Мнение за тези телефони

• 1 067
  • 25
  •   1
Отговори
Моля за мнение. Благодаря
Може да се наложи непланирана смяна на телефон и се оглеждам за нискобюджетни опции. Това, което се търси на първо място са памет и батерия, след това идва камерата. Държа на Андроид и заради фемили линка. Държа и на здравина, добре е да изкара две години без разправии.
 https://share.temu.com/jY4JSULivRA
 https://share.temu.com/pqoNd3ck83A

# 1
Какъв е бюджета? Ако е до 250лв Redmi A3 e по-евтин в Технополис. В бюджет 250лв бих избрала GSM XIAOMI REDMI 13C BLACK 6.74 ", 256 GB, RAM 8 GB, 50+2+0.08 MP за 249лв или същия, но със 128GB памет за 200лв.

# 2
  • София
А защо трябва да се поръчват от кит. сайт?
Тук са на същите цени и ще имат гаранция.
https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … -RMX3933/p/506125

# 3
И двата телефона ги има на по-ниска цена в България. Първият на около 170 лева.
Китайска работа, но то кое вече не е китайско.

# 4
А защо трябва да се поръчват от кит. сайт?

Темуто има редовни намаления, отстъпки, ваучери и кредити за намаление на цената + връщане на част от парите, ако цената се намали в рамките на един месец. Накрая при добро комбиниране на всички горепосочени неща телефонът може да и излезе около 50-60 лева.

Realme Note 60 Е малко по-добре от другия, но като цяло и двата нямат много голяма разлика, освен паметта в случая.

# 5
Може и да бъркам, ама за техника не се ли дължи мито?

# 6
  • София
За около 250 лева можете да си вземете Motorola Moto G05, батерията е 5200 mAh и е желязна, а и се справя добре с Android и не харчи излишно. Паметта е 128 гигабайта, но има възможности за оптимизация.
Втори добър вариант - Huawei nova 12 или 12i. Има и приятен дизайн, 5000 mAh батерия, но реално държи бая.
И един не-китайски вариант - Nokia G22. 256 гигабайта памет и 5100 mAh батерия + здравината на Nokia.

# 7
  • Tezor Obliš
С Xiaomi Redmi A3 съм от около половин година, не е чак толкова много време, но дотук съм доволна, покрива моите изисквания за телефон. Батерията издържа два дни, паметта е 64 GB и на мен ми е предостатъчно, но за повечето хора ще е малко, зависи от това за какво ще се използва. От камерата съм доволна също, като за моите критерии прави хубави снимки, но и не съм от хората, които снимат често. Качвала съм снимки тук, тук и тук.

# 8
Аз съм фен на Нокия, но доколкото видях вече не се продават.
Към Тему се ориентирах заради отстъпка от 80 лева, която мога да ползвам, важна ми е.
Ще разгледам и вариантите, които ми предложихте.

# 9
Аз съм фен на Нокия, но доколкото видях вече не се продават.
Към Тему се ориентирах заради отстъпка от 80 лева, която мога да ползвам, важна ми е.
Ще разгледам и вариантите, които ми предложихте.

Отстъпката е добра, но ще трябва после да освобождавате от митница.

# 10
  • София
Nokia има в Тechnopolis.

# 11
Ще ги погледна, но тъй като производството им е спряно вече, не знам доколко ще имат поддръжка, а и качеството им последните години спадна доста поне в ниския клас.
Lanarte, над каква сума? Защото таблет от Тему за 210 лева мина без да се разправям с митници и не съм плащала мито, а на мен ми излезе за 73 лева с отстъпките, които ползвах.

# 12
 Ако избора е между двата - твърдо Редми А3 ,Подарих 2 за Коледа и двамата собственици само много доволни. Процесорът на  Realme Note 60 е от компания известна с бъгавите си изпълнения , докато на 3А предлага доста добра производителност. Камера е добра , но не мога да докопам телефон да я тествам при слаба светлина.  Офтопик А3 с 64гб го взех на 139 лв по Коледа.

# 13
LionKing, благодаря за мнението. Няма да се ползва за нощни снимки.

# 14
Ще ги погледна, но тъй като производството им е спряно вече, не знам доколко ще имат поддръжка, а и качеството им последните години спадна доста поне в ниския клас.
Lanarte, над каква сума? Защото таблет от Тему за 210 лева мина без да се разправям с митници и не съм плащала мито, а на мен ми излезе за 73 лева с отстъпките, които ползвах.

Не знам точно.  Мисля, че беше някаква сума около 100 лева  и над тази сума трябва да се плати мито.
Ако има начин търговецът декларира, че ви изпраща нещо под сумата. Явно така е минал таблета ви.

Общи условия

Активация на акаунт