90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІI

• 28 646
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Ох, разсмяхте ме, въпреки че напоследък не ми е хич до смях Joy

# 452
Някой гледа ли промото на новия сезон на Дневниците? Не знаех, че Олга и Майк са заедно.

# 453
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
https://www.etonline.com/90-day-fiances-darcey-reveals-she-and-g … -exclusive-179765 - тук Дарси говори за скъсването с Георги

https://www.etonline.com/90-day-fiances-natalie-gives-update-on- … in-ukraine-180078 - Натали обновява ситуацията с майка и в Украйна

# 454
Олга и Стивън - не е много ясно дали са заедно. Живеят заедно, но дали са двойка - ту се карат, ту се сдобряват и от време на време той обявява, че иска отворена връзка.

# 455
  • Sofia
Познахте ли го 😁

# 456
Аз - не Grinning
А някой гледа ли Дарси и Стейси тази вечер?

# 457
  • Sunshine state
Джино. 😅

# 458
На пръв поглед Джино изглежда симпатичен на снимката - млад и с коса, но сигурно е бил дразнещ и неприятен. Като се сетя какъв смях вади...

# 459
  • София
И Джино, и Майк изглеждат отчаяни и са хванали някакви пълни откачалки, чужденци ли ги привличат, американки ли не могат да си намерят. Надявам се, че Майк скоро ще се отърве от Химена. Много жалка история

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 15:45 от Yellow_girl

# 460
Не могат да си намерят - Джино е разчитал на платена любов до сега, а Майк май на никаква. Но поне Майк е на 30-тина години, а Джино - на 50.

Може да са гледали Пол и да са се вдъхновили от неговата тактика - намираш си жена от забутано място насред джунглата, която не говори английски и си мисли, че всички американци са голяма работа. Обаче и Химена, и Джазмин са много по-отракани от Карини и знаят как да ги изцедят финансово.

# 461
  • София
Все по-неприятни ги избират. Хем ми е жал за тях, хем не ми е жал като ги гледам повечето какво самочувствие вадят.

# 462
  • Sofia
Тези двамата май са заедно 🤔

# 463
Да, за момента поне твърдят така. А може и да участват в някой спиноф - примерно в трети сезон на Животът ни като необвързани и връзката им да е фалшива.

Лана се беше снимала в едно мазе тези дни (дано е добре, жената). Ако Дейвид още е влюбен в нея, като нищо може да замине за Киев да я спасява.

# 464
  • София
Да хваща пушката и да заминава.
Наталия беше пуснала новина, че майка й се е спасила и е извън Украйна, но нейни приятели били заклещени в Киев. В един форум я храниха, че преди ден, два си пускала снимки от купон.

Общи условия

Активация на акаунт