Домакини 80/ Със силата и красотата на тигъра

• 59 745
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • при късмета
Оф, Смърфи, говори ми за щори. У нас се счупи пръчката, която ги движи. Не мога да намеря отделно. На пазара при нас има 4-5 фирми, само в една успях да взема разни резервни части, като пръчки и кукичките с които се захващат към механизма. При това за стотинки. И те вървяли с щорите (липсва ми човечето, което се държи за главата). При майка има ролетни комарници. На единия беше скъсана мрежата. И това не ремонтират, директно сменят цялия комарник и аксесоари, т.е. мрежа не продават. В Практикер има комплекти, с които да си направиш отваряем комарник по размер, за у нас взехме такива и мъжа ми направи за всички прозорци. Взехме още един комплект, разглоби на майка рамката за ролетната щора, сложихме новата мрежа на механизма и сега няма проблем. Значи те не могат, които с това се занимават, хората могат с материали от магазинната мрежа и е елементарно. Ако бяха сменили комарника щеше да излезе около 120лв., така излезе 30, нищо, че не си използвал целия комплект. Много са смотани

# 571
Ма- ко, ще ти се карам! Слагай вече пролетни кафета, че да изгоним по- бързо снегът и студът.
Лека да ви е седмицата.
Смърфи, на това му се вика българска работа.

# 572
  • при късмета
Значи, ако зависеше от мен да изгоня снега, ехее щеше да го има само за десетина през ваканцията, децата да се порадват. Ако зависи от мен минималната Т щеше да е 30-35 градуса, а пък вие се оправяйте Joy

# 573
Хайде, взеха размерите… Да ги видя какви ще ги натворят. Сега ще чакам доставка на матрака. Два часа прозорец дават, добре че има едно сгъвсемо столче в апартамента да стоя, че два часа права, не си е работа…

# 574
  • София/Севлиево
Ааа,не така.Перфектната температура е 28 на въздуха и 26 на водата Simple Smile Аз обожавам зимата,ама вече е време за пролет,че ми омръзна да си седя вкъщи.
ММ си поръча една подматрачна рамка,уж за 10 дни да дойде,но я чакахме 20,то пак добре стана,че на сайта пишеше с мънички букви минимум 30 дни за такъв тип неща.Ама той се обади и вдигна патардия та се задействаха по-бързо...

# 575
Смърф, дано скоро дойде квото трябва.Другият път си приготви един рибарски стол, удобни са.
   Шъ умръ с тая моята щерка. Пратила ми снимка как заспива Кати.Установили ,че обича на тъмно.И метнала мърху еглото едно одеало, детето заспало за две минути.
    При мен заспиваше бързо , но ние затъмнихме.

# 576
  • в сърцата на децата <3
Момичета, тук съм, но не ми се пише. Скоро ще споделя. Още не мога

# 577
  • Бургас
Тук сме,Ейнджъл!
Когато ти се пише,пиши!

Много ми е притеснено непрекъснато.Живея в очакване да се случи нещо още по-лошо.
Няма дори с кого да споделя.С ММ се караме за войната,а сестра ми не искам да натоварвам.

# 578
Споделете тук, не се натоварвайте вие.

# 579
  • при късмета
Ангелче, гуш Hug И ние сме тук, ще те изслушаме
Славе, и за теб гуш. Гледай да мислиш по-позитивно. Как е Криста?

# 580
  • София
Честит празник!
Бубка ви поднася цвете🙂

Ангелче... ❤️, тук сме, когато пожелаеш.
Славе, ❤️

Аз имам драми вкъщи. Вчера имах среща с директорката на Мими, ужасни проблеми с един учител, който си е чисто луд. В 90 процента от часа говори за Буда, за живота, смъртта.... Душите, защо умирам, къде отиваме, за отношенията между хората, кой крив и прав, кой заслужава да умре.... Абе бедна ви е фантазията. И това е от 15 септември. Яд ме е, че изчакахме толкова да се задълбочи проблема. Директорката беше много мила и съпричастни, но никак не и вярвам, признавам. Дано греша. Мими беше много зле и все още е, даже отказваше да ходи на училище последната седмица. И преди много се ядисвале с него, но след смъртта на приятелката и нещата станаха ужасяващи. Дано се реши проблема.
И вече хич и не искам да чувам за "елитни" училища.... Да им имам елитността.

Днес ми е последен ден физиотерапия, подобрението е сериозно, дано е така и занапред.

# 581
  • при късмета
Добро утро!

Страхотно е цветето на Бубка. Вале, направили сте каквото трябва, дано има резултат
Весел празник, дами!

# 582

Честит празник, момичета! Щастливи, вдъхновени, обичани, обичащи!

Вале, много неприятно! Дано решат проблема висшестоящите!
Бубка е изработила много красиво цвете!

Ангелче, тук сме! Когато имаш нужда, насреща съм. Може и на лично. ❤🤗

Славче, 🤗❤

Мен ме чакаше цвете в хола на масата с картичка направена и надписана от Гого. И ми стана криво, че детето се постарало, а аз му се скарах рано сутринта. Станал е в 5,10. Не знам откъде се взе такъв ранобудник.

# 583
Честит празник, момичета! Бъдете здрави, усмихнати и обичани!От сърце си пожелавам никога ,никога, никога да не ни се налага да бъдем силни и борбени!

# 584
Честит празник, момичета! Бъдете обичани и ценени!
Вале, надявам се скоро да има развитие в полза на учениците.
Ангелче, горе главата.

Общи условия

Активация на акаунт