90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІI

• 28 654
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
И от шопинг с Варя. Ако Наталия е знаела, че майка й е в безопасност, може и наистина да не й пука за международната обстановка.

# 466
  • София
И от шопинг с Варя. Ако Наталия е знаела, че майка й е в безопасност, може и наистина да не й пука за международната обстановка.
Как международна, като тя още виси на косъм и може и да я депортират. Пък и един нормален човек би трябвало да изпитва емпатия и към другите си роднини, приятели, съседи. В Наталия има нещо сбъркано определено.

# 467
Може би сега не биха депортирали украинци? Сигурно ще получи статут на бежанка.
Интересно е, че тя никога не е споменавала други роднини, освен майка си.

# 468
  • София
Сега няма, но като свърши войната, е възможно и ако жилището й е срутено, ще я питам тогава.

Не вярвам Майк да задвижи процедурата, ще се смили над нея, защото той поне изпитва някакви чувства, докато тя има някакви психически проблеми.

# 469
И аз имам мисли в тази посока. Чудя се с мен ли нещо не е съвсем наред или с тях, но определено изпитвам недобри чувства към тяхната ситуация, на тези като Варя, Наталия, Лариса и още куп подобни ...

# 470
Някъде ми попадна новината, че Лариса е бременна.  🙄🤔

# 471
Снощи изгледах Дарси и Стейси, а тази сутрин и Pillow talk.
Джорджи се опитва да се хареса на Стейси, буквално й прислужва. И това се забелязва от коментиращите. Сега всички са в Маями, двете близначки, Флориан, Джорджи и двете дъщери на Дарси. Екзотика, палми, басейни... В следващия епизод ще ги дават на яхта в океана.
Едната близначка направи някакъв глупав коментар, че килерът не бил само за дрехи, а и за "сещате се", при което й се изсмяха тези от pillow talk

# 472
# 473
Да бе, да. Защото не й харесват коментарите, че е лоша майка. Парцалът има много защитници в Редит - интересното е, че в другите социални сайтове не я харесват много, дали не е мобилизирала приятелки?

Това за Ед май е старо - в САЩ повтарят сезон 2 на Животът ни като необвързани.

# 474
Не знам, публикувано е преди 14 часа на официалната ФБ страница https://www.facebook.com/90DayFiance/  А като се кликне на статията дава: This site is not available in your country
Странно как в САЩ вече повтарят втория сезон на Single Life, а тук не са дали още нито една серия.

# 475
Мисля, че първо е излъчен по Дискавъри плюс, а сега го дават по кабелната - второ излъчване е, но тв зрителите им го виждат за първи път.

Допълвам - едно интересно разкритие от Ейвъри - тя и Омар са излъгали предаването и майка й. Когато се е записала за участие е била предупредена, че продуцентите може да създадат драма и да попречат на сватбата й (за по-интересно), затова двамата с Омар са се уговорили тайно и са се оженили скоро след пристигането й (предполагам, че са си наели свидетели). Това е станало без знанието на нейната майка (която критикуваше Омар, че не е уредил нищо) и без знанието на хората от екипа. Сключването на брак, което видяхме, е било втората им сватба (интересно дали фигурират в някой регистър два пъти?). В епизода Ейвъри се правеше, че е ядосана на Омар - това е било измама (но не по сценарий, а по тяхна идея).

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 16:20 от pppqqq

# 476
Малее, три предавания минаха тази вечер, никой не е коментирал.  Любов в рая, Преди 90-те дни и Pillow talk... влизам тук и ... няма нито един нов коментар Grinning А в тема "Ергенът" се изписват 30 страници за всяко предаване Grinning По два коментара в минута Grinning

# 477
Аз ги гледах вчера. Нещо страдам от безсъние Simple Smile
Епизодът на Наобратно беше този, в който Кимбааали се опитва да прелъсти Усман - страшно е и е жалко! И накрая естествено го заплаши, че синът й ще го размаже, защото не иска да я...

# 478
  • София
Имам някакъв спомен, че след този епизод Кимбърли се извинила на пликата, че така е преследвала Усман. Той грам няма желание да спи с нея, а тя зор, зор.
Алина и нейния също нямат бъдеще, както се разбра. Той ще използва оправданието, че тя го е лъгала. Явно физически грам не я понася. Същото е и за Химена и Майк. Той е отчаян, тя не може да го диша. Много ми е жал за него

# 479
И аз сега го гледам. Гледам и се чудя как е възможно човек да е толкова отчаян. Повечето двойки си личи, че са заедно за да се използват. В този епизод химена показа малко човещинка към майк щ, но в предните епизоди толкова грубо държание изобщо не може да ме обеди че го обича.

Общи условия

Активация на акаунт