Абонаментни кутии в България - Тема 21

• 52 604
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Мисля че ще е 100 мл някой беше питал в коментар фб  или се бъркам ....
 Здравейте,

Кремът за коса на Miamante ще бъде в размер от 100мл. 🙌

Отдавна не съм ползвала нещо подобно без отмиване не ми е интересно 🌞

# 691
  • Варна
Аз също съм от недоволните от Ми аманте - косата ми е дълга и гъста и не прави нищо особено с нея, от ампулите също не видях резултат. Аз прекратих абонамента си към Бел, тъй като нищо не ме изкушава.. Чудя се още за Кибрит, къде ги има разфасовките, някой писа, че  са мини продуктите?

# 692
Аз също съм от недоволните от Ми аманте - косата ми е дълга и гъста и не прави нищо особено с нея, от ампулите също не видях резултат. Аз прекратих абонамента си към Бел, тъй като нищо не ме изкушава.. Чудя се още за Кибрит, къде ги има разфасовките, някой писа, че  са мини продуктите?
Аз взимам последна март и ще го прекратя че взех да се затрупвам...къде им писахте за да го прекратите в сайта или фб 🙂

# 693
  • Варна
В сайта има прекрати абонамент секция

Аз взимам последна март и ще го прекратя че взех да се затрупвам...къде им писахте за да го прекратите в сайта или фб 🙂

# 694

HydraLIFT Eye Complex, Saff Beauty, 15мл.
Дневен крем OMEGA+ Rescue, Wooden Spoon, 30мл.
Нощна терапия за лице, Jorgobe, 65мл.
Ексфолираща терапия за тяло, Milanesi Skincare, 150мл.
Маска за коса с хиалуронова киселина, Eclat Skin London, 300мл.

# 695
  • София
PickNDazzle:

ПОДАРЯВАМЕ ТИ 20 % ОТСТЪПКА!
Вярвате ли в нумерологични знаци?
На специален ден със специални предложения!

Само днес между 20:00 и 22:00 часа ви подаряваме

ПРОМО КОД: 22.02

за 20% ОТСТЪПКА на хитовите ни оферти

SKIN+ 👉 сега 47 лв вместо 59 лв
СИЯЙНА КОЖА 👉 сега 52 лв вместо 65 лв
+ безплатна доставка, разбира се!

# 696
  • София
И аз имам кератиновия спрей от предна кутия и не забелязвам никаква разлика с и без него. Пръскам го за да свърши и почвам следващия с киви на същата марка, да видим как ще е.

# 697
Мога ли да поръчам 3 кутии за март месец от Belle? Абонирах се, но важи само за една. Писах им в инстаграм. Вие имате ли опит?

# 698
Бях си прекратила абонамента към Белбокс, понеже ми се струваха скучни. Но след като видях, че в кутията за март ще има продукт за коса пак го поднових. Особено щом е продукт на Ми аманте, доволна съм от крема. Неразкритите продукти си мисля, че може би ще са ролер за лице и коректор. Ако е така ще е добре, омръзна ми от кремовете им за лице. След всеки един пъпчасвам ужасно. А във всяка една кутия има крем, крем и пак крем.

# 699
Супер неудобна ес този абонамент - пусни, прекрати, пак пусни...Аз взимам кутия само, ако ми допаднат разкритите продукти, никога просто така всеки месец на сляпо. Взех белбокс есента, сега пак искам, но да вземат да го направят удобно за еднократни поръчки. Не им разбирам идеята зад всичко това - разчитат на хорския мързел да се откажат от абонамента ли?

# 700
Според мен на това разчитат - и им носи приход… имам приятелка,която половин година не намира време да се откаже,а не харесва кутията 🤷🏻♀ Та хитър ход според мен.

# 701
Май някой беше писал тук ,че въпреки че са им  писали пак имат кутия или се бъркам ...🙄
Да определено е по-удобно без абонамет🤯
Ролер все още не съм ползвала,дано е това 😇
Радвам се,че няма крем/маска

# 702
Да, аз писах. Прекрати си абонамента през сайта, получих потвърждение и на E-mail, че е прекратен, но въпреки това ми изпратиха кутия.

# 703
Здравейте, темата е страшно дълга и съвсем се обърках. Бихте ли препоръчали кутия, която хем да е евтина хем с хубави продукти ( без тестери и травъл сетове ) ? Белебокс изглежда доста мъничка как е като продукти ?

# 704
Здравейте, темата е страшно дълга и съвсем се обърках. Бихте ли препоръчали кутия, която хем да е евтина хем с хубави продукти ( без тестери и травъл сетове ) ? Белебокс изглежда доста мъничка как е като продукти ?
Препоръчвам Good box.

Общи условия

Активация на акаунт