Домакини 80/ Със силата и красотата на тигъра

• 58 475
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • Германия
Смърфи, надявам се да не си права и да не познаеш. Дано да се успокоят нещата. На фона на пандемията само 3-та световна ни трябва.

# 91
Ама що ги криете тези хубави кавалери?Сладки сладурковци!!!И за Марти целувки!
  А Шоколада, леееееееелееее, Лейди , елегантен и грациозен.

# 92
  • София
Като говорим за елегантност.....

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 22:42 от Валенцето

# 93
Вале, от снимката не мога да разбера кой кой дресира?

# 94
  • София
Той мен, разбира се! 😁

# 95
Честит празник на бабите в темата.
Видях младежите, сладурчета, ( включително Смайли и Шоколад) изтървала съм дамата.
И моя беше 8 кг на година ама вече е колкото мен. 
От понеделник минавам на куку режим с едните тук с другите там. Тези за които имам контролни и изпитване имам онлайн 30 минутни часове, а седмокласниците са на училище...
И зъби имам да правя. Другата седмица ако са ваканция ще трябва да посетим с ладежа и двете зъболекарки. Едната да извади не падащите зъби, а другата да каже как ще процедираме, понеже тези на които се държи сега апаратчето вече няма да ги има.
Дипломната ми върна работата и се налагат няколко дребни корекции, ама колко време ще ми отнеме докато го съчиня.
Ставам да мисля вечеря - режим на 90 дневна. До тук гладен мърморещ е с минус 8 кг за 18 дни.

# 96
  • Германия
Вале, Вале, личи си че този бонбон е бил циркаджия Heart Eyes
Лейди, Шоколада никога не може да ми омръзне да го гледам, ама дай нови снимки. Нали знаеш че съм безвъзвратно влюбена в него, защо ме измъчваш така

# 97
Джейми, завиждам на тоя мърморещ гладен мъж.... Какви са късметлии- не бременеят, не раждат, вече не отиват в казармата, отслабват от раз....

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 18:25 от mariat

# 98
Какви са късметлии- не бременеят, не раждат, вече не отиват в казармата, отслабват от раз....
Всеки ден ходи, и уж поддържа форма, но в последните години доста си угажда. Сега сам реши да сваля и си е поставил цел, въпроса е че готвя по режима, и се храня и аз според него и дояждам оставащото... Ям повече от него никак не мога да кача ...
Измислих го кюфтета с доматен сос.

# 99
Джейми, излиза, че и ти си късметлийка! Simple Smile

# 100
  • София
Момичета, молете сес мен!
Детето на най близката ми приятелка, на моята Мими приятелка, е много зле, много. Блъснал я е автобус. Много е зле, моля ви молете, се

# 101
Боже, Вале…. Разбира се! Господ да е с това дете!

# 102
Господи Вале, стискам и ще се помоля за детето!

# 103
  • при късмета
Нека всички светии да са с детето, дано се оправи!

# 104
  • Германия
Вале, моля се с цялата си душа и вяра за момичето.
Боже пази децата ни

Общи условия

Активация на акаунт