Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изневяра

 • 4 512
 • 64
 •   1
Отговори
 • Мнения: 11
Здравейте, момче съм на 21 наскоро приятелката ми, ми изневери. Разбрах го от приятел който, лично момчето което което,било с приятелката ми му го е казал. Приятелката ми потвърди и информацията последваха крещения от моя страна закани към момчето и така въпреки, че само са се целували не знам дали се приема като изневяра, но за мен си е. Чувствам се предаден и подигран. Приятелката ми иска да останем заедно да и простя и продължим. Аз имам други тревоги да не се разчуе и после да отнасям думи зад гърба и подигравки от типа на виж го тоя глупак и така нататък. Струва ли си да простя и да дам втори шанс? Как да постъпя?

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 08:00 от Plamen6

# 1
 • Мнения: 556
Щом го знаят повече от двама души - то вече се е разчуло. Ако тръгнеш да се "саморазправяш" и другия вземе, че ти направи физиономията трудна за рисуване - тогава какво правим. Утре може да има друг,  с всички ли ще се бием. Другият не е виновен, че гаджето ти "поддало".  А щом се е случило, значи нещо вече куца. И да останеш с нея, това ще ти гризе мозъка. Отделно, че вече си загубил доверие в нея. Всеки по пътя си, най-трудния избор е за момента, но най-добрия за в бъдеще.

# 2
 • Мнения: 11
Щом го знаят повече от двама души - то вече се е разчуло. Ако тръгнеш да се "саморазправяш" и другия вземе, че ти направи физиономията трудна за рисуване - тогава какво правим. Утре може да има друг,  с всички ли ще се бием. Другият не е виновен, че гаджето ти "поддало".  А щом се е случило, значи нещо вече куца. И да останеш с нея, това ще ти гризе мозъка. Отделно, че вече си загубил доверие в нея. Всеки по пътя си, най-трудния избор е за момента, но най-добрия за в бъдеще.
мисля, че си прав. Попринцип от отбягвам конфликти но в гнева си мислиш по друг начин.

# 3
 • Мнения: 3 323
Не ти е крив онзи, и да го пребиеш, мацката ти като е шавлива ще си намери друг. Няма смисъл да се мъчиш да прощаваш, просто режи и продължавай напред. Не се занимавай в глупости от рода на колко хубаво нещо е прошката или че нищо не е станало, кво толкова, само целувки, само свирка или само главичката... Разбираш ме, режи и бягай, още си млад и тепърва ще имаш още връзки и момичета.

# 4
 • Мнения: 295
Щом го е направила веднъж за мен специално ще го направи отново! И да другото момче не е виновно, никога не съм разбирала това мъжа/жената изневерява иначе другия е виновен... Ще ѝ простиш така да се каже, но ще забравиш ли, ще можещш ли да ѝ имаш доверие отново и като я прегръщаш ще бъде ли същото като преди...

# 5
 • Пловдив
 • Мнения: 1 974
Щом се е стигнало до това да разсъждаваш "какво ще кажат хората, че съм останал във връзка с тази, която се е целувала с друг", значи толкова ти е важна тази връзка. Ясно е, че "какво ще кажат хората за моя избор" ти е по-важно от човека, към който уж си имал чувства. Може би така се е случило чак след изневярата, а може би и преди нея не си имал кой знае какви чувства. Важното е обаче, че вече няма чувства и е време да приключиш с това.

# 6
 • Мнения: 349
Изхвърли я. Не ти трябва.

# 7
 • Мнения: 1 389
Вероятно се чувстваш унизен, все пак толкова хора ти разправят как приятелката ти кръшка и ще се говори дълго време.
Не знам на колко години сте, но се стегнете, лично не бих простила на моя партньор дори да е само целувка, това е показателно колко държи на мен...

# 8
 • Мнения: 3 323
Ми има значение и какво ще кажат хората в този случай. Щото освен, че трябва да търпиш ши..ни работи, на всичкото отгоре и ще ти се подиграват за което.
Много ми е интересно мнението, често срещани тук, че като обичаш истински, едва ли не трябва да търпиш всякви издевателства. Ми не е така, нормално е да се чувства предаден в този случай.

# 9
 • Пловдив
 • Мнения: 1 974
Че е унизен, предаден и му е неприятно е ясно и това да е главната причина да приключи връзката - добре.
Въпроса е принципен "какво ще кажат хората" е ли причина да се започва, да съществува или да се прекъсва връзка?

# 10
 • Мнения: 3 323
Не е, но е утежняващо обстоятелство.

# 11
 • Бургас
 • Мнения: 1 755
Най-важен в случая си ти. Кой какво ще си мисли, ще говори , ще чувства....няма значение. Ти ще живееш със своите мисли и не бива да се пържиш в собствения си сос. Някога ще простиш, друг път - няма, но е важно да вземеш решението, убеден, че го искаш, а не защото някой ...може би....ще направи или няма да направи. Ще се справиш.

# 12
 • София
 • Мнения: 6 736
Малко силно ми идва думата изневяра за една целувка. Но не си ок с това, което е направила, пък и не говори добре за отношението й към теб. Така че, май знаеш отговора. Пък и щом основната драма ти е с чуждите реакции, значи едва ли ти е чак такава любов и на теб.

Мнението на хората принципно не трябва да те интересува, в смисъл да те тормози, но още си малък и влиянието му е силно, така че разбираемо ти е голям фактор.

# 13
 • Мнения: 8 624
Според мен, да се е възползвала от първия шанс, ако те обича. А за да ходи да се целува с този и онзи, значи хем иска да е с теб, хем да се забавлява с други. Тази нагласа няма да се промени, така че не виждам за какво да й даваш шанс. Другият път може да не разбереш, затова ли да й даваш шанс?
Недей да се настройваш към всички жени обаче заради тази. То си е до човека.

# 14
 • Мнения: 1 061
На 21 години и ти и тя още събирате житейски опит. За какво са ви прошки, съмнения, скандали? Дори не сте семейство, че да помислите за "поправка".
Изживейте си младостта и двамата, като се разделите човешки и коректно и всеки по пътя си да си търси щастието.

Общи условия

Активация на акаунт