Абонаментни кутии в България - Тема 21

• 53 775
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Оо, страхотно изглежда гудбокс, май само това масажно масло няма да ми влезе в употреба. Макар че може би и то може нещо да му се измисли.

# 601
Кутията много ми харесва❤ Сега още повече ме е яд, че не успях да я поръчам. Ако някоя от вас не я иска аз с удоволствие ще я взема 🙂

# 602
  • Стара Загора
Аз нямам нужда от спиралата, масажното олио и нощната маска.

# 603
Страхотно изгежда Гуд Бокс, много се радвам че я поръчах! Ще си ползвам всичко с кеф! Нощната маска е особено приятна изненада, отдавна искам да пробвам подобно нещо Blue Heart

# 604
Аз нямам нужда от спиралата, масажното олио и нощната маска.
Писах Ви на лично

# 605
Изглежда много добре като цяло цена,продукти като направя почивка ще следя май основно гб ♥️

# 606
За цената си мисля, че е супер ГБ. Имаше семенца за цветя 🌿🥀в едната опаковка, на серума мисля, да не ги изхвърли те, че аз почти бях забравила, хем се зачудих, стои някак замъхен картона и си викам искали са да го докарат плюшен ☺️🙊🥳
Масажното масло може да се ползва за масло за пети, лакти. Аз не харесвам аромат на шоколад в козметика, номисля, че няма да е излишно. 💝

# 607
Не успях да поръчам goodbox навреме и сега още повече ме е яд Tired Face ако някой не си я харесва, ще му я взема с удоволствие Grinning

# 608
Може ли да снимате и другата страна с информация за останалите 4 продукта... да прочетем повече подробности 😊 ако е удобно 😇

# 609
Може ли да снимате и другата страна с информация за останалите 4 продукта... да прочетем повече подробности 😊 ако е удобно 😇

# 610
И мен ме е яд, че не я поръчах, а имах намерение. Докато се усетя и беше свършила.

# 611
И аз докато реша да я поръчам и беше изчерпана. Ако на някоя от вас не и допада, пишете ми, ще я взема Simple Smile

# 612
Пристигна и моята, потвърждавам си предния коментар, страхотна кутия.
Това със семенцата в опаковката на серума е топ идея, 10 точки за Грифиндор 🤣.
Нощната маска страшно ме зарадва, обичам нощни кремове и маски много.
Дали мога преди нея да слагам серума, как мислите, или серума на naobay? Че вечер редувам 1 вечер шипково масло, 1 вечер symbiosis London с aha киселини,  и не мога да го вмъкна вечер при тях, а не искам 4 различни вечерни... 🤣

# 613
  • София
Картите ги имам.
Ексфолианта на Jorjobe също се чудя дали не е бил в някоя кутия и да ми е някъде в запасите. Simple Smile
Та ще се почудя.
Картите заслужават ли си? Продуктът на Jorgobe е крем за нощна грижа. Мисля, че не е бил до сега в кутия на Кибрит. Ексфолиантът е на Milanesi.

Картите си седят в кутията. Laughing Но от снимките се вижда какво представляват.

За Jorgobe проверих специално за Кибрит, че не е бил. Чудех се за някоя от другите.

Goodbox ме чака в Еконт. Шампоан не ми трябва, но пък на описание звучи добре.
Най-много се кефя за семенцата. Simple Smile

# 614
Браво на Good box ,чудесен подбор.
Разнообразни и интересни продукти.
Аз също я изпуснах,предпочетох Кибрит,но както казах в предходен коментар - скучна кутийка :/
Със сигурност ще чакам с нетърпение следващата на Good box още от сега 😁

Общи условия

Активация на акаунт