Абонаментни кутии в България - Тема 21

• 54 650
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Нетърпелива ли си да разкриеш част от 6⃣-те изненади на обща стойност над 340 лева, които те очакват в кутийката за #февруари?!
👐 Ето ги и тях:
🦄 Комбинация от допълваща се луксозна грижа за коса
🌿 Нежна възстановяваща прегръдка за кожата на лицето от датския бранд Skon Skincare
💧 Продукт за ежедневна употреба от любим български бранд
📚 Некозметична изненада, с която да се отдадеш на почивка и приятни моменти...
🤫 Досещаш ли се вече какво  те очаква? 👌
🛍 Открий и поръчай своята месечна доза щастие с #безплатна доставка сега!

За коя кутия е този тийзър? Слагайте името, моля Simple Smile

Кибрит е 😊

# 76
Не бях забелязала, че съм пропуснала името. Поправено е, а кутията е на кибрит за месец февруари.

# 77
Според мен са:
1. Комбинация от допълваща се луксозна грижа за коса - така написано си мисля, че са два продукта - шампоан и маска/балсам
2.нощен крем за лице
3.душ гел/лосион
4.книга

# 78
  • Over the rainbow
Аз пък в сайта на Milanesi не откривам продукти за коса....

# 79
И аз точно това видях преди малко в инстаграм- грижа за коса от Milanesi, но те нямат все още такъв продукт пуснат на пазара. 🤔 Май ще пропусна и този месец. Още повече, че нощният крем е 30мл, което ми е малко.

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 23:41 от BettyBoop

# 80
Къде видяхте дА казват, че ще е на тази марка?

И аз точно това видях преди малко в инстаграм- грижа за коса от Milanesi, но те нямат все още такъв продукт пуснат на пазара. 🤔

# 81
Изкочи ми в инстаграм, но сега не го намирам. Възможно е да са го изтрили.

# 82
Ох дано не е поредният продукт, “създаден специално за Кибрит”. Наскоро имаше два продукта на Milanesi в една кутия, ще ми дойде малко в повече ако пак са те😀без лоши чувства, просто бих искала да пробвам нови марки. Все още съм на кантар дали да поръчам 🙄

Изкочи ми в инстаграм, но сега не го намирам. Възможно е да са го изтрили.

# 83

ПП. Мисля, ще това е книгата. На снимката от Кибрит се вижда името на автора:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 00:35 от *Didi*

# 84
Тъкмо си мислех, дали да не си взема Кибрит, но с тази книга тотално ме изгубиха. 😂
Ако толкова им се слага нещо книжно, да сложат ваучер за книжарница. 😂😂 Поне да си избере човек нещо читаво...
Или книгодрешка, ако ще и рекламна с логото им да е, поне е полезна. Wink
Честно казано, мен много ме дразнят тия неща в кутиите, книги, свещи, бисквити, дъра бъра. Ако ще е кутия за козметика, значи очаквам вътре козметика, евентуално козметични аксесоари, нищо друго.

# 85
Благодаря за скрийншота! Аз съм пас този месец. Видях, че въпросната Десислава Христова има и някакви органайзери, но те не са налични (просто бях настроена за планер 😂) и прочетох 2 странички от книгата Усещане….. няма смисъл да се ядосвам после.

Иначе беше обсъждано вече, че Кибрит не е козметична, а “лайфстайл” кутия според ФБ страницата им. Ако търсите козметика само, може би пробвайте с Belle.

ПП. Мисля, ще това е книгата. На снимката от Кибрит се вижда името на автора:
Скрит текст:

# 86
И с безплатната доставка, не може да ме изкуши тази кутия на Кибрит. Дано има подготвена някаква специална кутия с интересна козметика.

# 87
Мислех, че ще сложат някоя...как да кажа...по-свястна книга.
След като вчера случайно попаднах на предаване по Нова ТВ и точно тази дама беше гост, е не...няма как да си причиня нейна книга.-
Ще откажа Кибрит категорично.

# 88
Браво и заглавието разгадахте😇🎉🎉
Ами ще я видя тази книга,поръчала съм кутията

# 89
Аууу сериозно ли ще е тази книга?! Силно се надявам да е някой от органайзерите на авторката, които изглеждат (поне външно) чудесно. Сериозно се замислям да откажа кутията, макар че много искам да пробвам нощния крем.

Общи условия

Активация на акаунт