Въпрос за YouTube

• 960
  • 3
  •   1
Отговори
  • зад кестените
За някой подобен въпрос може и да е глупав, ама когато човек не знае той пита.Интересува ме следното,ако аз имам канал в YouTube, възможно ли е да бъде,,скрит" от конкретни потребители .Да е видим за всички останали, само за двама трима да е,,невидим". Защото аз не открих подобна опция, дори тя да съществува като възможност.

# 1
  • Somewhere far away
не мисля че има  такава опция.

# 2
  • зад кестените
не мисля че има  такава опция.

Еееееее,жалко! Просто исках определени хора да не виждат това което смятах да публикувам.Не че е кой знае каква тайна де😁

# 3
Всъщност, горе долу-го има това което искаш, но не е точно описаното:

https://support.google.com/youtube/answer/157177?hl=bg&co=GENIE. … D0%BE%D0%B2%D0%B5

Цитат
Частните видеоклипове и плейлисти са видими само за вас и избраните от вас потребители. Те няма да са видими в раздела Видеоклипове на началната страница на канала ви. Частните видеоклипове няма да се показват и в резултатите от търсенето в YouTube. Системите и проверяващите служители на YouTube може да преглеждат частни видеоклипове с цел определяне на пригодността за реклами, спазване на авторски права и прилагане на други механизми за предотвратяване на злоупотреби.

За да споделите частен видеоклип:

Влезте в профила си в YouTube Studio.
От менюто вляво изберете Съдържание.
Кликнете върху видеоклипа, който искате да редактирате.
Кликнете върху полето Видимост и изберете Частно споделяне.
Въведете имейл адресите на хората, с които искате да споделите видеоклипа си, и след това изберете ЗАПАЗВАНЕ.
Коментарите не се поддържат за частни видеоклипове. За да разрешите коментари за видеоклип, който не е достъпен публично, променете настройките за поверителност така, че да е скрит.

Общи условия

Активация на акаунт