Абонаментни кутии в България - Тема 21

• 53 838
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
А dea.vibes започна ли да показва лицето си, когато я следвах упорито го криеше. В такъв случай няма как да й се доверя за рутината без да съм видяла, какъв ефект има на нея самата Simple Smile

# 481
А dea.vibes започна ли да показва лицето си, когато я следвах упорито го криеше. В такъв случай няма как да й се доверя за рутината без да съм видяла, какъв ефект има на нея самата Simple Smile

Абсолютно, и аз съм на същото мнение... Досега не я бях чувала даже, влязох и в профила да разгледам,и то само реклами и платени публикации. Нито една реална нейна снимка. Как да й се доверя ...

# 482
Вече и аз взех да се бъркам кой какви кутии пуска специални,месечни 😄кои са разкрити,кои не ...

# 483
Аз си взех новия серум на Амелие тази седмица, все още ми е рано да видя ефект, но мирише приятно, попива бързо и кожата е мека след това.

# 484
На цена от 59лв е само околоочният крем. Жалко.. Имам два:)
А хубав ли е крема? Аз нямам околоочен и силно се надявам този месец да ме зарадват. 👀

# 485
Аз съм доволна. По принцип харесвам продуктите на Saff. Дневният и нощният крем също са хубави, но според мен са за малко по-суха кожа. За кожа склонна към омазняване вероятно ще са тежки.

# 486
ОБЕЩАНИ!
Подарявам серума на Saff, само пробван 2-3 пъти, и няколко мостри на Clay маската и нощния крем.

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 18:09 от *Didi*

# 487
  • София
Ако са свободни, ги искам за мен. 🤗

# 488
Единствено серума малко ме притеснява. Миризмата ми идва доста тежка и сякаш започвам да се задушавам като го ползвам. Някой забелязал ли е подобна реакция?

# 489
💜SNEAK PEEK💜 Нещотърсачите знаят, че очакваш нещо истинско #вълнуващо и са готови да ти разкрият част от новото специално издание! 🎉

💝 Подготвихме кутийка, която събира в себе твоите любими козметични брандове - Saff Beauty, Wooden Spoon, Milanesi Skincare, Jorgobé Skin Care, Eclat-Skin London и специална #lifestyle изненада от Charly Wilde. ⭐

🥰 Можеш ли вече да разпознаеш кои продукти те очакват в изданието?
👐 Сподели ни в коментар кой от тях искаш да опиташ първо?

💃 Обещаваме ти, че всички изненади в кутията ще ти подарят прекрасна грижа и много, много вдъхновение. 💆‍♀️
Кибрит фб

# 490
Все си мисля, че това, което прилича на книга е на Ралица Генчева "Когато тръгвай значи остани" с 50 стихотворения на отделни картички. Много подходящо за празника, супер красиво издание!
Силно се надявам на цена на кутията до 50 лв., но едва ли...

Охо, променям си мнението, това трябва да е продукта:https://charlywilde.com/products/karti?_pos=4&_sid=c4043e28e&_ss=r

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 20:49 от tarantula87

# 491
Това са моите две предположения, които набързо успях да открия😁може би и wooden spoon grey hair спрея

https://charlywilde.com/collections/минимализъм/products/karti

https://saffbulgaria.com/en/product/hydralift-eye-complex-saffron-rose/

# 492
А възможно ли е да е душ гел на wooden spoon,гледах сайта,опаковките 😇🙄🙄

# 493
В сайта на Wooden spoon не намирам продукт на стойност 64.95лв.
На Saff май е околоочния, на Eclat се надявам да е маската за коса, която е на стойност 81.90. На Миланеси по цена не откривам продукт, може би ще е някоя от маските им или отново нов продукт, който все още не е наличен в сайта.

# 494
  • Варна
Тази кутия на Кибрит ще е месечната или отделно издание?

Малко отзиви за Белбокс -
Крема е интересен - допада ми.
Ружа - по-скоро ми е неудобен за ползване, нещо не се разнася като хората и става на петно. Не е моето.
Гланца за устни е с ужасен оранжевеещ цвят  - не бих го носила.
Флоралната вода - не ми харесва аромата - така че още се чудя, за какво ще я ползвам.
Скраба за лице е хубав, но аз предпочитам малко по-твърди частици, но ще си го доизползвам.

Ще изчакам малко да разкрият нещо за март и най-вероятно ще прекъсна абонамент. Особено ако продукта на Ми Аманте е крема за коса, тъй като го имам и въпреки хилядите положителни коментари - за мен той не прави чудеса...

Общи условия

Активация на акаунт