Абонаментни кутии в България - Тема 21

• 53 780
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
На мен специалната кутия ми допада доста. Бих ползвала всичко в нея, а това си е рядкост. Обичам скрабове за тяло и въпреки, че ползвам само един определен бих пробвала този на Миланези с удоволствие. До сега не съм пробвала продукти на Саф и wooden spoon и ще ми е интересно да видя защо е цялата тази еуфория по тях. Този месец от чудене изпуснах всички кутии та мога да прежаля иначе леко високата цена.
Някой знае ли дали и Goodbox ще имат подобна кутия за март?

# 571
От скоро се запасих със сериозно количество флорални води, най-разнообразни 😊 Тази за пигментни петна я нанасям с памучен тампон на измито и подсушено лице, след това слагам крем. Тази с коприва си я впръсквам в косата, а друга - по кожата на ръцете за кожни екземи. Казват, че с флорална вода също може да се почиства лицето, за сега не съм пробвала.

Въпрос: тези, които в момента имат действащ предплатен абонамент към Кибрит какво ще получат през месец март?
"📯 Нежната кутийка комбинира най-прекрасната грижа за женските месеци и ще бъде единственото издание за месец март."
При това положение те ми отговарят:
"Подаръчната кутийка Beauty Rituals не е част от абонаментите, които предлагаме. Simple Smile"

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 16:17 от Джованиа

# 572
На мен специалната кутия ми допада доста. Бих ползвала всичко в нея, а това си е рядкост. Обичам скрабове за тяло и въпреки, че ползвам само един определен бих пробвала този на Миланези с удоволствие. До сега не съм пробвала продукти на Саф и wooden spoon и ще ми е интересно да видя защо е цялата тази еуфория по тях. Този месец от чудене изпуснах всички кутии та мога да прежаля иначе леко високата цена.

мисля, че е тази :
https://goodbox.bg/page/you-are-beautiful

# 573

мисля, че е тази :
https://goodbox.bg/page/you-are-beautiful

Аз мислих,че тази е специална за февруари, но ако ще е само тази то на Кибрит ми допада повече въпреки по-високата цена, а обикновено е обратното.

# 574
  • София
Аз много ползвам флорални води.

Инсче тази маска за коса съм я имала от друга кутия и не й бях фен.

Коя кутия?

На мен ми харесва Beauty Rituals, но съм зарината с кремове. Картите ги имам.
Ексфолианта на Jorjobe също се чудя дали не е бил в някоя кутия и да ми е някъде в запасите. Simple Smile
Та ще се почудя.

Нямам смс за Goodbox още.

# 575
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Чудя се дали да поръчам мартенската специална кутия на Кибрит за подарък на майка ми.
Картите(толкова ненужни в такъв тип кутия) и скраба ме спират да Уауна.

# 576
Да и аз видях сега че кибрит отговарят,че няма да имат мартенска кутия👍
 Привет, няма да имаме отделно издание за месец март. 🤗
Който има абонамент следващата му от абонамента ще е през април

# 577
Картите ги имам.
Ексфолианта на Jorjobe също се чудя дали не е бил в някоя кутия и да ми е някъде в запасите. Simple Smile
Та ще се почудя.
Картите заслужават ли си? Продуктът на Jorgobe е крем за нощна грижа. Мисля, че не е бил до сега в кутия на Кибрит. Ексфолиантът е на Milanesi.

# 578
Мислех да поръчам специалната кутия на Кибрит, но нямам нужда от кремове. Ако някоя от вас не иска ексфолианта на Миланеси, бих го взела.

# 579
  • Варна
Картите са най доброто в тая кутия. Може да ни научат да не поръчваме повече кутии и да не се затрупваме с козметика Laughing

# 580
Харесах идеята зад картите и си викам: Кутията няма да поръчам, ама картите мога и да си взема. Да, де, ама видях показаните карти. "Вземете си два часа само за Вас". Алоооо, имам две деца, които не са тръгнали и на ясла още

# 581
Аз си поръчах специалната кутия, най-вече заради крема на Уудън Спун. Само, че ще ме е много яд, ако за 8-ми март пуснат намаление или безплатна доставка на тази кутия 😒

# 582
Кибрит и на мен ми допада, ама с 10 лв отгоре от миналата година - айде не мерси. Инфлация, ама вече взеха да се подиграват с нас. 70 лв са много са бюти бокс. Аз повече от 55 лв не бих дала.
Според мен с тази цена се нахендриха и няма да имат много поръчки.

# 583
А за атопичен дерматит на дете каква флорална вода би помогнала? Имам няколко, ама нещо не им намирам приложение.

# 584
Лайка или безсмъртниче, аз ги ползвам все още след раздразнението на кожата.
Най-добри за мен ca на Amelie.

Общи условия

Активация на акаунт