Абонаментни кутии в България - Тема 21

• 53 742
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте. Получихте ли си кутията? Моята още я няма и съм изключително разочарова. Дори не съм влизала тук, за да не видя какво има в нея, но от ГБ ме шамаросаха с издаването на продуктите... Голям автогол си вкараха.
Моята кутия на Good box още я няма 🤔

Пратете им номер на поръчката, за да проверят какво се случва. Поръчвам всеки месец кутията от самото й начало, никога не ми се е случвало да не дойде на първия ден, който е обявен за начало на доставките. Поръчвала съм до офис и до адрес.

# 661
  • Варна
Може проблема да е в куриерската служба. Пишете на Good box.

# 662
Писах им и се изивниха, но проблема не бил при тях и казаха, че ще се свържат с куриера и ще помолят да дойде в петък. Е...петък мина, кутия няма. Поне да не я бяха разкривали... Това е изключително неприятно
Здравейте. Получихте ли си кутията? Моята още я няма и съм изключително разочарова. Дори не съм влизала тук, за да не видя какво има в нея, но от ГБ ме шамаросаха с издаването на продуктите... Голям автогол си вкараха.

Пратете им номер на поръчката, за да проверят какво се случва. Поръчвам всеки месец кутията от самото й начало, никога не ми се е случвало да не дойде на първия ден, който е обявен за начало на доставките. Поръчвала съм до офис и до адрес.

# 663
На мен ми се случи с първата кутия, която бях поръчала от тях. Поръчах я до адрес и имаше забавяне с около седмица.
От тогава поръчвам до офис и всичко е точно.

# 664
Аз като цяло не мога да разбера защо фирми, на които очевидно не им липсват поръчки и всеки месец кутиите им са разпродадени доста преди доставката... използват куриери като Лео, Млео и всякакви подобни аматьори. Последният път като ми доставяха ГБ, бях поръчала на майка ми да посреща куриера. Първо 3 пъти ми звъня да му обяснявам адреса, който не е труден по принцип, после му е било трудно да сметне колко е 50лв минус стойността на кутията. Да не говорим, че повечето им куриери приличат на рецидивисти и говорят като каруцари. Изобщо... Защо просто не използват Спиди и Еконт и за доставките до адрес? Излагат се.

# 665
Да, кутията дойде на 17-ти - февруари, така че е валиден до 17-ти март.

Кодът беше валиден до 30 дни след получаване на кутията.

Здравейте, исках да попитам дали случайно има някой, който си пази кода за отстъпка от zelen.bg, който беше в кутията на good box и няма да го използва? Много благодаря предварително! 😊
[/quote]

# 666
🌸 SNEAK PEEK 🌸 През Март в BelleBox ще откриеш ШЕСТ изненади от шест различни бранда, твои само за 24.99 лв. 🎉 Очаквай подходящия за всеки тип коса крем с пантенол и масло от ленено семе Ella Renew Boutique на @miamanteprofessional , който редуцира цъфтежа и осигурява на косата блясък, мекота, плътност, здравина, хидратация, както и топлинна и UV защита ✨ Бъди готова да се насладиш и на обогатената с кератин и масло от шеа водоустойчива спирала Black Magic от @eyeko , която ще подхрани, издължи и извие всяка твоя мигла и ще ти осигури драматичен обем през целия ден 😍

#SpoilerAlert🚨 Освен спиралата и крема за коса без отмиване, през най-нежния месец от годината BelleBox ти поднася и 👇

👄 Веган изкушение за устни с дълготрайна формула, наситен цвят и безупречен матов финиш

💛 Вълнуващ козметичен аксесоар, който ще се превърне в идеалното попълнение към грижата за лицето ти

🌿 100% натурален продукт срещу несъвършенства, обогатен с екстракт от мента и органично масло от нигела

💦 Хидратиращ комплимент от @mixa.bulgaria

🚚 Доставките стартират на 28.02.

Ако все още не си се абонирала, можеш да го направиш през нашия сайт и да получиш първата си кутия през Март 🌷

# 667
Здравейте, исках да попитам дали случайно има някой, който си пази кода за отстъпка от zelen.bg, който беше в кутията на good box и няма да го използва? Много благодаря предварително! 😊

Аз ще Ви дам моят код за отстъпка - няма да го ползвам Simple Smile
Само, че ще е малко по-късно, че съм на работа.
Пишете ми към 18.30ч примерно да не забравя.

# 668
Май пак ще има червилце,след серума и гланца ще е трети от Бел 😃
Някакъв коректор,може би🙄
А какъв ще е този аксесоар 🙄
🌷🌷🌷

# 669
Мисля, че съм ползвала тази спирала Black Magic от @eyeko и ми хареса, но моите мигли по принцип са дълги.

Относно куриерите - случи ми се същото нещо с първата ми поръчка на Кибрит. "Изгубиха" кутията незнайно как?!!  Обадиха се да се извинят, но това беше първата и последната надявам се поръчка чрез тях. Вече използвам доставката само до офис чрез другата фирма, въпреки че ми е на 10 км разстояние. Компенсация получих, разбира се от Кибрит, въпреки, че нямаха вина. Purple Heart

# 670
  • София
Харесвам спиралните на eyeko!

# 671

Ами не......и аз съм много разочарована 😕

# 672
Обещаха ми за днес, но като гледам как напредва времето, много се съмнявам. Ако продуктите не ми харесваха толкова, направо щях да я отменя. 🤣

Ами не......и аз съм много разочарована 😕

# 673
Аз бих се радвала ако ГБ включат в списъка с куриери Спиди. Нито еконт, нито смешката Лео експрес работят професионално.За еконт конкретно визирам неспазването на закона за личните данни. Всички пратки пристигат с имената, телефона и адреса на получателя, за разлика от спиди които заличават адрес и телефон. Когато имам възможност, винаги избирам спиди именно поради тази причина.

# 674
Гб са пуснали как ще изглежда кутията за март само .....

Общи условия

Активация на акаунт