Априлски бебчета 2022 - тема 5

• 43 965
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Аз взех този на Нук. Но от четене в нета, иначе нямам личен опит.

# 496
https://www.pakostnik.com/bg/reer-termometar-s-vlagomer-hygrotemp-94020

Добро утро! 🌞 Имате ли мнение за това устройство? Ако ли не специално за това, вие на какво сте се спряли?

# 497
Добро утро, ние сме с това от баткото и още си работи добре: https://www.baby.bg/product/cangaroo-tl8020/?gclid=CjwKCAiA9aKQB … 6ERBoCtDAQAvD_BwE

Термометър имаме на Омрон и съм доволна, но в критичните ситуации си изкарвам и стария термометър за подмишничка. Вече не се продават живачни, но има галиеви, които са абсолютно същите. Омрон за чело ползвам докато спи или първоначално, но като започне да показва стойности 39+ вадя и другите наличности.

# 498
  • Sofia
Весел празник, момичета! Приятно прекарване на тези, които го празнуват! ❤️❤️❤️

А от мен една виртуална почерпка.
Моето момче днес става на 9г!
Направо не мога да повярвам кога мина това време.
Скрит текст:

# 499
  • София
Весел празник, момичета! ❤
Честит да ти е, Брин! Пожелавам да е много щастлив, обичан и разбира се да бъде здрав! 😇

Благодаря ви за предложенията за термометри, ще накарам и приятеля ми да поразгледа малко.
За този на cangaroo, поръчала съм го и аз, но не сме го ползвали все още. Четох мнения на доста хора, които са соволни от него.

# 500
Brin, нека бъде жив и здрав и много щастлив! Blush

На първо време ще се въздържа от взимане на безконтактен тернометър, на работа покрай пандемията бяхме взели и ме изкарваше винаги 37, само ще се шашкам излишно. Ще си карам на контактен, който ни е на Омрон и измерва много бързо.

Знам, че някои от вас имат домашни любимци, ние имаме коте, последно време се замислям за лошият вариант бебето да има алергия към котето (силно се надявам да няма). Confused Знам, че доста деца развиват алергии към домашни любимци. Преди около 2 години и мен ме отбелязаха с алергия към котки, но клинично нямам симптоми на кихане, червени очи и т.н., не съм и имала, тестваха ме по повод други симптоми. Направо не искам да си мисля какви ще са ни вариантите, ако изпаднем в подобна ситуация с бебето. Confused

# 501
Има ли някоя от вас, която да работи в банка, независимо коя? Имам нужда от помощ и консултиране.

Честит да е, Брин!

# 502
Здравейте ! Дано да пиша на правилното място … Първия път когато посетих гинеколожката си тя ми даде като дата на термина 11.04.2022. Това е невъзможно, защото аз и съпруга ми решихме да пробваме за бебче на 26.08.2021. А последния ми цикъл беше на 04.08.2021. След това вече посетих видеозон и ми дадоха като дата 30.04.2022.  Някой ще може ли да ми обясни как точно да сметна кога сме направили бебчо, тъй като живеем в Англия а тук са под всякаква критика относно раждане и деца и нямаш постоянна гинеколожка а на всеки преглед е нова, която ти казва различна гестационна седмица . Пример- Последния ми преглед беше на 1 февруари бях в 27 гестациона седмица тя ме водеше в 28ма гестационна седмица и 4 дни . Ако може някой да ми обясни, тъй като вече е пълна каша в главата ми .

# 503
Fiffy, не мисли за тези неща. Може да има, може и да няма. Нашият батко се роди с алергия. Има към различни храни, но и от куче (от раждането живяхме с куче). Съветът на алерголога беше щом не е проявил кой знае каква реакция да не го премахваме кученцето. Взехме пречиствател за въздух, парочистачка, забранихме достъпът на кучето до спалните и меката мебел и беше ок. В последствие кученцето ни почина за жалост и мога да кажа, че откакто не сме с куче вкъщи, алергията към куче се е обострила 🤷🏼♀ Така че не го мисли. Само се наорягаш излишно. Масово децата си спят от ден едно с кучетата и котките в едно легло и нямат никакви проблеми.

# 504
Весел празник, момичета!
Брин честит да е, здрав и щастлив ❤

fiffy Ние сме с 2 котки и 1 куче. Изобщо не го мисля. Ако през първата година бебето има контакт с домашни животни се намалява риска по-късно да развие алергия. Ако ти имаш е малко по-вероятно и детето да има, и все пак има начини да го предпазиш.

Blackmagic изчислява се по последен менструален цикъл, 9 месеца + 1 седмица. Пълно е с приложения за проследяване на бременността, изчисляват термина и ще ти бъдат полезни, защото пише за всяка гестационна седмица, плюс това има много онлайн калкулатори, където също можеш да провериш. Според мен термина ти е 11 май, ако датата на ПМЦ е вярна.Някои лекари местят термина спрямо размера на бебето, ако върви по-голямо издърпват термина, но не знам дали е правилно.

# 505
  • София
fiffy, ние сме с малко кученце от косматите породи. Баткото и таткото имат алергии към какво ли не, но към него засега не са развили. Надявам се и бебчо да е така, защото кученцето е част от нас. Но най-важното е да не го мислиш отсега, защото знам какъв стрес е и не е нужно нито на теб, нито на бебо. Innocent

# 506
Честит празник, момичета ♥️♥️♥️♥️♥️ Радвайте се на най-голямата любов в коремчетата си 🤰🤰🤰 И нека всички изкараме най-близо до термин Hands Pray Да се радваме на здрави и доносени бебчета ♥️♥️♥️♥️♥️
Честит рожден ден на сина ти Брин Blue Heart Да е много здрав и много да ви радва Hug
Относно термометрите и аз много се чудих, накрая купихме на cangaroo безконтактен, който мери и температурата на млякото например и този за стаята също на cangaroo. Сега ги тестваме Joy По няколко пъти сме измерили температури с ММ според мен отчита вярно безконтактния, засичам го с няколко за мишница...дано да е верен, не ми се даваха пари за омрон, сигурно е по-добър...
Този за стаята май е верен и него го засичам с друг електронен, четох че и BMR е доволна от него и други Grinning Аз като цяло искам ориентировъчно да знам, не ми е за 0.02 разлика колкото му дават грешка. Най-щастлива ще съм ако въобще не ми потрябва безконтактния Stuck Out Tongue Winking Eye и на вас ви го пожелавам и отивам да празнувам вкъщи с ММ и големия корем 🤰♥️♥️♥️♥️♥️

# 507
  • Sofia
Благодаря ви, момичета 🌸!

Blackmagic, моят термин по приложение е 29ти април, по изчисления на АГ е на 30ти април. Датата на последния ми цикъл беше на 23ти юли, според калкулатор бебенцето е станало на 6ти август.

Бременността трае 280 дни считано от датата на последната ти менструация. Ако последната ти менструация е била на 4ти август, започваш да броиш от тази дата.

# 508
Днес бях на преглед. Питах Аг за протеина, който пия на прах, понеже бебето върви доста голямо, дали няма да стане още по-голямо, но тя каза, че няма общо. Пиша го понеже още някой тук се чудеше същото. Каза ми до края да си пия протеин.

Имам въпрос. Кръвното ми е 80/50 Тоест много е ниско. Това какво означава? Вчера и днес преживях твърде силен стрес, може ли от това да е ..?

# 509
Гети, доста нисичко кръвно, но от стрес всичко е възможо… сега как си? Всичко наред ли е?

Брин вчера не успях, но да ви е жив и здрав рожденика, рака бързо летят
годините Heart

Blackmagic стандартно термин се изчислява така: ПРМ +7 дни и от това се вадят 3 месеца. Навсякъде всички системи работят по този начин, всичко останало е средностатистическа мерка по ехограф.

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 15:59 от Жоржи

Общи условия

Активация на акаунт