в коя седмица се обръща бебто с главата надолу

• 22 547
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
моето се обърна в началото на 8 м.

# 16
  • в центъра
Ти пък! Много рано си се запритеснявала. Съвсем нормално е бебо да се обърне 35-36-та седмица. Така че - дишай спокойно - то си знае работата!

# 17
Здравей.
Родих същеря си 3 седмици преди термина, 10 дена преди това ехографа показа че е с главата нагоре и чело опряно в корема ми. Дори не знам кога се е завъртяла но се роди нормално ... така че не се притеснявай има наистина още много време

# 18
  • София
може да се обърне и в последния ден на бременността ти.така ми каза моята лекарка.иначе от седми месец някои бебчета се наместват главично и си остават така до края.при мен е така Flutter

Peace

# 19
Моят човек се беше обърнал рано, но знам че до последният момент има шанс, ако не е. Peace

# 20
Моята бебка в 28г.с докито каза че е с главата надолу, а сега съм в 35г.с и незнам каква поза е заела,сега на 21.11 съм на консултация и ако ме гледа на видеозона ще питам докито дали е с главата надолу ,бъди спокойна има време да се обърне Peace

# 21
Не се тревожи дори и да не се обърне бебо ,ще ти направят секцио,което е по добрият вариант за раждане,по лесен и без лоши последствия .Леко раждане  Hug
  По въпроса на бъдещата мама-да,напълно е възможно бебчо да се обърне в последния момент-при две мои приятелки така стана Wink
  Иначе,хайде,моля ви да не обръщаме пак темата дали секциото е "по-добрият вариант,по-лесен и без лоши последствия"-в крайна сметка,както дойде-така Peace

# 22
До началото на девети месец сина ми беше седалищно разположен. по някое време се беше обърнал с главата надолу през девети месец.

# 23
и при мен е седалищно разположено....и аз по принцип искам да родя нормално... поне не съм сам само аз така...надявам се да се обърнат всички бебета, лекарката ми каза, че има вероятност да се обърне

успех

# 24
  • Бургас
Нашия юнак се обърна в 7 месец, но знам,че може да се обърне в последния момент, така че стискам палци за нормално раждане

# 25
Не се тревожи, може и в последния момент да се обърне  Peace

# 26
Спокойно,моята бебка се обърна преди седмица-в 35г.с.не се притеснявай,виж и упражненията!Успех

# 27
Аз съм се обърнала ноща преди майка ми да роди със секцио... Лекарите доста се позачудили като вместо глава, аз съм им се надупила  Mr. Green
Така че винаги има шанс  Peace

П.П. Обръщането ми от нормално предлежание в седалищно се получило, защото й дали голяма доза диазепам... да е по-спокойна.... което обаче имало обратен ефект върху мен.

Общи условия

Активация на акаунт