Магията на изтока - тема 67

• 26 950
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
А Кита Мицу?

# 256
  • MJF
Кой е Кита Мицу ? Thinking
Изгледах първия епизод.

# 257
Това е въпрос за 100 000 лв. за теб.

На 41 години аджоши се сети да създаде IG-профил, но откакто радва аджумите и агашитата в Южна Чола е още по-търсен и оборотен.
Довечера ме чака епизод 3. Миналата седмица обираше овации за раменът с раци, който сготви, но от превюто за днес се видя, че ситуацията в кухнята ще се обърка.

# 258
Честит празник!

Да предупредя гледащите на руски.
Украйна моли ICANN да отмени руски домейни,ако това стане руски сайтове ще останат недостъпни извън Русия.
Тук за повече инфо.

Новината била от 20.02 и може да сте писали,но .... Innocent
Обявен е сезон 2 на Arthdal Chronicles.Вероятното излъчване ще е през 2023г.Актьорският състав остава същия,но е сменен режисьора.

Катерицата за Вог
Скрит текст:

# 259
Честит празник!

# 260
Ммм, я виж ти, кой ще носи цветята за Денят на майката в Япония тази година (8 май, втората неделя на месец май).

# 261
  • MJF
bg  Честит ни национален празник!

Seigi no Tenbin 2 изгледан. След първите два епизода да призная , че не съм много впечатлена от казусите, чак разцъках творческия екип. Ще го догледам де. Явно след чудесния за мен To Heal Wounds of Heart/Kokoro no Kizu o Iyasu to Iu Koto не съм в настроение баш за нещо такова.
Но Наото Такенака  ме развесели в края на втори епизод , отдават му се много добре такива роли на подмолни, безкрупулни, комбинативни и от този род гадняри.

# 262
  • BG
Честит празник!
Tuon, всеки път като влизам в дорама се чудя дали ще успея.

# 263
Честито!

Мислех, че ще излезе края на 2022, но ще трябва да изтрая до 2023. И това чакане само за 12 епизода... 😡

# 264
Е, поне Мими и И Джун Ки ще гледаме по-скоро. В края на месеца започва Pachinko, а в началото на април Нам Гил ще предаде щафетата на Джун Ки и драмата Again My life.

# 265
Честит празник!
Tuon, всеки път като влизам в дорама се чудя дали ще успея.
Дорамата не е с един от засега предложените домейни - as .ru, .рф. и .su.

# 266
Шошулчо, гадаеш ли още кой е Кита Мицу от Seigi no Tenbiin? Погледни каста, събери 2 и 2 и да видим дали най-после ще получиш 4 за нещо, което познаваш, говорила си и сама.

Моят петък.

# 267
  • MJF
Кита Мицу ми звучи познато не незнайно защо. Налегнала ме е пролетната/мартенската умора и разни други "красоти" и след като в каста на първо четене не видях такова име.....

Гледам иначе. И трети епизод минах. Завърза се разказа с тез тайни от миналото.

Coffee

# 268
Tsuma, Shogakusei ni Naru - епизод 7

Време беше душите да се разменят, само че не знам в оставащите три епизода какво ще дъвчат до финал, защото ако е като в Konin Todoke, то мъката ще е голяма.
Мичито е щастлива, вече си има гадже и то от сой, така че тук поне няма да я мисля.

Стига се е мотал, а да направи едно бебе на г-ца Су, докато не му е избягала.

# 269
  • MJF
Coffee

За дането Hug

Аз съм си бавен реотан- всеизвестен факт . Ето го Кита Мицу

Justice in a Balance  изгледан.
Скрит текст:
На катар, на везна и от този род. Финалната дилема на главния герой и въобще ...ясна. Малко прекалиха за моя вкус с патоса в тази финална сцена и попуфтях, намалиха си стойността на продукцията т.е. Едно нещо силно се набива в очи. Отново липса на П . Например този , не го виждам в каста за визуализация, последния и всъщност централния извършител на престъпленията - никъде не чух за медицинска експертиза, психиатрична помощ и прочие. А той с престъпления от малък/дете/ малолетен. Въобще подминаха цялото туй нещо. А главния герой е даже лекар. Като такъв имаше своите лекарски "включвания" - като наблюдение , слушане и прочие докато снемаше анамнеза/разпитваше пациентите / клиентите му като адвокат.
Отделна пак имаше казус с фатален край на престъпника , убит от жертвата си неумишлено, при самоотбрана. И пак все едно е чисто убийство, без смекчаващи вината големи обстоятелства. Това всеки път ме кара сиииилно да пуфтя.
Та не хваля много творческия екип на това заглавие. Добре е че е кратко.
Към каста нямам забележки.

Общи условия

Активация на акаунт