Домакини 80/ Със силата и красотата на тигъра

• 59 877
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте, момичета!

Честит празник!

Не знам дали писах, но пак ще се похваля: Завърших Софийския Университет!
На отлично, имам само една петица. Дипломната работа защитих на отлично Simple Smile

# 556
Честит празник!
luss честито!

# 557
  • при късмета
Браво, Люска!

# 558
Честит празник!
Луси Kissing Heart Пожелавам ти с лекота да достигнеш мечтите си!

# 559
Люси, поздравявам те за упоритостта и желанието за промяна и усъвършенстване! Шапка ти свалям!

# 560
  • София
Честито, Люси! Поздравявам те и ти желая успешна реализация! Flowers Hibiscus

# 561
Честит празник!

Люси - честито и на теб! Успешна кариера с отличната диплома! Hug

Не ми дава да сложа второ мнение, затова редактирам вчерашното:

Не знам за вас, но аз аз искам да съм тук:

Добро утро!

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 08:47 от Смърфиетка

# 562
  • при късмета
Добро утро!

# 563
Браво , Люси , честито! Заслужено е да се похвалиш след  токова упорит труд.Дерзай!
   Мако, вземам си от всички кафета ,че нещо сън не достигна за мен.
  Моите приятелки ми подариха за РД уикенд във Вършец.Успях да си направя резервация за последния уикнед на март, че ще изтече срока. Хотелът е със хубаво спа,но подозирам бабчето как ще вземе едно хапче за сън и ще кърти цял уикенд.Белким се наспи!!!

# 564
Благодаря за кафетата, Ма ко. Днес не пих, че вчера ме стягаше стомаха и корема и сега снимката ти ми е много, много вкусна, въпреки, че няма гарнитура към кафетата.

# 565
  • София/Севлиево
Добро утро.Много тихо е станало тук.Надявам се,че всички сте добре.

# 566
  • при късмета
Добро утро!

Вали сняг при нас и е студено. И аз искам където иска Смърфи, омръзна ми тази зима.
Оп, щях да се бутна в Ели
Хубава седмица на всички Hug

# 567
  • София/Севлиево
И при нас трети ден вали сняг,но го топи.Благодаря за хубавото кафе.Успешен ден.

# 568
Добро утро!
   Вземам си кафе и да почвам да работя.Аз почнах де,ама клиентОВЕТЕ ги няма още.
   Аз събота и неделя се насладих на контактите си с Катрин. Оставиха ми я , гукахме, гушихме се, носихме се, много хубаво чувство. Вчера на обяд дойдоха да си  я вземат  , та останаха и за обяд. И после бабчето се разложи пред тв.

# 569
Аз стоя в апартамента и чакам фирма за щори и пердета да дойдат за размери, щото видиш ли, без абсолютно точни размери, нямало как да ни дадат оферта… Аз прпсто поисках ориентировъчна оферта, все пак да знам за какви пари говорим, но не работили така…. Сега ще дойде някой, който ще измери абсолютно същите размери, които вече съм измерила хилядократно…. Ама си викам омммм, че вече трябва да го направим този апартамент…

Общи условия

Активация на акаунт