Абонаментни кутии в България - Тема 21

• 53 784
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Лайка или лавандула.

# 586
С лавандулата много трябва да се внимава- изсушава кожата.

# 587
Аз ползвам от много време и не я изсушава. Добре ми действа. Кожата ми е нормална към смесена. За младежи много помага при акне.

# 588
  • София
Аз обичам роза и лавандула. Малко избягахме от темата. 😁

# 589
🙋🏻 За дерматит аз ползвам флорална вода от маточина и за първи път не стигам до кортикостероидния крем 👐🏻
Лайка - за екземи 👍🏻

PS Кибрит - поръчана...да не я мисля 😁

# 590
Да ви разсмея малко....преди 3 месеца ми изпратиха PrettyBox ,без да съм я поръчвала, без абонамент...Свързах се с тях, коментирахме ситуацията. Станало било объркване, казаха че ще пренасочат пратката. Няколко дни по-късно ми звъни любезния господин да ме уведоми, че пратката ми престоява в офис...айде пак обяснявай...опита се да ме убеди все пак да я взема, отказах. Следващия месец отново получавам кутията. Дежа Вю - всичко отново се повтаря с разликата, че им припомних историята от предишния месец и ми гарантираха уж, че ако съм попаднала някак в списъка с абонаментите по погрешка, ще ме премахнат от него. Този месец пак я получавам...което вече говори говори много зле за тях...или нямат никаква комуникация и координация в екипа или нз. Даже няма да им вдигна тел. 😆

# 591
Дойдоха ли ви кутиите от гб 😇споделете какво има 😇

# 592
Дойдоха ли ви кутиите от гб 😇споделете какво има 😇

Моята е дошла днес, но чак след 17ч ще я взема ...Disappointed

# 593
  • Стара Загора
И аз получих много мил смс от Goodbox, че кутията ме чака в офиса на Еконт, но ще я взема след час два.

# 594
Аз чакам у дома гб с леоекспрес, надявам се скоро да дойде... Simple Smile Ще кача, ако някой не ме изпревари.

# 595
  • Варна
🌸 Книжна кутия за Жената
🍀 Жените сме ангели и имаме супер силата, дори и някой да пречупи крилете ни, да продължаваме да летим. 🌸
🌷 Книга по избор
🌷 Чаша за кафе/чай
🌷 Луксозна ароматна свещ
🌷 Послание/стих за жената
🌷 Изненада
Специално ПРЕДЛОЖЕНИЕ за всички ДАМИ! 👌✅
Редовна цена: 39,90 лв.
Цена за дами: 35 лв. 💟
https://www.facebook.com/book1box

# 596
Аз чакам у дома гб с леоекспрес, надявам се скоро да дойде... Simple Smile Ще кача, ако някой не ме изпревари.
Аз я чакам в работата. Предния път, като поръчвах, си дойде на деня, някъде към обяд - ранния следобед. Дано да дойде днес, че не съм поръчвала нищо от миналото лято и се вълнувам много!!!

# 597
GB  за нетърпеливите. Извинявам се за качеството на снимките, в колата снимах на бързо.

# 598
GB  за нетърпеливите. Извинявам се за качеството на снимките, в колата снимах на бързо.

Благодаря, изглеждат супер нещата - така като гледам всичко ще си ползвам. Нямам търпение да я взема ...

# 599
Много съм доволна и аз от Гуудбокс. 90% от нещата ще си използвам. Като цяло този месец и Кибрит, и Гуудбокс няма да ми залежават.

Общи условия

Активация на акаунт