Магията на изтока - тема 67

• 26 943
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
  • вятърничава
Много яко!Приятното утро преля в ден,пълен с хубавци и музика.И аромат на Coffee
2в1, Пак Со Джун не знам дали е на кафе,но е с COVID-19.За наша радост се е ваксинирал 3 пъти и няма сериозни симптоми.
Иначе от март подновяват снимките на драмата "Dream" ,в която се снима заедно с IU.Той ще го играе футболист, тя продуцент,който ще снима филм за футболистите.Ех, ако беше фолкпевица щеше да е "перфектното".Не ли?

А какво се случи с холивудската му авантюра,някой знае ли?

Tuon,добре,че напомни за The Door Into Summer,много исках да го гледам,като излязоха трейлърите.Малко по-различен от представата,която си бях въобразила за него,малко странен,в добрия смисъл,малко мудничък, за да засили усещането за пътуването във времето вероятно Grinning Хареса ми. И затвърди мнението ми, че Наохито Фуджики е хуманоид!Не може да е човек това,няма остаряване! Котаракът е Heart Eyes

И много добър Saiai 5 - настъхнах и продължавам.
И да идва вече Ким Нам Гил,че толкова жени го чакат тук!

# 211
bb6,книгата се оказа по-хубава. Ученичката не е с такова значение  и има повече от котката.Впрочем в книгата котето се казва Петроний на Гай Петроний (древноримски автор и бележит сатирик от времето на Нерон,проверих в wiki). Във филма сякаш не и казаха името,но може и да не съм обърнала внимание.

Още не съм гледала Love Forever After - само снимки и клипчета и да Август е ангел (на смъртта,но все пак ангел),но не разбирам защо като ангел трябва да се къпе в река? Не трябва ли да има вана от мляко,розови листенца,свещи и шоколад? Дори момичето е в потрес.Не е ангелско това.
Скрит текст:
Joy

# 212
  • MJF
Ясно 2в1 . С такива духове съм в мир Smile . Слагам го и това заглавие в купа , да си чака реда.

bb6, ти направо си го подслаждаш Saiai. Аз нали чаках ли чаках да ми го качат докато Рос го гледа и изгледа и после по коледно-новогодишните пазници като го нападнах направо анблок го минах Smile

# 213
Колко духчета те чакат и в новия епизод на Tsuma, Shogakusei ni Naru. Духче тук, духче там, а собственикът на кафенето е ключа към тях.

Konin Todoke епизод 9 е готов на инглиш. Преводачката се събуди отново след месец.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 17:20 от rossonera

# 214
  • вятърничава
Алелуя!
Следващият очакваме за Великден.

# 215
Симпатична двойка са, дано двете сценаристки са посетили психиатър о време.
То, че клишета ще има - ще има, но поне да бъде забавно, а не драматично.
Хьо Сопът ми е безразличен, не ме е впечатлявал, но поне ще видя Мин Гьо в по-голяма роля, а и ще се радвам на Бьонгчани, който ще е в ролята на брат на Седжонг.
Старт в понеделник. Чеболски истории и милата ми Седжонка.

Скрит текст:

# 216
  • BG
Добре, де, това японско парче как може да е толкова магнетично? Не мога да спра да го слушам и слушам, и слушам.

Така от първо слушане, от раз, се бях влюбила в  един много хубав японски сингъл на FT Island - To The Light. Ех, че хубави емоции бяха, липсват ми.

# 217
Симпатяга е Ан Хьо Соп. За пръв път ми направи впечатление в една семейна сапунка Happy Home, където беше влюбен в една аджума. После в Романтичния доктор 2 също ми хареса как се справи. Така като гледам май съм изгледала всичките му сериали.
Ким Мин Гю последно го гледах в Snowdrop. Беше от групата на севернокорейците и в първият момент даже не го познах, защото ролята му беше да е сериозен и намусен и трапчинките липсваха.
И Бьонгчан гледах скоро в The King's Affection.
На Се Джонг последния проект, с духовете, го пропуснах.

Рос, един твой корейски любимец, Юн Ши Юн, другият месец ще се появи отново на екран, но е в една от съботно-неделните многосерийни сапунки - The Present Is Beautiful.

# 218
  • Там, където мечтите се сбъдват
Почнах Through the darkness.  Бях се зарекла сериали с вече излезли серии да не гледам, че не мога да се спра, но то само Kim Nam-Gil се върти тук от няколко дни и да го видя, пък и анотацията на сериала ми допадна.
Thirty nine ми харесва засега.

# 219
  • BG
Почнах Through the darkness.  Бях се зарекла сериали с вече излезли серии да не гледам, че не мога да се спра, но то само Kim Nam-Gil се върти тук от няколко дни и да го видя, пък и анотацията на сериала ми допадна.
Thirty nine ми харесва засега.
От Shitteru Waifu изгледах 7 еп., но безхарактерния главен ме отказа за повече. Този мъж си беше безличен от началото и така си продължи и следващите епизоди. В началото жена му му беше виновна, после и с неосъществената лщбов пак не му се получи съпружеския живот, уж се осъзна и вместо да се бори докрай да промени втората си съдба, той пак се примири и прие позицията на щом тъй е писано, тъй да бъде. Нямах сили да го търпя повече
Изгледах и Nibun no Ichi Fuufu, който от сърцераздирателна драма за предадена съпруга в последните епизоди буквално се превърна в психо история, разгеле, изгледах го. И все се чудех на спокойствието на главната, особено накрая само дето не се разцелува с приятелката си предателка, съвсем не го приемам за нормално.
Продължавам с останалите набелязани заглавия, после ще пиша как са.
Tайландската  актрисаTangmo Nida Patcharaveerapong е загинала преди няколко дни, след падане  от моторна лодка  във водата. Лека и пръст. В главна роля съм я гледала само в един лакорн с Понг The dark lady, Tanned.

# 220
  • MJF
Охо, нощен гост, ти герой , изгледала с цял  Nibun no Ichi Fuufu, то хорър направо по едно време стана към края мен ако питаш  Mr. Green Wink

Брей много неща са ми качили за гледане Satisfied. Следват. Рос, като вещо лице, след 9-и епизод на Konin Todoke ni Han wo Oshita dake desu ga още колко следват?
bb6, "нападам го".

# 221
  • вятърничава
10 епизода са общо. Значи още 1 чакаме.
Сенсей много ме ядосва в този сериал, то бива ли толкова бавен реотан, не вдява очевадни факти.Само Омочи го спасява в момента.
Загуби генерално по точки от 🍋-сан /Дай-чан на този етап.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 20:21 от bb6

# 222
A Business Proposal

Захаросано, клиширано, по уебкомикс и толкова корейско, че ми загорча.
Той чебол, Тя от работническата класа и закъсала за пари. История като от всяка съвременна корейска приказка. Сън не ги лови чеболите да си вземат жена на сляпо, а тя да е бедна и от мъж недокосната. Мин Гьо пък го влюбихa във второстепенната героиня от пръв поглед, пляс, кошмар.
Много напудрен сериал, но Бьонгчани сладкиш, макар и в глуповата роля. Ще се гледа, но на две-на три. Повърхностен прочит и за тази корейска "творба".

# 223
  • MJF
Сенсей бавен реотан но гледайте пък каква душичка , толкоз много и всячески помогна в този конкурс. А ГГ донакъсе сама си е виновна, че спря "да му чете мислите" и не схвана за какъв развод и за какво почване на чисто идеше реч. Леле какви абсурдни тоалети обличат на ГГ, особено синьо-бяло раираното пончо/торба/чувал или и аз не знам какво се води това и винен панталон. ooooh! Хайде преводачката да се стегне, че бебето вече ще стане на 1 г.

Почнах и Tsuma, Shogakusei ni Naru 6 . Вече съм на скара -бира Satisfied и се Smiley
Скрит текст:
Но епизода както започна с Такае, Кейске и Чика направо се hahaha . Много се Smiley  с майката на Марико.
Вуйчото и той Smile, първо тоз номер с ученичката-художничка дето не го помни, сега пък компания на майката на момичето в което тяло е сестра му. Въобщеее.... какво гледам?! ooooh!
Голяма knit
Хайде да я видя Мичито с нейния възлюбен как ще се представи пред родителите.

# 224
Juvenile Justice
Не е лош, при изгледани 5 епизода. Отделят по 1-2 епизода на случай. Жестоко убийство, родителско насилие, детска проституция. Сега започвам серия с изтичане на информация за изпити в елитна гимназия, в която са замесени деца на богаташи и властимащи.
Kim Hye Soo смята, че възрастта не оневинява малолетните и непълнолетни извършители и те трябва да бъдат наказани. Не проявява никакво съчувствие и жал към виновните и е абсолютно безкомпромисна. Колегата ѝ Kim Moo Yul пък е нейна противоположност. Винаги се опитва да прояви разбиране и да помогне на обвинените деца. Двамата обаче съумяват да работят заедно въпреки различията си. Техният шеф Lee Sung Min се кани да напусне съдебната власт и да се захване с политика. Интересно става, защото синът му учи във въпросното елитно училище, а таткото реши, че това ще е последния му случай като съдия преди да напусне.

Общи условия

Активация на акаунт