Магията на изтока - тема 67

• 27 221
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Моля.
Като те е хванал грипът "Джин Сузуки" - трябва да помогна в лечението.

# 586
  • вятърничава
ross, гледах еп.1 на My Liberation Notes Много ми харесва как започва. Каста също, семейството, приятелите. Абе това корейски сериал ли е?! Дано не го развалят. И ако в It\'s Beautiful Now от самото начало е ясно какво ще стане, тук изобщо не мога да предвидя как ще се развие, но е ясно че предвещава драми.
Колко много тъга има в очите на Джи Уон и Сон Сок Ку. Няма нужда от думи. И песньовката е Hands Plus1

Момосе - сан какво рекламира в третата реклама?

# 587
Нов план на Докомо (един от мобилните японски оператори).

Радвам се, а втори епизод ще ти хареса още повече с финала си.
Много ми е интересно да кажеш после, как рускините превеждат думата, която тя му каза и това, което го накара да се обърне към нея.
На английски я преведоха точно или поне много близко до това, което тя каза на корейски.
Не е само уважение, а повече. Тя говореше точно за почит, за преклонение към нея, защото ѝ е писнало от мъже-идиоти, които само я използват (в случая, тя е теглила пари, за да помогне на поредния мухльо, а той е избягал).

# 588
  • MJF
My Liberation Notes
1-2 и аз ги изгледах. След похвалата от Рос. Кино-привкус в първите 2 серии. Даже по едно време си мислех че гледам филм и за малко да се объркам, очаквайки от втори епизод да е финала. Чудех се дали и къде съм гледала Kim Ji-Won. Само справка помогна да се сетя че съм я гледала в един сериал. Споменавания тук Son Suk-Ku за сега е мистерия при мен. Струва ми се че съм го виждала но като гледам биото не  Thinking къде .
Тази тема с разстоянията и колко време човек губи в път е голяма, повече от актуална в урбанистичните райони и не само,  та добре са я подхванали. Lee El леко ме дразни като присъствие на екрана.

# 589
О,Рос, с години не съм гледала текущо японско.
Сега ще гледам.
Тода,отново:smiley:

# 590
Те живеят в селцето Санпо, до Сууон, който е на 30 км. от Сеул.
Хареса ми как използваха яйцето, за да онагледят картината. Жълтъкът е Сеул, а това, което го "заобикаля" - белтъка, е провинция Кьонгги-до. Затова И Мин Ки не обича жълтък, хаха, и яде само белтък.

На тях им е трудно?!? С този развит транспорт в Корея?! А питат ли перничани как работят в София всеки ден, а? Как пътуват, хаха.

# 591
  • вятърничава
Шош, Son Suk-Ku миналата година в Jirisan  и D.P. в епизодични роли го гледахме ние Yum.

А Son Suk-Ku май не каза и 1 дума в първи епизод. От къде го изкара този поглед. Lee Min-Ki също ми харесва в тази роля,пасва му.И това с яйцето Egg беше смешно,как акуратно го отдели.
Допада ми темпото на сериала и това ,че няма много персонажи.
 Lee El  вярно дразни, към кой ли ще я прикачат? Срещите и на сляпо ще са интересни.
Kim Ji-Won стана ясно,че е теглила пари, а мухльото не и връща съобщение даже.В този момент усетих голямото отчаяние и как човек може да стигне до решение за самоубийство.Решение - каква дума само,решение на задачата, едностранно.
ross, за думата
Скрит текст:
Ми не издържах и погледнах края.Интересно е,че в този сайт рускините пускат сериите и с озвучаване и със субтитри т.е. различни групи ги превеждат.Предпочитам със субтитри,за да чувам гласовете на актьорите. Та на озвучката думата беше поклонения, а в речника той прочете особого уважения. А със субтитрите обожай меня, в речника значението любить,преклоняться и уважать.
А бившите и мъже са придурки,подонок и тварью отбитой.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 14:15 от bb6

# 592
Да, добре правиш. Гледане на азиатско само със субтитри, никакво озвучаване.
Добре са го превели рускините. Обожавай ме, да, най-точно е до това, което имаше тя предвид.
Ама и той провери думата в речника, хохо, за да е сигурен.
Сега ще видим как ще продължи в събота. Не съм имала такова желание и нетърпение да гледам корейски сериал от Hot Stove League насам, а това беше преди две години.

Подозирам, че...

Скрит текст:
...той е причинил смъртта на някой или е изгубил жена си/ детето си в катастрофа и пр. Но със сигурност става дума за тежка загуба, трагедия, която той се опитва да удави в алкохол.
Както каза и майката, той е добър човек и сигурно има причина да е такъв.

И Ел ще е със И Ки У (разведения баща с момиченцето). При тях историята започна още в ресторанта, с неловката ситуация, но тепърва ще ни показват повече. Той вече разбра, че тя е сестра на интровертната му колежка, с която той и колегата му са в един "отбор" - отбор интроверти. Те ми харесват много. Симпатични образи.

# 593
Son Suk Ku го помня най-вече от Designated Survivor: 60 Days.
Ще гледам да включа и My Liberation Notes в текущите, но да не насилвам късмета си със свободното време за гледане Smile.

# 594
  • вятърничава
"И Ел ще е със И Ки У (разведения баща с момиченцето)." Да
"отбор интроверти. Те ми харесват много" и пак Да

Не случайно този филм ми напоняше My Mister. На една сценаристка са и двата сериала.Там трима братя,тук брат и две сестри.Ще има сериозни обрати.И песента също подобна на тази от My Mister.

# 595
Тя е сценаристка и на Another Miss Oh. Там Ерик също беше с голямо семейство.
Обича си ги сценаристката такива герои. Героят на И Ки У също има две сестри. Едната е чисто луда (типичната влудяваща корейска откачалка), ти я видя в ресторанта, а другата я показаха на излизане. То и там ще има екшън с двете и И Ел.

А за героините на сценаристката... Да, и АзТи беше много близък типаж до героинята на Джи Уон в My Liberation Notes, а Со Хьон Джин се наливаше като луда, пиеше постоянно в Another Miss Oh и се самосъжаляваше, но там Ерик я "събуди".
Тук, в My Liberation Notes, хубавото на героинята на Ким Джи Уон е, че не е луда, хаха. За пияна още не знам, по принцип, корейците никога не пропускат унизителни сцени с главните героини. Не ми е приятно, но такива са и нищо не може да ги промени.

# 596
  • MJF
Ами аз не съм гледала нито едно от изброените от вас заглавия на Son Suk-Ku . Thinking мистерията продължава.

Пфу, значи онези две дами- едната дето се появи в ресторанта , другата като си тръгваха от него , са сестри на разведения мъж. Сега ясно, щото аз много много не разбрах "аджеба какви са тия скици" Blush

Значи сценаристка на Another Miss Oh. Другите споменати не съм гледала. Да видим тоз път как ще е .

# 597
Да, тя и затова дойде в ресторанта, защото малката имаше рожден ден и лелята обясняваше как с другата леля, която също няма деца, ще разчитат на дъщеричката на брат им да ги гледа, когато остареят.

Сон Сок Ку не е професионален актьор (но се превърна в такъв), а президент на компания за металорежещи машини и изгря в интернационалната поредица на Нетфликс - Sense 8 (2015-2018), редом до Пе Дуна, дори ги спрягаха за гаджета, но тя отрече.
Той участва в сегментите от Сеул. Говори отличен английски. Един от малцината корейски актьори, които владеят езика.

Ето ги с Педунка.

# 598
Hug Шош,нищо и аз не съм ги гледала, но може да се окаже,че просто сме забравили,че ме ги гледали Hug

# 599
Ти какво направи с Джин? Гледа ли първи епизод?

Waru - епизод 1

Прехвърлих го набързо, но много шашава ми се видя тази екранизация по манга, а и Мио хич не я обичам.
Нобу Сузуки, Фумия Такахаши и Осаму Мукай, а Дже и Джунсу със саундтрак парче към сериала. Ще рискувам заради тях.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 20:15 от rossonera

Общи условия

Активация на акаунт