Абонаментни кутии в България - Тема 21

• 53 843
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
А самите сладки различни ли са всеки месец?
Да, различни са. В един момент започват да се повтарят, но като цяло два поредни месеца бисквитите са различни. Може да им се обадите и по телефона за повече информация. Винаги има декорирана меденка, но с различен мотив - сефа е сърце, есента имаше листо, по Коледа е коледна, септември беше на тема училище.

# 451
Взех си кутията на Good box. Първи впечатления - всичко ухае много нежно, еликсира наистина напомня леко на Жадор, но съм с грим и не съм го тествала. Тонера не ми беше необходим, но пък той е само 100 мл. така че все ще го изразходя, а и той мирише много свежо и цветно на парфюм. Лосиона за тяло се разнася по-лесно по кожата, сравнено с моя любим Еолия от кутията декември, но почти не мирише, може би ми напомня на пудра захар като аромат. Пръснах от спрея за тест, но освен че и той ми допада като аромат друго за сега не мога да кажа. Душ-гела едва ли ще го ползвам, крема за ръце на същата марка не беше лош от предна кутия, но като видях made in Полша нещо не ми вдъхва доверие. Това може би защото бях взела за Коледа мъжката кутия и измивния гел не се хареса на мъжа ми, а пак беше полски. Naobay няма да го отварям още, но нещата които съм пробвала не са никак лоши, имат един особен аромат, с който се свиква но пък ми харесва как действат, което е по-важното. Малко дълго стана, но надявам се да съм била полезна на някого все пак 😊

# 452
# 453
  • Варна
Взех си кутията на Good box. Първи впечатления - всичко ухае много нежно, еликсира наистина напомня леко на Жадор, но съм с грим и не съм го тествала. Тонера не ми беше необходим, но пък той е само 100 мл. така че все ще го изразходя, а и той мирише много свежо и цветно на парфюм. Лосиона за тяло се разнася по-лесно по кожата, сравнено с моя любим Еолия от кутията декември, но почти не мирише, може би ми напомня на пудра захар като аромат. Пръснах от спрея за тест, но освен че и той ми допада като аромат друго за сега не мога да кажа. Душ-гела едва ли ще го ползвам, крема за ръце на същата марка не беше лош от предна кутия, но като видях made in Полша нещо не ми вдъхва доверие.
И аз бях скептично настроена към полския крем за ръце, обаче е много добър и си върши работата. Аз не експериментирам с кремовете а ръце, но този се доближава до това което ползвам. Дайте му шанс!

# 454
Взех си кутията на Good box. Първи впечатления - всичко ухае много нежно, еликсира наистина напомня леко на Жадор, но съм с грим и не съм го тествала. Тонера не ми беше необходим, но пък той е само 100 мл. така че все ще го изразходя, а и той мирише много свежо и цветно на парфюм. Лосиона за тяло се разнася по-лесно по кожата, сравнено с моя любим Еолия от кутията декември, но почти не мирише, може би ми напомня на пудра захар като аромат. Пръснах от спрея за тест, но освен че и той ми допада като аромат друго за сега не мога да кажа. Душ-гела едва ли ще го ползвам, крема за ръце на същата марка не беше лош от предна кутия, но като видях made in Полша нещо не ми вдъхва доверие.
И аз бях скептично настроена към полския крем за ръце, обаче е много добър и си върши работата. Аз не експериментирам с кремовете а ръце, но този се доближава до това което ползвам. Дайте му шанс!
Кремчето за ръце си го ползвам, но за душ-гела не съм сигурна, че ще е подходящ за мен. По съвет на дерматолог ползвам само такива за атопична кожа. Този на Куеши например, който беше в януарската кутия мисля, изобщо не е за мен. Пробвах го веднъж и не усещам каквато и да било хидратация. Някой ако го иска ще му го изпратя 😊

# 455
  • Варна
Кремчето за ръце си го ползвам, но за душ-гела не съм сигурна, че ще е подходящ за мен. По съвет на дерматолог ползвам само такива за атопична кожа. Този на Куеши например, който беше в януарската кутия мисля, изобщо не е за мен. Пробвах го веднъж и не усещам каквато и да било хидратация. Някой ако го иска ще му го изпратя 😊
Е щом е така, не го ползвай.
Аз съм с атипична кожа зимата- ползвам само неща за атипична кожа.
Лятото съм добре и си позволявам ароматизирани душ гелове и боди лосиони.

# 456
Вчера си взех кутията с продукти на Монускин  и веднага ги изпробвах. Да, но тази сутрин сложих околоочния и кремчето и ми щипе/пари на очите. С тези мои очи не мога да пробвам нищо. Ще им дам още 2-3 дни шанс и ако продължава, ще трябва да се разделя с продуктите. А така исках да ги изпробвам, толкова положителни мнения четох, ама....

# 457
  • Over the rainbow
Кутията на Ралица Генчева

# 458
Какво точно съдържа? 🌸🌸🌸
Аз следя и otter crate там май са разкрили само книгата 🙄
Бих си поръчала някоя кутия с книга идните месеци 🌸

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 13:34 от Mimi9999

# 459
  • Over the rainbow
Съдържанието е книгата на Ремар, био бисквитки, ароматизатор за дрехи, пакетче чай и плик, с декоративни елементи, който може да бъде използван за написване и изпращане на любовно писмо. Така е записано. За мен стойността на кутията за това съдържание е доста.

# 460
Работилничка бисквитките е много добра кауза наистина. Аз също научих за тази кутия от тук. Оттогава съм си направила абонамент. Бисквитките са наистина разкошно вкусни. С нетърпение чакам и аз февруарската кутия Simple Smile))

# 461
Каква е каузата. Гледах страницата им във ФБ, но не открих информация.

# 462
Аз имам добро усещане за специалната кутия на Кибрит. Дано само не и сложат цена 60-70 лв, защото това ще е поредното разочарование от тяхна страна.

# 463
Някой получи ли Heybea да я снима Simple Smile

# 464
Каква е каузата. Гледах страницата им във ФБ, но не открих информация.
Хора с увреждания ги правят, ако не греша и за благотворителност.

Общи условия

Активация на акаунт