Мен също нещо ме човърка днес.Дано не е Ковид!
Все се успокоявам с вица,че по-добре е да те повторят,отколкото да те пропуснат.То за други работи иде реч,ама явно ковидът го е прочел дословно!
Не мога да ти дам конкретен режим. По принцип няма нищо забранено за ядене, дори тесто щом нямам медицински противопоказания, т.е. истинска алергия. Обаче ако ще ям, трябва да е сутрин, за да има достатъчно активност организма да го преработи. Трябва обаче да се хапва редовно, това е единственото, като правило. А аз не закусвах преди, първото ядене ми беше даже следобяд, а не на обяд и после вечеря. Всъщност това е промяната при мен, уча се да ям, за да отслабна, колкото и парадоксално да звучи
Много ме разпитва, какво готвя обикновенно, колко често ядем храна отвън, в какви часове ям, даже колко често правя секс. Каза, че било важно да е редовен. Ако не проработи, ще обвинявам мъжа ми, макар той да е по-доволния
Съвсем индивидуален план ми направи, какво и кога да ям общо взето. Колко време след ставане трябва да съм закусила, кога е обяда, кога междинни хапвания и вечеря и какво. Като видя и изследванията на които ме прати. забраненото е пържено и пакетирано от магазина. Чипсове, вафли, кроасани, изобщо всичко, което година след производството има същия вид и вкус. И семки и фъстъци ми забрани, ама за семките ѝ казах, че не е познала и тя ги разреши на междинно хапване, ако е само семки, без друго. Абе разбрана женица
Каза, първите 2 седмици да не очаквам драстична промяна в теглото, организма си регулира метаболизма по естествен начин, после започва по-осезаемо сваляне. Днес стават 3 седмици и съм 2-3 килограма надолу, предполагам свалени последната седмица, изобщо не се меря редовно. Корема продължава да се прибира чувствително и след като започнах пак да ям тесто.

Да му дадем тогава да прочете друг виц. Да се оправяш и ти, дано е друго.

Трябва ти да си спокойна! Нямаш ли лечение за бактерията?
Трябва ти да си спокойна! Нямаш ли лечение за бактерията?Препоръчани теми