Приятелката ми ме заряза

• 3 506
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • SF
Сигурно не е било точно същото, каквото на нас ни е написано. Тя му е казала чао и повече да не я търси. Той е задал куп въпроси, включително дали ще го блокира, а на нея може и през акъла да не й е минавало да го блокира. За сега. Simple Smile
При такива неприятни разговори, хората са склонни да изръсят доста глупости и празни обещания като клишетата, че ще си останат приятели, че винаги могат да се обадят и т.н.

# 16
  • USA
Мина през форума, метна една тема и изчезна...Какво стана младежо?

# 17
  • Варна
Според мен означава "Искам да видя дали ще направиш някаква крачка, за да се сдобрим". Демек тества дали ще се "бориш" за нея. Аз така го разбирам. ¯\_(ツ)_/¯

# 18
  • Агент под прикритие
Хехе, колко пъти съм го виждал това... Grinning
Принципно, когато някой от двамата в една връзка каже на другия, че има нужда от известно време да си помисли, то обикновено значи едно от тези две неща:

1. Или има друг човек на хоризонта, с който иска да пробва.
2. Или е шит-тест.

Което и от двете да е, в такива случаи се отговаря по един и същи начин "Ок. Не ми е приятно, но щом се налага... Вземи колкото време ти трябва и като го измислиш, можеш да ме потърсиш". След което прекратяваш контакт с човека, докато той/тя не те потърси.
И не е просто да го кажеш. Това трябва да ти е начина на мислене.

# 19
С моята приятелка се разделихме и тя ми каза че няма да ми блокира номера да и звънна ако има нещо а тя може и да не ме потърси не знам какво означава помощ някой
Поради какви причини те заряза? Може да си е намерила нов или да си пробва късмета с някой, не може просто така без причина да те остави! Дай повече информация.

# 20
С моята приятелка се разделихме и тя ми каза че няма да ми блокира номера да и звънна ако има нещо а тя може и да не ме потърси не знам какво означава помощ някой

Приеми, че това е най-доброто, което може да ти се случи и "продължи напред". В случай, че си по-емоционален , с мисловна практика ( позитивно мислене по примера на Джон Кехоу "Подсъзнанието може всичко") може да се преодолее сравнително бързо - седмица до две най-много. В хипотеза, че имаш и психосоматични реакции - неспокоен сън, тревожност - може и ТЕС ( книга на Иван Петърнишки - Техника за емоционална свобода - първото издание е по-добро от второто). Бъди уверен в себе си - как изглеждаш, какво правиш, как го правиш. През периода на преодоляване на раздялата - ангажирай се и с нещо допълнително ( но не много натоварващо - развлекателни филми, спорт ) - ти си прецени, което ти доставя удоволствие - за да се поддържа ниско ниво на стрес / адреналин ( трябва да се неутрализира кортизолът отделян от надбъбречната жлеза).

След като партньорката ти не ти е споделила причината за раздялата ( няма данни, колко време сте били заедно - дали тя въобще е приела, че имате сериозни отношения - обвързаност - защото понякога единият от двамата не е приел, че има връзка, а другият живее в химера - обичайно се получава при липса на адекватна пряма комуникация) - не се замисляй. Приеми решението й. Дори и да имате да уреждате финансови отношения при раздяла ( и на подобен род казуси съм бил свидетел ) - уточнете това и приключете - например за целта е добре да се подпише и документ - разписка / запис на заповед при дадени пари в заем.

Описаните от теб възможни действия - за "блокиране на тел" - освен, че раздялата ви не се дължи на неуважително / арогантно поведение помежду ви - няма логика според мен. Всеки продължава своя жизнен път  си и в някой момент може да се наложи един от друг да имате нужда - съвет / съдействие.

Когато един не желае да бъде с друг - "Насила любов не се задържа". Чувствай се добре сам със себе си. Това ще те направи още по-уверен.

Късмет !

Според мен означава "Искам да видя дали ще направиш някаква крачка, за да се сдобрим". Демек тества дали ще се "бориш" за нея. Аз така го разбирам. ¯\_(ツ)_/¯

Едва ли, но поведение в подобен аспект по-скоро би следвало да се квалифицира като явна манипулация, според мен излишна. Кому какво ще доказва ?! Само ако момичето има усещане за малоценност и потребност от значимост би предприело подобна стъпка. А последното е и проява на недобросъвестност, за да задържиш някого... Но живота е шарен ...

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 18:28 от Petio123

# 21
Поставила те е на рафта за евентуални връзки, сиреч, ако някой ден много  много закъса, може и да ти се обади. Затова, милата, няма да те блокира (колко благородно!). Не очаквай скоро да ти се обади, освен ако не е на смъртен одър!

# 22
Щом се стигне дотам... правят и фокуси с друга пръчка🙂🤷‍♂️

Общи условия

Активация на акаунт