Домакини 80/ Със силата и красотата на тигъра

• 59 892
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • гр.Варна
Привет банда.

Поздрави на Валя и от Кара:kissing_heart:
Зетя е болен и според лекаря си е чист ковид, но теста му в петък беше отрицателен. Щерката от днес и тя с малко симптоми и утре двамата пак ще се тестват. На работа имам 4 болни положителни колежки и аз съм с главоболие, запушен нос, болки във врата от петък. Понеже нямам сливици не ме боли гърлото а имам странно усещане към ушите
Утре сутринта и аз на тест. Да видим туй омикронче хвана ли ме. Иначе имам бустерна на 09.01 поставена, но то не е пълна защита както се знае.

# 211
  • при късмета
Добро утро!

марулета, вчера кеф и забавление, днес на тръстиката. Лека
Вале, стискам палци, всичко ще е наред. Защо не обсъдиш вариант да я махнеш тази бенка, да не ти създава ядове и стрес. Нали вече се установи, че не е злокачествено образувание
Плами, отрицателни тестове ви пожелавам и да се оправяте бързо
Джейми, вижда му се края, успех
Вчера водихме децата да се пързалят и сега съм като разглобена. Имам за поръчка да направя доматена супа и още нещо трябва да измисля, че мъжа ми само с нея няма да мине. А домати нямам Joy Трябва да започна домашните упражнения с ходене до магазина
Хубав ден на всички Hug

# 212
Добро утро!
Вале Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Стискам палци и чакам добри новини!
Джейми очаквам скорошна почерпка за поливане на дипломата!
Плами пожелавам леко преминаване!
Ние пак бяхме в опашката на нечий ураган..... Градината е пълна с изпочупени клонаци, но поне от предните опашки не останаха листа Laughing На моменти си мислех, че порива ще ми открадне подскачащото куче Laughing
Мишо-пишо направо полудя - вятъра носи страшно много миризми......
Днес ще оправяме градина, а за вечеря искат паста с кайма.

# 213
Добро утро!
За закуска направих милинка, познайте дали ще сваря нещо като се прибера.
Вечерята ще е паста и у нас.
ма ко мечтая  някой да пожелае доматена супа, лятото си правя студена, вчера приготвих за тази вечер за мъжа ми спаначена, ама като измислиха  момчетата паста, явно и за него ще е паста и супата ще си я ям сама утре.

# 214
  • при късмета
Аз не съм правила до сега доматена супа, Шефа при майка яде. Веднъж си беше наумил от някъде за тази супа, все се канех да намеря рецепта и да пробвам, но той беше хванал баба си при едно ходене. Тъкмо майка ми ме инструктира по телефона и я подхващам

# 215
Много отдавна не съм правила милинки мммммммммммм.......
Често правя добружанки, че стават бързо, лесно, вкусно Laughing

# 216
  • София
Привет!
ВАЛЕНЦЕ, стискам палци. Не се плаши. Обади се след прегледа.
ПЛАМИ, да минава леко на децата ти, а теб по възможност да те пропусне.
ДЖЕЙМИ, чакаме почерпка. От нас стиснати палчета за успех!
ЛЕЙДИ, подсети ме за добружанките. Ще ги пробвам на фрайъра.
МА КО, добре е, че Шефа иска да похапва доматена супа. У нас това не върви.
Вчера бях мързелива Богданка, но днес съм се разработила. До обяд у дома, готвя джолан в гювеч, после на отчет в Здравната каса и накрая на тръстиката.

# 217
Доматена супааааа- никогаш! Рекох и отсекох, аз, която до сега суров домат не съм доближила до устата.
Плами, пожелавам бързо и леко мине при всички, които изброи.
При нас има страхотно слънце, обаче вятърът ни разказва играта.
Миленки- Омммммм! Искам и аз.
Ма ко, благодаря за кафето!

# 218
Фло -  тестото което правя, ако го пека на фурна стават добружанки, а ако го пържа - пирожки Laughing
Зависи домашните дали искат да ядат с кисело мляко /добружанки/, или с мармалад и айрян /пирожки/ LaughingLaughingLaughingLaughing

# 219
  • гр.Варна
Добър ден. Всички сме отрицателни, но с друг грип. Болничен 8 дена и АБ за мен, витамини, капки и т.н.Гнойни налепи са се появили много бързо.

# 220
Привет!
 Вале,чакам да кажеш какво стана с прегледа.
   Плами, да изкарате леко гипчето!!!Децата как са?

Аз днес съм на бач, както всеки ден .Сестра ми ми подари книа за РД "Домът на Гучи" , по нея е направен и филма,който скоро имаше премиера.Обедната почивка ще си я ползвам за четене .
   Ходих да гледам Петя на моята Петя, вчера гледах отзиви и за този филм.На мен много ми хареса.Изобщо в последно време бг киното ми харесва.Изгледах пиратски Завръщане,защото предстои премиера на 2ра част.Да съм в час.
    И те така - днес е слънчево и хубаво при нас.Един блок пред магазина ми скрива слънцето,но важното е да го носим в душите си.Аре,много философски взех да звуча.

# 221
  • София
Всичко е наред, момичета! Благодаря ви!
После ще пиша повече.

# 222
  • при късмета
Плами, оправяйте се бързо!
Вале, браво, разкарай тази бенка да не те тормози
Шефа пие айран с всичко и сладко и солено. Замотах се и супата още не е готова, нищо, че бързо става. Чакам доставка и нямам никаква яснота по кое време и това ми обърква всичко. Поне до магазина претичах, ама имам и друга работа.
И при нас уж е слънчево, но снощи валя малко сняг и като излизах беше много заледено по тротоарите и улиците. По нашата уличка е ужас, докато се добера до булеварда, нищо, че е на 20 метра, се придвижвам на тулупи и аксели

# 223
  • София
Здравейте, момичета!
За 2 седмици колко рожденни дни! Да сте живи, здрави, щастливи, благополучни!
Колко страхотни бебоци видях!

Ма ко сподели режима на хранене, че идва топлото време... Simple Smile

Предполагам, че Бубето е добре, защото я видях страхотно усмихната с пухчо. Валенцето, тъжно е за момичето. Аз също давах кръв... напразно е. Вярвам, че Мария ще напише невероятни неща, повлиявайки от това, тъжни, но прекрасни. Тя е талант. И браво за резултата.

Калинче, много се кефя на шоколадчето - много е красив. Е, моят Чубака (Джони) също го обожавам Simple Smile Надявам се да си поуправила градината.

Плами, браво за теста. Оздравявайте!

Фло, не бих се отказала от джоланчето. Май ще го сготва след няколко дни. Сега съм взела продуктите за борш и ще го сготвя, ако ще съм малко по-добре. Много ми е свинско... (с ковид съм)

# 224
Люси? Пак ли? Оправяй се.

Общи условия

Активация на акаунт