Магията на изтока - тема 67

• 26 946
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Така е,гледам да не помня какво гледам.Скоро пак ми се случи. Пускам да гледам..... Flushed по книга на Амос Оз и след 10 минута се усещам,че съм го гледала вече.

Обаче помня всички филми от Бутан,които съм гледала. И не е защото са цели два. Joy

# 241
  • вятърничава
Мдаа,така става като не си пие човек редовно хапченцата (вече се съмнявам,че и редовното пиене ще помогне) Sob
 Ей,сега го изгледах пак финала.За свое оправдание ще кажа,че в тази любов нямаше никакъв живец.Ей за това не съм го запомнила! Виж за Аарон помня,че беше красив.

# 242
A Business Proposal - епизод 2

Sijosae/сиджосе. Това беше думата на епизод 2. Археоптерикс. Вярно, че Ан Хьо Соп прилича на археоптерикс. Дам, така ще го наричам, но ще го променя на Анхеоптерикс. Ан Хьо Соп - Анхеоптерикс.
Лигаво, повърхностно, изтъркано. Циркът си продължава.
Задължителните клишета се леят от екран - тя пияна, той пък бяга след нея, а имахме и сцена тип "случайно паднах отгоре му и устните ни се докоснаха". Майка ѝ е луда корейска аджума, бащата чехльо, братът идиот, но чеболът се влюби точно в нея.
Корейщинки. Вече само чакам най-омразната ми сцена в корейските сериали - камион ме блъсна на пешеходна пътека. Ако вкарат кома или герой с неизлечима болест, то корейското "шоу" ще е пълно.

# 243
За свое оправдание ще кажа,че в тази любов нямаше никакъв живец.Ей за това не съм го запомнила! Виж за Аарон помня,че беше красив.
Това е и моето мнение, писала съм го вече. Някак не си подхождаха с партньорката според мен. Визуално не ми допадат двойки, в които мъжът изглежда значително по-млад и красив от жената. А той, че е красив, красив е.

# 244
Аарон и в Immortal of Mr. Gong е много хубав.
Там е с дълга коса...перука,но не от най-гадните.

# 245
Аарон и в Immortal of Mr. Gong е много хубав.

Да, по принцип е хубав. Нужна му е екранна партньорка с по-фино излъчване, за да стои добре до него. С Хару не бяха особено хубава двойка. Реално тя е по-млада от него, но не изглежда така.

# 246
  • BG
Много трудно ми върви Koi wa Tsuzuku yo Doko Made mo. Пуснала съм го на компа, обаче телефона ми е в ръцете и все чета нещо в него. На романтичните сцение го хвърлям ( телефона), после малко превъртам пациентите и диагнозите им, после пак ...и така
Аз преди време бях изгледала 2 еп., но го зарязах, обаче сега пак ми се мерна заглавието, а и всички варианти на Палавата целувка досега са ми харесвали. Предполагам, че неприятната главна ми е проблем, много антипатична актриса, просто няма как да повярвам, че някой може да се влюби в нея  Confused

# 247
Това и аз съм го гледала.
Не помня да има много романтични сцени FlushedТя е безнадежно влюбена и става мед. сестра,а той е нещо като д-р Хаус в по-мек вариант.Накрая се чудиш защо точно се събраха,но ....карай там да върви.
Обаче имам спомен,че ми хареса.Сега дали самият сериал или доктора Sweat Smile

# 248
Шошулчо, отивай да гледаш Seigi no Tenbin. След шест месеца някой се е сетил да го качи и онлайн.
Преди това направи едно опресняване в търсачката на форума какво беше това "животно" Seigi no Tenbin.

Отивай и гледай преди онзи социопат в Кремъл да е натиснал червения бутон.

Ето ти и нещо, с което да загрееш преди гледането на сериала - Ямапи, Каме, Джин и Рьо.

# 249
Днес почва Drag, I love You,който ще е комедия свързана с разкриване на убийство,любов и ....Каквото и да пиша най-големия бонус е Люк Heart Eyes
Скрит текст:

# 250
Ееех, Рос, къде ме върна с тази песен Rolling Eyes. Какво става с Джин? Той май по Америка нещо беше заминал. Там ли се подвизава или се е завърнал в Япония? Още ли са заедно с Меиса?

Изгледах Juvenile Justice. Доволна съм. Тежичък е на моменти, но то няма как с тази тема. Добра работа на актьорския състав. Нямаше разтягане на локуми или излишни заигравки с драмите. Има си финал, но предразполага и за следващ сезон.

# 251
Заедно са, поне не се е чуло нищо за развод в японската преса.
Те живееха в Хавай, може би това помниш, но се върнаха преди две-три години в Япония.
Понякога поглеждам IG-профила му, макар че той не публикува често. Последно знам, че пусна календар за 2022 г., снима и някакви рекламни кампании.
Като цяло - нищо интересно. Семеен мъж с две деца, който отдавна напусна японския шоубизнес.

# 252
  • MJF
Smiley
Ама вярно трябваше да питам търсачката "кое е това животно". Иначе излишен стрес да се тормозя. Аха, ето значи скорошния рожденник ще се помотае по екрана ми.

Аз изгледах To Heal Wounds of Heart/Kokoro no Kizu o Iyasu to Iu Koto Финално съм много доволна от този телевизионен филм в 4 части.
Скрит текст:
Хареса ми как чрез героите намесиха и 1995 и 2011 и стигнаха до 2020. Нямаше нищо излишно. Вярно че маркираха ли маркираха аспекти и въпреки че не задълбаха в много от тях , все пак достатъчно отчетливо и проникновено засегнаха някои. Намесиха и разликите в поколенията  и какви ли не други разлики на фона на общочовешки логики, причинно-следствени истини и морални стойности.
И цял японски психиатър.
Satisfied

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 17:04 от Шошулчо

# 253
Ето ти карта с прогнозата за цъфтежа на сакурите в различните части на Япония.
Аз ще чакам тези от Хокайдо в края на април/началото на май.

# 254
  • MJF
Хихи, отворих първи епизод на Seigi no Tenbin
Гледайки Наото Такенака и Нао автоматично се сетих за Your Turn to Kill

Нека цъфнат пък ще ги видим по различните части.

Общи условия

Активация на акаунт