Магията на изтока - тема 67

• 26 941
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • вятърничава
Душичка

Как да не го гушнеш?

Чакам вече и Through the Darkness да се завърне в ефир.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 16:10 от bb6

# 196
И аз чакам, но заедно с него.

# 197
Rinko san wa shite mitai - изгледан. Малко ме подразни накрая Ринко чан и като цяло очаквах да уредят и другите персонажи. Имаше двама, които заслужаваха и те да си намерят половинки. Иначе сладурско, мангата я има в mechacomic.jp

Онзи ден в Minna no nihongo стана дума за историческата драма Mito koumon . Засега това ще се гледа, има въпроси свързани с нея. Меча фуруй, с ужасно качество, но пък се надявам да има интересни моменти от живота на етноса Айну.
ПС. За малко щях да забравя - 猫の日おめでとう。Да ни е честит денят на котката!

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 22:53 от Atamagaokashii

# 198
  • вятърничава
The Love Between the Director and the Company Livestock Is Frust … no Koi Modokashii 1-4 еп. подългоименеможахалидаизмислятдамусеневиди
Без да искам изгледах 4 епизода накуп.Кратки са,по 25мин. Служебен романс между колеги,след фирмена запивка, той е шефче.
Скрит текст:
И следва дилемата - сега това само за забавление ли беше или ще излезе нещо по-сериозно.
Удивително е всеки път колко срамежливи са в отношенията помежду си,но колко чевръсти в кревата.Шефчето е готин,впечатли с анализа си на тема Причините Маруяма да откаже да вечеря с мен в над 20 точки Grinning Не е познатият ни темерут, танцува много добре.Главната е опулена от време на време и облечена в торбести дрехи почти през цялото време (с изключение на кревата),но и тя е приятна. Не намерих инфо кои са групите,които изпълняват песните в началото и края

Rinko-san wa Shite Mitai (2021)
Същата история - служебен романс между колеги.
Скрит текст:
Тук Тя е добре облечена,уверена и не се вдетенява.Сладури са и главните и второстепенните.Имат химия и физика помежду си.Пак първо минаха през кревата случайно и после още 7 епизода колебания.
И двата са приятни и леки за гледане,но спокойно могат да се пропуснат.

Да не пропусна обаче ,че днес Каме има рожден ден!

# 199
  • MJF
Itoshii Uso: Yasashii Yami (2022)
Текущо и с кънка поглеждах по епизод като бе готова blitzfansub. Крими и половина. Поне спряха за малко с намаляване на бройката на героите. Бива, гледаем. Нямам кой знае какво да коментирам по него.

Mizobata Junpei го видях и в първите 2 епизода на Gossip: #Kanojo ga Shiritai Honto no 〇〇 (2022)
Забавлявам се с този образ на Хару. Аз последно я гледах като съдия в Ichikei no Karasu (2021) а тук с тоз бритон, това шалче и тоз речник ме Smiley . Чак много интересно не ми бе в тези 2 серии но гледаемо. Толкоз имам и готови само.
Скрит текст:
Не ми е много ясно в що за компания работи Секо и каква е по точно връзката ѝ с героя на Ando Masanobu

# 200
Искаш ли студен чай с лемон от Сугинами-сенсей?

# 201
  • BG
Намерих драмата, за която питах- Kono Otoko wa Jinsei Saidai no Ayamachidesu. Въпреки абсолютно идиотския ГГ и история като цяло, успях да изгледам 6 еп., на които доста се смях, после обаче ми омръзна само да се смея и така си остана.
Сега съм на Shitteru Waifu . не помня такъв корейски сериал, по който е правен този римейк, имаше друго подобно заглавие - Отново на 20 или нещо такова, което съм гледала.

# 202
  • MJF
Хехе, сериозно вършееш на японския фронт нощен гост Wink Smiley Аз по твоя "кучешки въпрос" бая се напънах да се сетя гледала ли съм такъв сюжет но ....не. И сега като отворих да видя което е това заглавие поне се успокоих един вид. Не е да не се сещам/ тотално забравила ами не съм го гледала тоз  Kono Otoko wa Jinsei Saidai no Ayamachidesu.

Обаче съм гледала Shitteru Waifu (2021). Да видим дали ще го догледаш. Аз нямах еднозначно мнение финално за това заглавие. Wink

Аз гледам прогнозата за времето, гледам какво ми готви Баба Марта, гледам снегорина .....та добре че е Сугинами-сенсей с тоз студен чай- летен повей да усетя.

# 203
Теханмингукският Анън Уайпъ.
Само 2в1 ще разгадае теханмингукските ми мисли в момента.

# 204
Разгадах те, но да кажем, че не бях кой знае колко впечатлена от корейската версия, въпреки главните, които по принцип харесвам. Но пък на Чи Сонг човек винаги може да се пордва Wink.

И като гледам кое време е повечето ще гледате клипа сутринта, та, за добро утро една разходка с Ямапи някъде из земите на Краля-Слънце.

# 205
Маджайо, маджайо. Чи Сонг-ши е топ ноч куалити.
Ето ти сутрешно копи.

Петък е. Ден за Unexpected Business S02 епизод 2 и Tsuma, Shogakusei ni Naru епизод 6.
Ооо, и Ким Нам Гил-ши епизод 7! Щях да го забравя.

# 206
Wild Grass
Само фенщината ми може да ме принуди да гледам филм оценен с 4,7. Blush
Филмът е разделен на 3 части с около 30 минути,които разказват за един от героите,но историите им се оказват свързани. Кинематографията е хубава.Всичко останало е каша,която иска да покаже разбитите мечти и желанията на различни по характер хора. Има много добри идеи,но реализацията е ужасна.Ако бяха три различни филма (или сериал) и за всеки герой дбре развита отделна история щеше да е много по-добре.Така изглежда прибързано и накъсано.
Ако не друго можеш да оплакнеш око с Джони в третата част. Heart Eyes
По време на финалните надписи имаше интервюта в които различни хора разказват своята история.

Jade Dynasty
Не съм гледала сериала,но щом 58 епизода могат да се събератв в 2 часа.... или много е пропускано или в сериала има много излишно.Вероятно второто,защото на моменти изглежда прибързан и хаотичен.Героите изникват от някъде и точно така си заминават,но за какво се бори си остава пълна мистерия.Действието беше тромаво. В началото нищо не се случва,а след като започна да се случва не го показват на зрителя.Има интересни персонажи,изглежда скъп,историята е клише.Xianxia в пълния смисъл на думата+битки в стила на wuxia. Трябва да има някаква романтика,но тя не се усеща,защото няма време и зрителя не е наясно с коя от трите точно трябва да е романтиката.Поне аз докрая имах съмнения.
Почти през цялото време бях като маймунката от филма.
Скрит текст:
Главният герой разказваше на дракон любовните си проблеми.Еха....дракон терапевт. Всъщност хумора е най-доброто нещо.
Най-важната поука е слушай и изпълнявай каквото каже учителя.Кастът е ОК. Само за фенове на Сяо Джан Heart и то ако няма какво да гледат.

# 207
С Пак Со Джун сме на една вълна. И аз съм с капучиното в момента.
Рос, на линия съм за Ким Нам Гил. Изгледала съм излезлите епизоди, чакам днешния.

Приключиха Ghost Doctor и Moonshine. И при двата хепи енд.

Първият беше забавен, което се дължи най-вече на Рейн и Ким Бом. Добре се справиха. Не наблягаха много на драмата, а я прокарваха така някак си между другото, което беше плюс. Нямаше досадни родителски тела, както и безмозъчни кифли, нямаше бивши, нямаше триъгълници и многоъгълници и тоалетен хумор по корейски нямаше.... , а, бе, като се замисля, нямаше доста от обичайните трикове на сценаристите.

Вторият става за едно гледане, ако нямате нищо друго. Не, че е лош, но и не е нещо кой знае какво.

Новите корейски сериали от тази седмица:
Sponsor - това явно ще е новото заглавие на тема отмъщение
Love ft. Marriage & Divorce - трети сезон за перипетиите на трите двойки и хората около тях
Juvenile Justice - престъпления извършени от непълнолетни и съдия, който не е съгласен с това, че те не могат да носят отговорност за действията си и поради това се измъкват от справедливо наказание. Сериал на Нетфликс. Всичките 10 епизода май ще излязат наведнъж днес.

Петък е. Време за малко музика с клубно звучене.
Не, че съм на възраст да ходя по дискотеки, но това не пречи да харесвам подобен стил.Blush

# 208
  • MJF
Ghost Doctor като прочетох 2в1 направо образцово ми прозвуча. Прочетох резюмето на линка. Но все пак виждам думата "дух". Та преди да го сложа за гледане да си питам аз за всеки случай само се мести духа от тяло в тяло или ще има и страхотии.

ooooh! до къде съм се докарала и вече колко неща с духове гледах и гледам Rolling Eyes
Wink Smiley

# 209
Шош, няма никакви страхотии. Героят на Рейн е в кома и духът му взема на заем тялото на героя на Ким Бом от време на време. Има и други духчета, които са пациенти в кома и се мотаят из болницата, но и те си изглеждат като нормални хора. Героят на Сонг Донг Ил също е дух, но той има по-специално място в историята, която няма да разкривам. А Ким Бом ги вижда всичките и може да контактува с тях.

Общи условия

Активация на акаунт