Магията на изтока - тема 67

• 26 925
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Нова порция с Кралица Хикари и нейният иконом Рюхей. Като сериал са тези реклами с двамата, излизат вече няколко месеца и са много забавни.
Това ми е "детска мечта" - да гледам японци в западноевропейски одежди, хаха.

# 106
Може и на него да му е било мечта.То не може само Taboo....46 Billion Years of Love....Иска нещо лежерно и забавно.

bb6 и ти си права,но истината е,че само аз ги ям Smiley

# 107
Той ги снима тези филми преди 1500 години. Прави и забавни неща, беше и първият мъж на Товако Омамеда.

Който е събрал тези трима забавни корейски оръшин-а в една реклама - получава моите благодарности. Посмях се. И те могат да рекламират игри по оригинален начин.

# 108
Дори нямам спомен в какво го гледах последно. Innocent Караше някаква кола и беше депресиран.Не,не говоря за
 Drive My Car.
Той нямаше ли връзка с Аой Миядзаки по време на общия им филм????
Може и тотално да бъркам.

# 109
Бъркаш. Тя тогава беше вече с Джуничи Окада, след като се разбра за изневярата ѝ с него, по време на брака със Соске Такаока.
Рюхей пък тогава все още беше женен за Рина Ота. Е, сега вече е щастливо женен втори път. Да видим докога.

# 110
Waiting For Rain
Това е любовна история.Бавна любовна история.
Налични са и двете неща,които много ме дразнят в любовните драми.Първата любов е и последна.Точка. Веднъж се влюбваш и край. И номер 2 - минали са незнам си колко години,но все още си влюбен в Нея/Него както в началото.Не си забравил.Вероятно,защото ти е първата любов и друга няма да имаш. Scream
Това е филм за романици.Ама не розова и пухкава любовна история.В този филм се чака любовта. Може да се приеме и като филм за приятелството между двама души,защото филма набляга и на тази тема.
Не ми хареса.Музиката бива.Имаше много добри кадри,финала не е типично клише,но имаше неща,които не ми харесаха.Тя пишеше от името на сестра си. ОК. Мога да го преглътна,някак си.Обаче пича чака 9 години,за да завали дъжд и да се срещнат.9 години.Девет. 9 години,за да се срещнат за първи път.През цялото време той изпитваше любов,копнеж или идолизира чувствата си. Това в ерата на социалните медии + онлаин запознанства и той изпитва любов към човек,който никога не е виждал. Rolling Eyes
Накрая се оказа,че още в началото,още  в прогимназията е влюбен в нея,а не в сестрата.Това,за да няма съсмнение коя е първата и истинска любов.
Освен това двамата главни нямат нито една обща сцена заедно.Не се шегувам.Нямат.Зрителят не вижда срещата им. Нищо,че чака към 2 часа за нея. Хипотетичният хепи енд идва от  една кола,която е отбила от пътя и той отново чака,но този път вали.Има дъжд.
Май трябва да изасня защо филма има това заглавие и защо е толкова важен дъжда.
Тя му обеща,че ще се срещнат на едикояси дата,но само ако вали дъжд.
Толкова за корейската романтика.

# 111
  • Там, където мечтите се сбъдват
Tuon,

аз само с наблюдения от 2 корейски любовни истории я забелязах тази мудност и воооолско търпение....ама то едно бутане, чакане, чак на моменти ми идва да им отвъртя по два шамара, балканската кръв не търпи и това е:)
Не съм запозната с културата им и не знам така ли е наистина или сериалите са друга бира, все пак са бизнес и трябва да се печели. Затова екшън ли е, без любов ли е - по-добре, поне за мен:) Другото е една стъпка напред, две назад и така до края:)

# 112
Tuon,

аз само с наблюдения от 2 корейски любовни истории я забелязах тази мудност и воооолско търпение....ама то едно бутане, чакане, чак на моменти ми идва да им отвъртя по два шамара, балканската кръв не търпи и това е:)
Не съм запозната с културата им и не знам така ли е наистина или сериалите са друга бира, все пак са бизнес и трябва да се печели. Затова екшън ли е, без любов ли е - по-добре, поне за мен:) Другото е една стъпка напред, две назад и така до края:)
Сетих се как реагира ММ за първи път на корейски сериал. Гледаме "Съкровище в двореца". Седи той, гледа с интерес, но в един момент не се сдържа: "Абе тези колко време ще продължават да си разменят влажни погледи и да се държат за ръце?!" Паднах от смях. Има драми, в които изобщо не се стига до целувка като гореспоменатата и "Беглецът от Чосон" се сещам на прима виста. И ММ им се чудеше много тогава на тая консервативност.

# 113
Идеализирането на първата любов е една от причините да избягвам корейски драми. И много да внимавай при китайците. За филм нямам проблем. Обаче 16 (и повече) епизода да гледам за първата любов на Тя,която е срещнала Той на 15 г. и 10 години по-късно още не може да го забрави.....

Това го казва човек,който до онзи ден страдаше за несъществуваща двойка Joy
Обаче историята е японска. И не е първа любов. Пък и имаше голяма зайгравка със символи и изследване на вътрешните възприятия на героите.

Toлкова за двойните ми стандарти Smile Rolling Eyes Blush

# 114
Новият властелин на корейските реклами. Сетиха се за него след успеха на сериала, а той е от близо 14 години в корейския шоубизнес.

Затова екшън ли е, без любов ли е - по-добре, поне за мен:) Другото е една стъпка напред, две назад и така до края:)

Бързо си ги разбрала, без да се налага да гледаш десетки корейски продукции. Такива са, а мелодрамата им е в кръвта.

# 115
Watashi no tadashii oniichan - заслужава си, както предполагах.
Има ли сайт, в който мога да търся стари японски филми?
Търся конкретно този - Dandy to watashi

Мисля, че е от 1991. Има го в YouTube, но е без субтитри и липсват части от филма, който иначе е много приятна комедия.

# 116
Не може ли поне веднъж, само веднъж Макино да се вземе с Ханазава (или както са им там имената в продукцията )? Така за разнообразие.

# 117
  • BG
2в1, верно ли на Чанито булката е 8г по-голяма от него? Брей, брей!
Tuon,погледнала ли си новия лакорн на August?

# 118
Не.Забравих. Blush Онзи, в който трябва да играе ангел на смъртта,нали?
Мъча се с тайландския F4 и сякаш съм единствения човк на този свят,който не го харесва.

# 119
Добър ден. Изпихте ли си кафето/чая?

Разходихте ли домашния лбимец?

Grinning

Общи условия

Активация на акаунт