• 1 047
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте на всички!Казвам се Десислава и съм от Пловдив на 27 години.Работя в агенция, имам собствено жилище  живея със сестра ми,до тук добре..Миналата година почина майка ми от ковид,беше много тежко,но се изправих на крака.Тогава се запознах с едно момче бяхме се разбрали да сме приятели с привилегии,но тази година си станахме по-близки и почнахме да се виждаме и  по-често.Той ми сподели,че е излизал с други жени,когато е бил на командировка,но държи да се вижда с мен имал чувства към мен и т.н.Аз за съжаление почнах да го обичам толкова силно,за първи път обичам толкова силно.След като ми сподели това почна да ми става лошо,имам проблеми със съня,имам нещо като паник атаки(изведнъж ми става нервно почвам да плача,да си мисля как е спал с други,почва да ми се вие свят,не мога да работя)Може би трябва да прекратя отношенията си с него,но при тази мисъл изпитвам огромна болка.Знам,че ще кажете,че не сме заедно, и че е нормално да е бил с други,но мен наистина много ама много ме боли от вътре.Минавали са ми мисли за самоубииство(само,за да не ме боли)..Преди да срещна него съм имала връзки,разочарования,но никога не съм изпадала в такова състояние.Почнах да посещавам психолог,една идея по-добре се чувствам,но само за ден,и после пак почва душата да ме боли…Моля ви дайте ми съвет какво да правя.. Sad Пия антидепресанти бях на психиатър изписа ми деанксит,но нещо не ми помагат..Не е нормално като видя хубава жена да изпадам в ужас,че може да е спал с нея и да ми става лошо от вътре..Иначе той няма деца,няма сериозна връзка винаги се е държал добре с мен,не го казвам защото го обичам ами защото е така.Моля ви дайте ми съвет какво да правя. Sad Желая ви здраве и една прекрасна година!

# 1
Съжалявам за майка ти!

Може би трябва да си изясните отношенията с този мъж и да решите веднъж завинаги дали сте двойка или просто те използва за секс, без отговорност към теб. Самият факт, че се примиряваш с такива отношения, докато твърдиш, че го обичаш, говори за саморазрушително поведение. Нямаш нужда от подобна болка, докато вече се бориш с още по-разрушителна болка. Неговите признания, знаейки, че го обичаш, и знаейки през какво минаваш, не знам как да ги коментирам. Гнусно, несъобразително, лишено от емпатия действие. Можел е да ти спести тази помия.

Искреният ми съвет е, да си дадеш почивка от всякакви негативни емоции, и ако отношенията с този човек ти носят такива, по-добре приключвай там. И това ще боли, но ако той няма сериозни намерения към теб, и продължиш да се виждаш с него, просто ще си удължиш агонията сама.

# 2
Токсични взаимоотношения . Прекрати ги ,за да не страдаш повече. Казваш му ,че не искаш да се виждате повече ,без повече обяснения. Триеш номера ,снимки ,блокираш профили и постепенно го забравяш.

# 3
Продължавай с терапията с психолога.

Опитай да поговориш с него и да разбереш той вижда ли бъдеще във връзката ви. Защото аз доколкото разбирам не.

Ще го преодолееш, просто трябва време.

# 4
  • София
Разкарайте мъжа и продължете работата с психолога. С него не можете да сте приятели с привилегии, не става и за гадже.

# 5
Седни и говори с него какво се очаква, дали ще имате сериозна връзка. Ако каже, че не иска сериозна връзка по-добре е да прекъснеш отношения или поне да нямате такава връзка. Не е хубаво, но ако той не търси сериозност, няма смисъл да се измъчваш и да чакаш, докато той прекарва време с други ти нищо не правиш.

# 6
Съболезнования за майчицата ви.
Изглежда да сте се захванали за този мъж, за да забравите болката си и да мислите за друго, не за загубата си. Но не изглежда той да отвръща на чувствата ви и връзката ви става разрушителна за вас. Погрижете се за себе си.

# 7
Като минала през това, ще ти кажа, че дори да се съберете, няма да имаш покой, никога няма да му имаш пълно доверие и никога няма да го почувстваш напълно твой.
По-добре малко агония сега, ще го преживееш.Всички имаме по една такава изстрадана любов в миналото.
Да не си посмяла да си легнеш пак с него, защото само се унижаваш,самоунищожаваш и удължаваш агонията.Колкото по-бързо прикключиш, толкова по-бързо ще възстановиш мира със себе и дори можеш да срещнеш човек, подходящ за връзка, защото този не става.
И след време ще благодариш на Бог, че не те е събрал с него.

Съболезнования за майка ти Heart

# 8
Съжалявам за майка ти, наистина е много трудно да загубиш най-скъпия си човек Cry

А този цървул - приятел с привилегии, на секундата можеш да му биеш шута. Това е нещо с его до небето, което има нужда да го чешкат по коремчето. Няма истински, достоен мъж, било то и приятел с привилегии, който ще обяснява на любовницата си къде си го е врял. И да е най-великия Казанова, трябва да те кара да се чувстваш единствена, а не да се раздираш от съмнения. Смотаняк! Нали за това и ти си се навряла в тези отношения, за да ти е хубаво, а не да се чудиш как да си теглиш ножа.

Него го отрязвай, смени си номера, разкарай го от соц. мрежите, а иначе психолога е чудесен вариант да се справиш със стреса. Запиши се на курс по готварство, на трекинг в планината, разнообразявай, и разкарай този нещасник.

# 9
Аз не мисля че мъжът е виновен за нещо, просто авторката е в момент, в който се чувства тотално изгубила контрол над живота си и това я плаши до смърт. Повечето хора в такива ситуации се лекуват като потъват в работа или хоби, в нещо в което са добри и върху което могат да упражняват контрол.

# 10
  • SF
Ама любовта трябва да е красиво чувство и да те кара да се чувстваш щастлива. Каква е тази разруха, на която те подлага твоята любов? Сигурно има и натрупали се събития, но това е пагубно за тебе.
Опитай се да се разделиш с момчето, за да не изпадаш в такива състояния само от мисълта за това, което е правил.
Ти пък го обичаш товкова силно и за първи път... Няма да е лесно.
Да не би силната болка да те заблуждава, че това е любовта?

Приятелство с привилегии - що за тъпотия! Ето ти приятелство и ето ти и привилегии.
Не че ще свърша някаква работа  като ти го кажа, ама не може да се храниш с антидепресанти! Събери се и вземи решение да се освободиш.

Общи условия

Активация на акаунт