Абонаментни кутии в България - Тема 21

• 53 768
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! В минала кутия на кибрит имаше една терапия за кожички и нокти, някой ползвал ли я? Днес сутринта реших да я извадя и да си сложа, но то е напълно сухо. На четчицата няма никаква течност, тръсках го, но не- напълно сухо е. Каква му е идеята на това нещо и така ли трябва да е? Ако някой го е ползвал да сподели как е при него?

# 631
Пробвах нощната маска за лице от кутията на Good box. Божествен аромат, а на сутринта кожата ми беше много мека.
Някой може ли да сподели как е спиралата за мигли, че ми е интересно? Не искам да отварям моята, защото имам нова на един месец.

# 632
  • Варна
Здравейте! В минала кутия на кибрит имаше една терапия за кожички и нокти, някой ползвал ли я? Днес сутринта реших да я извадя и да си сложа, но то е напълно сухо. На четчицата няма никаква течност, тръсках го, но не- напълно сухо е. Каква му е идеята на това нещо и така ли трябва да е? Ако някой го е ползвал да сподели как е при него?
Натиска ли го отгоре. Като химикалка е.

# 633
Пробвах нощната маска за лице от кутията на Good box. Божествен аромат, а на сутринта кожата ми беше много мека.
Някой може ли да сподели как е спиралата за мигли, че ми е интересно? Не искам да отварям моята, защото имам нова на един месец.

Цапа ли калъфките? Имам лош опит с една нощна маска, остави ми мазно по възглавницата.

# 634
С две ръце подкрепям мнението за маската от Гууд бокс. Не оставя следи, защото попива хубаво в кожата. Нанесох я 10-15 мин преди лягане и се втрещих как ще си легна с нея така, докато се приготвя- тя беше попила. Кожата на лицето ми е мека и някак сочна бих казала.
Пробвах и серума с ниацинамид- поне до момента нямам проблем с очите от козметиката.

Сега, ако не ми и залюти на очите, цената няма да си има.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 10:05 от МамаНаПринцеси

# 635

На мен ми харесва много спиралата  - добре разделя миглите и ги издължава.
Пробвах и серума - не е мазен като олио, попива веднага.
Крема за ръце само не ми хареса аромата му особено ( много ми е сладникав), но пък омекотява хубаво кожата.

# 636
Току-що и спиралата пробвах. По принцип не обичам такива четки, но тази е добра. Самата спирала ми се видя една идея по-суха от тези, които съм използвала до момента. Бързичко съхне- докато сложа на дясното око първия слой, на лявото беше позасъхнала и малко трудно нанесох втория слой, но пък им придаде плътност още от корените и ги разделя, а не ги слепва и да стоят изкуствено.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 12:06 от МамаНаПринцеси

# 637
Ми не, ще пробвам. А  каква е консистенцията? Като олио ли е?

# 638
  • Варна
Ми не, ще пробвам. А  каква е консистенцията? Като олио ли е?
Не е като олио. На мен на спирт ми мяза и попива.

# 639
Момичета, нека когато критикуваме да бъдем обективни. Аз се регистрирах тук точно затова. Подведена от суперлативите за „супер“ и „божествени“ продукти поръчах коледното издание на прехвалената кутия. Е, изхвърлих два от най-скъпите продукта. Не съм адвокат на Кибрит, просто изказвам мнение, но не е честно да ги обвинявате в липса на творчески подход , когато те са най-нестандартни. Мицеларна вода скоро не е имало, а тампоните за почистване са нещо ново и ,между другото, добре работещо. Марките козметика също са им най-добрите . Книгата беше фал, но ако сте чели коментарите, бяха подведени от желанието на клиентите .

# 640
Моята кутия на Good box още я няма 🤔

# 641
Момичета, нека когато критикуваме да бъдем обективни. Аз се регистрирах тук точно затова. Подведена от суперлативите за „супер“ и „божествени“ продукти поръчах коледното издание на прехвалената кутия. Е, изхвърлих два от най-скъпите продукта. Не съм адвокат на Кибрит, просто изказвам мнение, но не е честно да ги обвинявате в липса на творчески подход , когато те са най-нестандартни. Мицеларна вода скоро не е имало, а тампоните за почистване са нещо ново и ,между другото, добре работещо. Марките козметика също са им най-добрите . Книгата беше фал, но ако сте чели коментарите, бяха подведени от желанието на клиентите .
Разбира се, всеки тълкува творчеството по различен начин. Затова и не можем да твърдим, че който не споделя мнението ни, е критичен, само защого не сме съгласни с него.
За мен няма нищо “творческо” в тампони за почистване, ако ще да са и от нишки, тъкани от самодиви на пълнолуние. Мицеларна вода за мен също не е върха на творческото мислене, но пък е имало в кутиите.
Да не би да твърдите, че “Кибрит” са сложили книгата не защото е била тяхна идея, а защото са били “подведени”, а всъщност са имали далеч по-интересни идеи от книга?!?! А не били следвало, като добри търговци, да следят трендове и таргет?! Сигурна съм, че и човек, който няма собствен бизнес, не се оставя така лесно да бъде “подведен”.
И може би смятате, че не са имали никакъв избор да изберат някакво друго заглавие?!  Simple Smile
Още преди седмици се коментираше, че подборът на книга не беше успешен.
Вярно, обещаха много, а обещанията са вид отговорност. Поняго дори е по-добре и без тях.

# 642
  • София
https://instagram.com/fashion.boxed?utm_medium=copy_link

Някой пробвал ли е? Снощи я видях, в един влог.

# 643

Аз бях една от клиентите, които искаше книга в кутиите. Направих си абонамент заради това, защото изпуснах месец октомври и съжалих. Заредих се с максимално положителни мисли относно книгата, дори и всички да пишеха, че не става. По принцип не чета любовни романи, а в такъв вид кутии не очаквам друго. Интересно ми бе да прочета нещо различно и наистина очаквах книга която повечето ще харесат. Не исках да пиша лоши коментари без да съм я прочела, дори спорих с хората от групата, които бяха предупредени. Сега съм съгласна с тях.
Ако ще се слага нещо, което клиентите са пожелали и искат да ги зарадват, нека сложат нещо, което наистина ще ги зарадва и ще оправдае очакванията им, а не да отбиват номера с това тефтерче, просто за да сложат искания продукт, който няма да се хареса на никого.

# 644
Пфу,направо ме е яд че изпуснах ГБ, поръчах само Бел,докато се наканя и начудя..ако някой не хареса спиралата или нощната маска бих се радвала да ги пробвам.От Бел много ми хареса нощния крем,скраба за лице не ме впечатли особено,течният руж не съм го пробвала,както и гланца.Водата ще я ползвам за премахване на грим,справя се чудесно с това,само аромата не ми допада.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 13:16 от Феичка*

Общи условия

Активация на акаунт