Домакини 80/ Със силата и красотата на тигъра

• 59 688
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • гр.Варна
TadaTada Честит рожден ден Ста ди.Сбъдване на всички твои мечти пожелавам от сърце.

# 616
Стади да си честита!

# 617
  • София

Може и да не личи навън, но пролетта е почти тук.
Добро утро!

# 618
Привет!
  Валка, направо си я усещам пролетта,нищо ,че има тук - там снежец.В единия край на двора ни нарцисите цъфнаха.
    Само да стане по-топличко.
  Запасихте ли се с олио?Сега чета в местните новини,днес отварят Лидъл , след като беше затворен от нач на януари.Имало олио по 3.6 лв, народът се избил.Буквално се  е стигнало до ръкопашни схватки.Аз мислех да ходя за прах за пране,ама няма да е днес.

# 619
Благодаря за пожеланията, момичета! Бъдете здрави!

Марулетка, аз имам малко запаси на олио, но не е защото му се вдига цената, а защото от години дълготрайните продукти се пазаруват веднъж на няколко месеца в по- голямо количество. Така съм си свикнала от години и ми е лесно и удобно.

# 620
Toчно с олио не съм се запасила.
Вале, благодаря за кафето.

# 621
  • София/Севлиево
Аз с една бутилка олио карам по една година,че и повече.Но като не готвя е тъй.Пък и да се излъжа да сготвя олио не слагам или е в минимални количества.Та си имам една и един литър зехтин за салата,но и салати сега не ядем.Като си бяхме в София ММ ми носеше от Грийн Дели-обожавам салатите им,тук такива няма откъде да си купя...

# 622
И аз съм тук, в случая си на далавера.
 Аз попитах с чувство за хумор, далеч съм от мисълта,че ще се юрнете да висите по опашки за стек олио.
   Аз ползвам,защото у дома се яде доста пържена риба и картофки.Но няма да ида да се редя на дълга опашка.
  Тъкмо сутринта коментираме с ММ цената на олиото и му викам,че ще почваме да малтретираме еърфрайъра.Там с една лъжица олио или зехтин се случват нещата.

# 623
Ели, а как се изхранвате, като не готвиш, не правиш и салати?

# 624
За съжаление, не само олиото ще скача… Аз и без това почти не използвам, ама родителите друго не признават. Ще взема да им поръчам някой друг литър да си имат. Не че нещо кой знае какво ще се спести, ама да са спокойни, че имат. Те са от поколението, което помни купоните и нямането и не искам да се притесняват как ще си купят това или онова. Иначе приятели са ми донесли гръцки зехтин, само трябва да си го взема. То накрая кето диетата ще излезе по-евтина от нормалното хранене. 😉

# 625
Добро утро!
Аз да питам нещо, че хич не съм наясно.
Хлебопекарната отново сдава багажа /семерингата под бъркалката/. Обаче като се замислих - аз ползвам хлебопекарната само за месене.....
Та въпроса - какви бяха миксерите, които месят всичко? Помня, че преди години ги коментирахте, но тогава хич и не се замислих.....

# 626
Добро утро!
Аз да питам нещо, че хич не съм наясно.
Хлебопекарната отново сдава багажа /семерингата под бъркалката/. Обаче като се замислих - аз ползвам хлебопекарната само за месене.....
Та въпроса - какви бяха миксерите, които месят всичко? Помня, че преди години ги коментирахте, но тогава хич и не се замислих.....

Планетарни миксери. Най-популярен е Китчън ейд, но аз горещо препоръчвам Кенууд. То и без това е британска марка. Гледай вместимост на купата, мощност. Иначе си имат и разни други приставки, но основният комплект върви с бъркалки, термоустойчива кана и май робот. Но има и само миксери.

https://www.kenwoodworld.com/en-int/products/kitchen-machines

# 627
О, Смърфи, и аз помня купоните, опашките и нямането.
Олио ползвам за пържи филии и пържени картофи. А и по капка при направата на палачинки- 2-3 пъти в година.
Лейди, Смърфи те е упътила перфектно.

# 628
Мария, то и аз помня, но те са имали сякаш по-тежки времена. Поне те така казват. Ние с теб хванахме края на нямането… Дано не се повтаря никога, но цените определено ще скочат и то не малко. Тежки времена се задават.

# 629
Благодаря момичета!
Тръгвам да ги разглеждам Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт