Магията на изтока - тема 67

• 26 926
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Късно ми е за кафе.
Вече е за вино Wine Glass
Скрит текст:

Chimera
Много харесвам корески драми с липсваща романтика. След като се откажат да бутат любовните клишета им се получават нещата.
Eдин добре структуриран трилър,който държи в напрежение,донякъде предвидим,но имаше моменти в които наистина ме заблудиха. Успешно преплитат гръцката митология и метафората за пречистване с огън. Разбира се - темата за корупцията, бедни-богати, военното положение в Корея през 80-те год.
Кастът  е ОК. Освен Soo-Hyun и Nam Gi-Ae мисля,че не съм гледал никой друг.
Финалът бива. Всъщност самото разкритие става в 14 епизод и там трябваше да свърши сериала. След това последваха 2 епизода с настоящето и какво се случва след това.
Основният ми проблем е с мотивите на Химера от сега.
Скрит текст:
Много по-логично е да е човека,който е има спомени с родителите си и е преживял смърта им,а не този,който не ги познава.
Но ... като се замисля самото заглавие е голяма подсказка.Не само като символ на палежите. Трябваше по-рано да се сетя.Persevere
Сериалът е сниман през 2019,но го излъчват миналата година.Нямам идея защо.
Lee Hee-Joon също съм го гледала.

# 121
  • Там, където мечтите се сбъдват
Не знам кой е на кафе, кой на вино....аз гледам A man and a woman и отсега я усещам драмата как се задава.

# 122
  • вятърничава
2в1, изпих и сутрешното копе и следобедното кохи.
Tuon, наздраве!  🍷
Днес е като закъснял петък.

Ааааааа, A man and a woman - любим филм! Право в сърцето ме отстреля.

Тази песен е способна да ме разплаче.
Jeon Do Yeon имаше рожден ден на 11 февруари.

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 23:15 от bb6

# 123
Късно ми е за кафе.
Вече е за вино Wine Glass
Скрит текст:

Да, време е за вино. Прииска ми се да си сипя една чаша преди лягане.

# 124
След като видях чернокожият елф и гаврата с Толкин, имам нужда от нещо сладко за ядене от Кеншин Химура.

# 125
  • Там, където мечтите се сбъдват
[Ааааааа, A man and a woman - любим филм! Право в сърцето ме отстреля.

Наистина е страхотен филма. Бях се настроила за страшна драма, но за мен това е един реалистичен и красив филм. Няма загинали на пешеходни пътеки, самоубийства.
Малкото е много са казали хората и са напълно прави. Фокус върху историята на двама, разминаващи се, без ненужно навлизане в отделните им истории. Актьорите са чудесни.
Погледнах кой е режисьора и ми се иска да видя още някой негов филм.

# 126
След като видях чернокожият елф и гаврата с Толкин, имам нужда от нещо сладко за ядене от Кеншин Химура.

Благодаря за сладкото.

Ще има и чернокожо джудже. Всъщност джудже с XX хромозоми,защото става въпрос за холивудска продукция и там се внимала в пола.Дори и Адел я погнаха,защото каза,че се чувства жена. Scream Rolling Eyes Blush
Ето тук в равенството на половете корейците са напред. Стига Той да е пиян,Тя ще го носи на гръб.Дам.

# 127
  • вятърничава
Ето тук в равенството на половете корейците са напред. Стига Той да е пиян,Тя ще го носи на гръб.Дам.
синца,синца

Сладък,сладък този Такеру!
В момента гледам Tonbi (2013) и не е мръднал,все си е същият!
Вероятно rossonera ще възкликне пак "ех,къде ме върна ти в 2013г!".Но такива сериали - бижу не трябва да се пропускат и забравят.Той е като Наръчник за отглеждане на деца, наръчник за нещата от живота.

# 128
Оо, да. Преди 1300 години му правих темата. Помня. Върна ме назад във времето.

Щом гледаш тази японска класика с Такеру, сигурно ще ти е интересно да разбереш, че на 8 април японците ще направят премиера и на филма Tonbi. В главната роля на бащата този път е Хироши Абе, а в ролята на Такеру е Такуми Китамура.
История вечна като света, връзката между родител и дете.

# 129
bb6,но винаги можеш да погледнеш сладкия Текеру в Mei-chan no Shitsuji и да се смееш на тогавашната му прическа Smile

# 130

Хайде да им върви по вода. IU я харесвам още от Moon lovers, а след Хуаранг все се надявах Те Хьонг да се захване по-сериозно с актьорството.

# 131
Tuon, в Princess Princess D от 2006 г. Такеру беше неотразим, хаха.
Никога няма да ги забравя с Рей Фуджита, че и Такуми Сайто участваше в този абсурд на абсурдите.

# 132
  • вятърничава
Tuon,дали да си го причиня, ще е болезнено Joy

Излезе ми някакво заглавие за филма,докато търсех сериала.Но го подминах.Като гледам трейлъра,1към 1 са сцените със сериала. И Хироши Абе със сигурност ще го изиграе този дървар с нежна душа.

# 133
Princess Princess D не съм го гледала,но какви крачета в чорапки е показал Smile

bb6,разбира се,че ще е болезнено.
Става въпрос за училище,където всяка ученичка има иконом да прави някакви всякакви неща  за нея. Откачена и абсурдна работа.
Винаги можеш да си пуснеш епизод и да се смееш.
Текеру май взимаше някаква награда.Той обаче не е в главна роля и не е иконом.
По манга.Но поне са се постарали с цвета на косата да е както е споменато,а не да си правят волни съчинения.Аз наскоро се сблъсках точно с обратното и бях ужасена и сърцето ми кървеше от мъка.

# 134
Така му започна кариерата с Камен Райдър и Принцесите, но в каква звезда се превърна, мм?
Завинаги ще остане Кеншин.

Общи условия

Активация на акаунт