Пазарът на недвижими имоти в България. Какво се случва реално. - Тема 59

• 41 196
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Да, те това и правят - горят всичко. Няколко пъти проверки, само веднъж ги хванаха. Сигурно са им написали акт, ама съм готова да се обзаложа, че (задължително) този акт не е написан както трябва и има голяма вероятност да бъде отменен. Все така се случва на НЕслучайните хора и фирми - пишат им некадърни актове, обжалване, отмяна и накрая съдът е виновен (помните лафа за "Ние ги хващаме, те ги пускат!"). Flushed

# 541
  • при Arctic Monkeys
Какво е мнението ви за изложение север-изток? Апартаментът е в малка тухлена кооперация, на трети реален етаж. Понеже има околни сгради, дори сутрин откъм изток почти не огрява слънце. Няма влага, мухъл, не е по студено, просто е една идея по-тъмно. Локацията е хубава, имам имот в съседна сграда и много се чудя..🧐

# 542
Позиционирай го на гугъл мапс и дай да го огледаме

# 543
Ако спалните са на север не е проблем. А вече за хол/кухня на изток си е до човек. Някои обичат по-здрачно, други се потискат от липса на светлина. НИЕ не можем да ти кажем ти как си.

# 544
  • при Arctic Monkeys
Нищо не се вижда през мапс, защото сградата е заснета само отпред. За Варна става дума. Обикновено когато купувам нещо го харесвам и действам, сега се чудя и мая и не мога да реша. Аз както и да съм няма значение, ще го отдавам под наем. Инвестиционен имот, както е модерно.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 18:47 от karmacoma

# 545
  • София
Ние гледахме апартамент със северни спални. Такъв студ беше при огледа и лек здрач. Изобщо не си се представях след време в тази спалня, но аз обичам слънчеви апартаменти.

# 546
  • при Arctic Monkeys
Тук е дневен тракт с преходна спалня на североизток и изцяло още една източна спалня. Аз винаги съм живяла на запад и юг. Пече лятото, но е слънчево и уютно. А цените във Варна просто полудяха, без никакви изгледи за промяна в скоро време. Купува се и това си е.

# 547
  • София
Перник е несравнимо по-зле от София, защото е въглищна централа и може да гори всичко.
Перник вятъра го раздухва, проблемът е като е котловина като София и студът го натисне отгоре.
Зимата Перник е значително по-чист град от София откъм замърсяване на въздуха

# 548
Перник е несравнимо по-зле от София, защото е въглищна централа и може да гори всичко.
Перник вятъра го раздухва, проблемът е като е котловина като София и студът го натисне отгоре.
Зимата Перник е значително по-чист град от София откъм замърсяване на въздуха

Спестих си писането. Понеже говорехме за ТЕЦ-овете имах предвид ТЕЦ Перник, че е по-зле от ТЕЦ София.

# 549
  • София
Със сигурност. Аз там бял пушек не съм виждала да излиза. В Земляне в София винаги е бял.

# 550
А цените във Варна просто полудяха, без никакви изгледи за промяна в скоро време. Купува се и това си е.
Ново строителство ли? А панелките знаете ли дали се търсят? От години не живея във Варна и жилището ми стои празно и заключено. Няма вероятност да се върнем. Може би наистина е време да го продам.

# 551
  • при Arctic Monkeys
Ново строителство ли? А панелките знаете ли дали се търсят? От години не живея във Варна и жилището ми стои празно и заключено. Няма вероятност да се върнем. Може би наистина е време да го продам.
Ново, на зелено, на акт 16, старо, и всичко, каквото се сетите. Днес във варненската тема имаше цитирана обява за панел на 2к евро квадрата...Ако не го ползвате, мисля, че е добър момент за продажба.

# 552
Със сигурност. Аз там бял пушек не съм виждала да излиза. В Земляне в София винаги е бял.

Всъщност при горене на газ би трябвало да е ...никакъв. Нищо да не се вижда от тънките комини. Белият пушек е пара. Не знам от къде се вижда.

# 553
Ново, на зелено, на акт 16, старо, и всичко, каквото се сетите. Днес във варненската тема имаше цитирана обява за панел на 2к евро квадрата...Ако не го ползвате, мисля, че е добър момент за продажба.
Може ли линк към варненската тема? Локацията не е от най-добрите, но става все по трудно да ангажирам възрастните ми родители да го наглеждат. Обезопасено е, но се знае че е необитаемо. Не искам да го отдавам под наем.
Редактирам се, намерих темата!

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 10:31 от MagniМ

# 554
  • София
Да се похваля, купихме си най-накрая и гараж в комплекса на Слънчев бряг.
Покупната му цена, два пъти по-ниска от данъчната оценка...

Общи условия

Активация на акаунт