Домакини 80/ Със силата и красотата на тигъра

• 59 743
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Честит празник, дружки! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

"Чудно" е времето навън. Nature Snowflake

Вчера го броим за успешен ден, утре продължаваме със замерванията в апартамента.

# 586
Отхвърлих спешната работа и сега мога да се отдам на вас.
   Смърф, при нас е супер времето - слънчице, приятно студено и за мое щастие няма сняг.Улиците са сухи.
   Сноу, тук сме,когато искаш и за каквото имаш нужда!
   Славче, аз изпитвам същата тревожност, сънят ми се разби.Налагам си да не слушам толкова новини , да не чета новинарски сайтове и разни анализатори , но е по-силно от мен.
    За нас,професионално има огромен проблем тази война.Ние сме пряко зависими от цената на зърното, зърнопроизводителите,от които изкупуваме пък от цената на торовете,които от миналата година до сега са скочили със 150 %. Завода за фураж, чийто дистрибутор сме, има вероятност да спре да работи.Заради висока цена на суровини.А ние сме цялото семейство ангажирани в този бизнес.И това ме тревожи , защото имаме и доста кредити.
   Давам си сметка, че на фона на войната и това, което преживяват хората и от двете страни,моите терзания за някакви нищожни,но за мен е проблем.
    Вале, говори ми за "елитни" училища, говори ми.Аз ,ако съм на твое място, ще пусна сигнал до инспектората.
    И те така!
  Довечера как ще отбележите празника? Аз ще поръчам една голяма пица, щерката ще подсигури десерта и това е.Не ми се излиза по заведения, още повече средата на седмицата.

# 587
  • гр.Варна
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom" Чистит празник мили дами.Да сте здрави,усмихнати и винаги ценени и уважавани.
Ангелче , ще чакаме да споделиш с нас.И аз съм като бомба със закъснител от известно време ,че да видим взрива кога ще е.Работа , кучета ,родителите ми ,бал,сватба, кандидатстване на абитуриента, квартира в Бургас , после квартира в София..... Да сме живи и издрави както казват:ill: ММ  и той яко ми се разхожда по нервната система , но нямам време да се скараме .
И аз съм тук-гушни детето и не се ядосвай, порадвай се на мига с усмивка.
Вале и ние имаме подобен проблем с класния ръководител на тийна.То не бяха ковид конспираций,то не беше чудо,сега е подхванал войната в Украйна.Безумни теории и пълни главите на децата с глупости , и единствено това ,че са вече големи и имат глави на раменете ни спира да предприемем действия срещу него.

# 588
Честит празник момичета Kissing Heart

Ангелче голяма прегръдка от мен! Ако имаш нужда от помощ, ако искаш да поговорим - пиши ми!

# 589
  • при късмета
И ние мислехме да сме на пица днес, ама ще се наложи да сготвя. Утре имам цял ден разхождане и няма да имам време. А Шефа е на урок довечера, не можем и да излезем. Посред седмицата и ние рядко сме по заведения, мъжа ми в сравнение с мен ляга много рано.
марулета, дано да има възможност бързо да се преориентирате.
Плами, мъжете ги оправя само точилката, нали си имаш Joy
Трета седмица няма да можем да оправим покрива на вилата. Искам да се оправи това време най-после
Присетих се, че Радето щеше да има РД след 3 дни. А след около месец ще стане година.
Ставам да готвя, че няма на къде

# 590
От сутринта пиша мейли. Ще каже човек, че работя в офис.

И търся килими онлайн, че по магазините няма това, което искам. А, и един тапет за малката тоалетна... По магазините пак нищо не мога да открия. Да сте чували да правят тапети по поръчка?

Ангелче - голямо гуш! Когато искаш да споделиш, ние сме си тук!

Вале и Плами - това с учителите е недопустимо! Вярно е, че живеем в хибридна война и вече човек не знае кое е истина и кое е лъжа, ама учителите си имат предмети да преподават, а не теории на конспирациите...

В събота взехме стекове и в неделя ги направих на тиган. Станаха убиец, ама и миризмата след тях е убиец. Joy Изпръсках един флакон с неутрализатор на миризми от ДМ, ама ефектът е краткотраен. Опитвам се често да проветрявам, ама си е студено да държа прозореца отворен дълго време. Още усещам миризмата. Някакви съвети?

# 591
Аз съм приготвила рибни филета за печене и макаронена салата. Толкова, защото утре съм рожденичка и няма смисъл от много приготовления за два съседни дни.

# 592
Скрит текст:
От сутринта пиша мейли. Ще каже човек, че работя в офис.

И търся килими онлайн, че по магазините няма това, което искам. А, и един тапет за малката тоалетна... По магазините пак нищо не мога да открия. Да сте чували да правят тапети по поръчка?

Ангелче - голямо гуш! Когато искаш да споделиш, ние сме си тук!

Вале и Плами - това с учителите е недопустимо! Вярно е, че живеем в хибридна война и вече човек не знае кое е истина и кое е лъжа, ама учителите си имат предмети да преподават, а не теории на конспирациите...

В събота взехме стекове и в неделя ги направих на тиган. Станаха убиец, ама и миризмата след тях е убиец. Joy Изпръсках един флакон с неутрализатор на миризми от ДМ, ама ефектът е краткотраен. Опитвам се често да проветрявам, ама си е студено да държа прозореца отворен дълго време.
Още усещам миризмата. Някакви съвети?

Слагаш на плота в чиния дунапренена гъба и хубаво я напояваш с оцет.

# 593
Смърфи, може направо в чашки да поставиш оцет, а в други- сода бикарбонат. Аз също мразя остатъчните миризми.
Що се отнася до тапета- избери си хубава снимка, дай я в рекламна агенция да ти я разпечатат и да ти я опънат в рамка, която да окачиш на стената. Другият вариант е пак в рекламна агенция да ти напечатат директно на лепещо фолио снимката и да я залепят на тънка плоскост, която с монтажно лепило да закрепите на стената.

# 594
Мария, благодаря. Идеята е зад тоалетната чиния да има тапет.

Само набързо онагледявам с рендер от тази тоалетна, нещата в момента изглеждат много близко до него:

Скрит текст:
Hug

А това е тапетът, който съм харесала, но е в Щатите:
https://livetteswallpaper.com/collections/wallpaper-nautical-coa … nt=31793540431930

Скрит текст:

Аз съм си харесала няколко американски дизайнери и едни канадци, но тук такъв стил е непознат и затова имам големи премеждия.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 13:59 от Смърфиетка

# 595
Смърфи, мога да живея в тази тоалетна.

# 596
А, стената е по- голямка от очакваното.

# 597
Смърфи, мога да живея в тази тоалетна.

Уви, само на снимка изглежда голяма, в действителност е с компактни размери и аз все още се чудя как успяхме в това ню-ню нещо да поберем всичко.

Хайде набързо да се похваля с гардероба. За съжаление, когато го планирахме, имахме какво да сложим в него, сега и двамата си побираме дрехите на половината на един лост....

Скрит текст:
Hug

Мария, стената е 1.15 см широка, високо е някъде 2.70.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 14:00 от Смърфиетка

# 598
Гардероб- мечта!

# 599
  • при късмета
Смърфи, гардероба е су-пер

Общи условия

Активация на акаунт